2012-08-05 ساعت 23:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-03 ساعت 07:55 توسط frozen mind.)
با سلام به همه
من متولد ایران و دارای تابعیت ایران ولی افغانی الاصل هستم ...
الان من با یکی از اقوام که خودش تو امریکا متولد شده نامزد هستم .. وضع مالیشون خیلی خوبه و از نظر ساپورت مالی مشکلی ندارند و باباش جراحه و تمام خوانوادشون درس خوانده و حدود 30 سالی هست که ساکن امریکا هستند به قول معروف ادم حسابی هستند (این رو ذکر کردم که ایا تو کلیرنس تاثیری داره یا نه )
الان چون من نمیخوام برا 2.5 سال برم سربازی و شنیدم بعدا مشکل ایجاد میکنه میخوام از طریق تابعیت دیگم اقدام کنم که لازمش اینه برم افغانستان ولی چون اونجا کلا بکش بکش هست میخواستم بدونم چه کار هایی رو باید انجام بدم که کلیرنس طول نکشه
0-ایا اینکه ما همدیگر رو از نزدیک ندیدیم مشکل حاددیه .. اون مشکلی نداره بیاد ولی مشغول کالج هست
1- ایا اقدام از طریق ملیت افغان مشکلی ایجاد میکنه ؟
2-چون من همه ی مدارکم ایرانی هست از جمله تولد و غیره .. برای سفارت چی تحویل بدم
3-ایا اینکه من نخواستم از تابعیت ایرانی استفاده کنم و سربازی نروم ایراد میگیرند
4- ایا اگه وقت سفارت رو شهری به غیر از کابل بگیرم کمکی میکنه
5-ایا اینکه ما فامیل هستیم و اونها از همه جهت اوکی هستندکمکی میکنه
6-ایا اینکه والدینم به چه دلیل از افغانستان فرار کردند و جای دیگه تابعیت گرفتند براشون مهمه
7- اینکه عمویه من تو امریکاست و 5 6 تا از عمه و خاله تو کانادا و المان و استرالیا هستند و برادر و خواهرم هم تو اروپا هستند اصلا براشون مهمه
8-به نظر شما کلیرنس چقد طول میکشه . انگلیسیم فول هست.و من اصلا تو هیچ سازمانی نبودم و سنم هم که زیاد نیست و کلا بچه مثبت به نظر میام .. هاهاهاها . فکر کنم تو مصاحبه همه چیز عالی پیش بره ..
راستی اونها یه وکیل خوب گرفتند ..ایا نیازی به وکیل داریم
خیلی طولانی شد...
خییییلی ممنون
من متولد ایران و دارای تابعیت ایران ولی افغانی الاصل هستم ...
الان من با یکی از اقوام که خودش تو امریکا متولد شده نامزد هستم .. وضع مالیشون خیلی خوبه و از نظر ساپورت مالی مشکلی ندارند و باباش جراحه و تمام خوانوادشون درس خوانده و حدود 30 سالی هست که ساکن امریکا هستند به قول معروف ادم حسابی هستند (این رو ذکر کردم که ایا تو کلیرنس تاثیری داره یا نه )
الان چون من نمیخوام برا 2.5 سال برم سربازی و شنیدم بعدا مشکل ایجاد میکنه میخوام از طریق تابعیت دیگم اقدام کنم که لازمش اینه برم افغانستان ولی چون اونجا کلا بکش بکش هست میخواستم بدونم چه کار هایی رو باید انجام بدم که کلیرنس طول نکشه
0-ایا اینکه ما همدیگر رو از نزدیک ندیدیم مشکل حاددیه .. اون مشکلی نداره بیاد ولی مشغول کالج هست
1- ایا اقدام از طریق ملیت افغان مشکلی ایجاد میکنه ؟
2-چون من همه ی مدارکم ایرانی هست از جمله تولد و غیره .. برای سفارت چی تحویل بدم
3-ایا اینکه من نخواستم از تابعیت ایرانی استفاده کنم و سربازی نروم ایراد میگیرند
4- ایا اگه وقت سفارت رو شهری به غیر از کابل بگیرم کمکی میکنه
5-ایا اینکه ما فامیل هستیم و اونها از همه جهت اوکی هستندکمکی میکنه
6-ایا اینکه والدینم به چه دلیل از افغانستان فرار کردند و جای دیگه تابعیت گرفتند براشون مهمه
7- اینکه عمویه من تو امریکاست و 5 6 تا از عمه و خاله تو کانادا و المان و استرالیا هستند و برادر و خواهرم هم تو اروپا هستند اصلا براشون مهمه
8-به نظر شما کلیرنس چقد طول میکشه . انگلیسیم فول هست.و من اصلا تو هیچ سازمانی نبودم و سنم هم که زیاد نیست و کلا بچه مثبت به نظر میام .. هاهاهاها . فکر کنم تو مصاحبه همه چیز عالی پیش بره ..
راستی اونها یه وکیل خوب گرفتند ..ایا نیازی به وکیل داریم
خیلی طولانی شد...
خییییلی ممنون