موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من و همسرم در حال حاضر با يك شركت قرار داد در ارتباط با ثبت شركت در كشور استوني بسته ايم تا بتوانيم از اين طريق اقامت اين كشور را بگيريم به ما قول داده در عرض سه ماه اين كار را برايمان انجام دهد . آيا كسي از طريق ثبت شركت اقامت اين كشور را گرفته است ؟ به ما گفته اند تنها راه گرفتن اقامت اروپا ( البته راه آسان تر و كم هزينه تر ) ثبت شركت و اقامت در اين كشور مي باشد .
خوشحال مي شوم اگر كسي تجربه اي در اين خصوص داره آن را با ما به اشتراك بگذارد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش ميكنم اگر قصد ماندن و حضور فيزيكي در استوني و راه انداختن يه بزينس كوچك را داريد حتما اينكار را بكنيد ولي اين كه شركت صوري ثبت كنيد خودتان زياد انجا نباشيد مطمئن باشيد وقتي بفهمند علاوه بر ابطال كارت اقامت شما از حضور در كل كشورهاي حوزه شنگن محروم ميشويد براي همين ميگم كليه فرايند شما بايد قانوني باشد چون 5 سال شما زير ذره بين هستيد كه ايا لايق شهروندي هستيد يا نه، تماس ميگيرم ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
راسيتش ما قصد اصلي مان براي اين كار زندگي در آلمان بود چون آنجا فاميل و دوست زياد داريم و در سفري كه به تازگي رفته بوديم شرايط را خيلي بررسي كرديم ولي همانطور كه مي دانيد تقريبا راهي براي آلمان وجود ندارد . وقتي با اين وكيل صحبت كرديم به ما گفت با اين فرايند ثبت شركت فقط كشور استوني است كه با نوع شركتي كه آنها ثبت مي كند مي تواند در ابتداي كار كارت اقامت 5 ساله بگيرد لذا تصميم گرفته ايم كه از اين طريق عمل كنيم و شركت را ثبت كنيم حال در صورتيكه كه توانستيم در استوني بيزنسي راه بيندازيم كه چه بهتر در غير اين صورت به صورت صوري كار را طوري پيش ببريم كه اين شركت راه اين كار را نيز به ما راهنمايي مي كند . البته مجددا متذكر شوم كه اين شركت تاكيد كرد در ابتداي كار اقامت 5 ساله مي دهد و نياز نيست كه هرسال كارت اقامت را تمديد نماييم .
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در این مورد لطفا بیشتر توضیح دهید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام لطفا اگر میشه نتیجه اقداماتتان و نام شرکت و آدرس و تلفنشو بنویسید چون من هم قصد اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در لتونی و استونی رو دارم. تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامي
لطفا پس گذشت اين مدت بفرمايين نتيجه كار شما در خصوص اقدام براي استوني چه بوده ؟
من و همسرم اخيرا با يك وكيل آلماني براي استوني اقدام كرديم ، هزينه ٠ 8/000€ اعلام كردن
قبل از پرداخت خواستم از تجارب شما آگاه بشوم
با احترام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. لیتوانی و استونی چه فرقی می کند؟ایا کسی هست که بدون وکیل و راسا اقدام کرده باشد.؟ایا شرکتهای لیتوانیایی که ثبت شرکت می کنند کار اقامت را هم انجام می دهند؟ ایا مورد اعتماد تر هستند؟ایا می شود خودمان همه کار را اینترنتی انجام دهیم و وکیل نداشته باشیم؟ما یک خانواده ی 4 نفره ایم و اطلاعاتمان در حد چیزهایی است که این شرکتهای ایرانی می گویند، به انها هم اعتماد ندارم نمی دانم چه کار کنم ، اگر دوستان می توانند راهنمایی کنند ممنون میشوم،[/color]
رتبه:
1
2 تشکر در 2 ارسال
سلام و درود...
امکانش هست بگید در چه مرحله ای هستید ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید. آیا کسی هست که از ثبت شرکت در کشور اسلوونی اطلاع داشته باشه؟ من و همسرم یه شرکت پیدا کردیم و تا هفته آینده میخوایم برای ثبت شرکت اقدام کنیم. کسی در مورد ثبت شرکت در اسلوونی اطلاعاتی داره ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام barvosجان چون مدیر تالار اوپاهستید خیلی امیدوارم وازتون انتظاردارم
پاسخ سوالم روبدید ولطفا سریع چون خیلی کلافه شدم سردرگم هستم وبه زودی قرارهست اقدام کنم واسه لیتوانی .اما راهنمایی شما برام خیلی ارزشمندهست.
من با توجه به نوع فعالتی که قراره در لیتوانی راه بندازم خیلی امیدوارم که موفق بشم اما برای اخذ ویزا وسفر اولیه وچند روزه نمیدونم از چه طریقی ویزای چه کشوری رو بگیرم بهتره ؟شرکت یا آژانس معتبری میشناسید؟در کل منتظر نظر وراهنمایی شما هستم.