موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یک بسته تقریبا بزرگی رو باید به ایران بفرستم که میخواستم با TNT این کار رو انجام بدم ولی زنگ زدم شرکتش و گفتن الا بلا بخاطر تحریم نه ما به ایران چیزی میفرستیم و نه شرکت TNT ایران قادره به آمریکا چیزی بفرسته!!
هر چقدر هم گفتم بابا من خودم از ایران با همین شرکت سال پیش به آمریکا چیز فرستادم قبول نکردن!
لطفا اگه شما جدیدا تجربه ارسال بسته از آمریکا به ایران یا بالعکس از طریق این شرکتهای تی ان تی یا دی اچ ال یا آرامکس رو دارین، با من در میان بگذارین.
متشکرم
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-10 ساعت 21:35)yami نوشته: سلام دوستان
من یک بسته تقریبا بزرگی رو باید به ایران بفرستم که میخواستم با TNT این کار رو انجام بدم ولی زنگ زدم شرکتش و گفتن الا بلا بخاطر تحریم نه ما به ایران چیزی میفرستیم و نه شرکت TNT ایران قادره به آمریکا چیزی بفرسته!!
هر چقدر هم گفتم بابا من خودم از ایران با همین شرکت سال پیش به آمریکا چیز فرستادم قبول نکردن!
لطفا اگه شما جدیدا تجربه ارسال بسته از آمریکا به ایران یا بالعکس از طریق این شرکتهای تی ان تی یا دی اچ ال یا آرامکس رو دارین، با من در میان بگذارین.
متشکرم
من یک ماه پیش با دی اچ ال به امریکا مدارک فرستادم و یک هفته ای رسید
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-11 ساعت 18:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-11 ساعت 18:45 توسط wushu kung fu.)
چند وقت پیش دوست من از امریکا چندتا کتاب برام فرستاد که یه ماه رسید ولی نمیدونم پستش چی بود فکر نکنم خصوصیم بود !
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
USPS یا همون پست دولتی آمریکا الان تو سایتش محاسبه قیمت هم داره و من هم حدودا ماهی یک بسته به ایران میفرستم.
موضوعها: 3
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
بسته های که فرستادین رو باز کرده بودن یا در بسته فرستادن ؟ ازتون پرسیدن تو بسته ها چیه ؟ اصلا مهمه چی باشه ؟
موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
یامی جان حدود 2 سالی هست که فقط یو اس پی اس به مقصد ایران بسته قبول میکنه اونم بدون دلیوری کانفرمیشن. من 2 بار بسته دادم که یکیش هیچوقت نرسید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
DHL که از ۱ سال ۱ سلو نیم پیش قبول نمیکنه چیزی بفرسته ایران،برای من میخواستن بفرستن قبول نکردن،ولی با پست معمولی چند هفته پیش برای من یه بستهٔ ۷ کیلویی رسید که ۲ هفته ای رسیده بود،بازش کرده بودن ولی به چیزی دست نزده بودن.البته چیز به درد بخوریم توش نبود.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز تجربه اخیر ما ایته که بسته هایی که برای ایران فرستاده میشه باید ارزش مالیشون زیز 100$ باشه وگرنه برگشت میخوره
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
پست گلوبکس (globex) از هر دو طرف کار میکنه. قیمتش حدودا یک سوم دی اچ اله و همه چیز غیر از پاسپورت میشه باهاش فرستاد. البته فقط توی کالیفرنیاست مثل اینکه. 3-4 روزه هم میرسه
آدرس سایت : http://globexship-usa.com
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی