موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان کسی میدونه چرا قرعه کشی ها معمولا 2 سال قبل انجام میشه؟ و چرا مثلا کسانی که در سال 2012 شرکت میکنند چرا برای لاتاری 2014 هست چرا برای لاتاری 2013 نیست؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اینکه توی مصاحبه بگم دیپلم دارم و درس نمیخونم بهتره یا اینکه بگم مثلا دانشجوی رشته فلان هستم و اونجا هم میخوام درس بخونم ؟ منظورم اینه که توی صادر کردن یک ضرب ویزا یا کلا توی تصمیم گیریشون خیلی تاثیر داره که دانشجو باشم یا نه؟ فکر خودم اینه که دانشجو باشم یا مدرکی داشته باشم بهتره اینه که نداشته باشم.چون فکر کنم آفیسر هدفش اینه که فرد مفیدی برا کشورش رو در نظر بگیره و درست میگم؟
و اینکه توی مصاحبه اگر بدونن سربازیم توی سپاه بوده به نظر شما همین باعث نمیشه یه فحش آبی بدن دستم بگن حالا برو تا بعد؟
من نمیدونستم این سوال رو کجا باید میپرسیدم .گشتم نبود جایی... مدیران محترم ببخشند
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
2012-08-26 ساعت 19:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-26 ساعت 22:18 توسط only_flight.)
(2012-08-26 ساعت 18:31)MPU نوشته: (2012-08-25 ساعت 12:43)only_flight نوشته: بازم ببخشيد كه دوباره سوالم رو تكرار ميكنم .
من دیپلم فنی و حرفه ای دارم.
از مهرماه هم وارد ترم 3 کاردانی میشم. 5 ترمه کاردانی رو میتونم بگیرم نه 4 ترمه.
انشاالله برای ثبت نام کدوم گزینه برای تحصیلات رو باید بزنم؟
و ایا نامه اشتغال به تحصیل رو به جای دیپلم قبول میکنن یا کارت دانشجویی بین المللی؟
خداييش براي ثبت نام بايد جواب اينها رو بدونم تا بعدا گرفتار نشم..!!!!!!!!!!!
پیشنهاد من اینه که از الان به فکر مدرک پیش دانشگاهی باش و در ثبت نام هم مدرکت رو دیپلم بزن
دوست عزیز من که دیپلم فنی و حرفه ای دارم. مگه پیش دانشگاهی برای بچه های رشته های نظری (ریاضی ، تجربی و ...) نیستش؟ یعنی من میتونم با دیپلم فنی ، مدرک پیش دانشگاهی بگیرم؟ دوستان دیگر اگه جواب این سوال رو میدونن خواهشا جواب بدن............. ممنون
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-28 ساعت 12:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-03 ساعت 17:31 توسط amir_cool_2001.)
با سلام خدمت دوستان لازم دونستم که در خصوص نظام های آموزشی قدیمی توضیحاتی ارائه کنم امیدوارم که مفید واقع بشه. در خصوص آموزش ابتدای و متوسطه در ایران پنج نظام وجود داره
1- نظام قدیم قدیم
2- نظام قدیم جدید
3- نظام جدید قدیم
4- نظام جدید فعلی
5- نظام آینده
توضیح در خصوص این 5 نظام آموزشی به شرح زیر است:
1- نظام قدیم قدیم
این نظام شامل 6 سال آموزش ابتدایی و 6 سال آموزش متوسطه بود که متوسطه به سه گروه ادبی، طبیعی، ریاضی تقسیم می شد. و در پایان سال ششم متوسطه مجموعا با گذراندن 12 سال تحصیلی مدرک فارغ التحصیلی ارائه میشد. این نوع دیپلم ها نزد سفارت کاملا مورد قبول و تاییده.
اين نظام آموزشی از مهر سال 1336 شروع شد
2- نظام قدیم جدید
این نظام شامل 5 سال تحصیلات ابتدایی و سه سال تحصیلات راهنمایی و 4 سال تحصیلات متوسطه بود. و با گذراندن امتحانات نهایی سال چهارم دبیرستان مدرک دیپلم ارائه می شد. این گونه مدارک نیز کاملا نزد سفارت معتبره. این نظام شامل سه گرایش نظری، تجربی و انسانی بود.
اين نظام آموزشی از مهر سال 1353 شروع شد
3- نظام جدید قدیم (ترمی واحدی)
این نظام با کمی تفاوت، شباهت زیادی به نظام قبل داشت ولی در این نظام آموزشی دانش آموزان در دوره متوسطه در هر سال تحصیلی دو نیم ترم داشته و با گذراندن 6 نیم ترم (3 سال تحصیلی )به آنها دیپلم ارائه می شد و در این 6 نیم ترم دانش آموز میبایست 96 واحد تحصیلی به غیر از انظباط بگذراند. ولی برای شرکت در مقطع كارشناسي پيوسته در کنکور سراسری یا دانشگاه آزاد میبایست یک دوره یکساله پیش دانشگاهی نیز بگذراند. مدرک دیپلم این نظام بدون مدرک پیش دانشگاهی برای سفارت قابل قبول نیست. که مجموعا 5 سال ابتدایی 3 سال راهنمایی و 3 سال دبیرستان و 1 سال پیش دانشگاهی مجموعا 12 سال می شود. که فقط داشتن مدرک ÷یش دانشگاهی برای سفارت حکم دیپلم را دارد. این نظام شامل چهار گرایش تجربی ، ریاضی فیزیک، فنی و حرفه ایی، و کارو دانش بود.
اين نظام آموزشی از مهر سال 1371 شروع شد
4- نظام فعلی (سالی واحدی)
با کمی تفاوت این نظام نیز شامل 5 سال ابتدایی 3 سال راهنمایی و سه سال متوسطه است و دروس به شيوهٔ واحدى و بهصورت پيوسته در طول سال تحصيلى به دانشآموز ارائه مىشود (هر یک ساعت آموزش در هفته 1 واحد تلقی میشود) و به دانشآموزان این نظام پس از گذراندن حداقل ۹۶ واحد دیپلم ارائه میشود
اين نظام آموزشی از مهر سال 1378 شروع شد
5- همانند نظام قدیم قدیم 6 سال ابتدایی و 6 سال متوسطه دارد که 6 سال متوسطه سالی واحدی است. ولی هنوز اجرا نشده و ممکن است تغییراتی داشته باشد. با این همه تغییرات بعد از 65 سال نظام آموزشی کشور به سال 1336 برگشت.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.