موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تازه متوجه شدم ایمیلی که در فرم ثبت نام وارد کردم اشتباه هست و یک حرف جابه جا شده!
آیا اگر برنده بشم مشکلی پیش میاد این ایمیل فرمالیته هست یا کاربردی داره؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
میدونم این موضوع رو نباید اینجا مطرح کرد اما چند بار پیشنهاد شد یه تالار برای بچه هایی که 2014 شرکت کردند بزنید تا بیشتر آشنا بشند و تا اعلام نتایج روزها رو با هم بگذرونند و از تجربیات و برنامه هاشون بگن,که این اتفاق نیفتاد و مجبور شدن بچه ها تو تالار confirmation numberبا هم گپ بزنند حالا هم که قفل شده اون پیج .روز اعلام نتایج نزدیکتر شده و بچه ها هیجان بیشتری دارند,ممنون میشیم اقدامی در این رابطه انجام بدهند مدیران مربوطه.با تشکر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-05 ساعت 16:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-05 ساعت 17:12 توسط Saeedv13.)
یعنی میشه؟!!!!
دوستان من عکس با موبایل گرفتم تو خونه البته مثل عکسهای عکاسی گرفتم تمام رخ و درست حسابی مشکلی که نداره؟
یعنی خدا یه نیم نگاه به ما کنه چی میشه؟
من که دیگه سال 92 به هر شکلی که باشه اخرین سال حضورم تو ایرانه چه لاتاری برنده شم چه نشم که خدااااااااا کنه بشم چون تنها امید قانونی رفتنم همینه
در ضمن از دوستان سوال دارم اگه اطلاع دارن من تقریبا میشه گفت 100 میلیون اینجا سرمایه دارم مدرک دانشگاهیم هم فوق دیپلم نرم افزار از دانشگاه علمی کاربردی هست 24 سالمه
اگه بخوام قانونی اقدام به خروج از کشور کنم ایا میتونم چقدر طول میکشه کدوم کشور خوبه راهش چیه با چه ویزایی شرایطش چیه؟
ممنون میشم اگه کسی به صورت خلاصه و مفید اطلاعات در اختیارم بذاره چون هرچی تو نت مطالعه کردم چیزی متوجه نشدم
به امید موفقیت همه
مهرداد
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-05 ساعت 16:39)mehrdad.mohajersara نوشته: (2013-02-05 ساعت 15:51)niki shams نوشته: میدونم این موضوع رو نباید اینجا مطرح کرد اما چند بار پیشنهاد شد یه تالار برای بچه هایی که 2014 شرکت کردند بزنید تا بیشتر آشنا بشند و تا اعلام نتایج روزها رو با هم بگذرونند و از تجربیات و برنامه هاشون بگن,که این اتفاق نیفتاد و مجبور شدن بچه ها تو تالار confirmation numberبا هم گپ بزنند حالا هم که قفل شده اون پیج .روز اعلام نتایج نزدیکتر شده و بچه ها هیجان بیشتری دارند,ممنون میشیم اقدامی در این رابطه انجام بدهند مدیران مربوطه.با تشکر
با سلام
دیشب من توی تالار confirmation number یه مطلب خیلی خوب نوشتم که مدیر امد و نیست و نابودش کرد.کلی شاکی شدم از دستش -بش گفتم چرا از این کارا میکنی که گفت مطلبت اصلا به این موضوع C/N نمیخوره - خلاصه با کلی بالا پایین کردن دیدیم که خدایش حق با اوناست نباید مطلبی به جز این موضوع اینجا نوشته بشه.
ولی در کل از مدیر محترمی که این متن منو میخونه درخواست میکنم یه تالار جدید به نام گفتگوی آزاد برای 2014 بسازه.
بچه ها من یه بار گفتم اینو
بعد گفتن که چون شما 2014ایها هنوز به وجود نیومدید
من فک میکنم تا زمانی ه نتایج اعلام نشه چنین تاپیگی رو برامون باز نکنن ولی میتونی بیاید اینجا صحبت کنید ولی حواستون باشه اینجا غیر مهاجرتیه
mohajersara.com/thread-6000-post-272527.html#pid272527
we fight for a better life
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
هر روز صبح بیدار می شم میرم سر وقت سایت dvlottery.state.gov چشمم میفته به 2014 Entrant Status Check اخه کی می شه اون روز خوب بیاد و ما رو از این سردرگمی در بیاره و بلاخره تکلیف هم ی ما مشخص بشه .بچه ها راستی به نظرتون العان برنده های لاتاری مشخص شداند یا نه کسی می دونه ؟