موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من تو سایت نمونه ی فارسی فرم ثبت نام را پیدا کردم ، خیلی مفید بود ولی فقط صفحه اول بود ..
آیا کسی نمونه صفحات بعدی رو داره .... که روز ثبت نام کاملا بدونیم تو فرم چه اطلاعاتی باید وارد کنیم. ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه موضوع دیگه اینکه در صورت قبولی برای ارسال فرمها با kcc بازم باید عکس بفرستیم ؟
برای این میپرسم چون امکان داره من بعد از ثبت نام عمل زیبایی داشته باشم و چهره من با عکسم کمی فرق داشته باشه ! مشکلی پیش نمیاد؟
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-05 ساعت 02:44)S0SHiANT نوشته: یه موضوع دیگه اینکه در صورت قبولی برای ارسال فرمها با kcc بازم باید عکس بفرستیم ؟
برای این میپرسم چون امکان داره من بعد از ثبت نام عمل زیبایی داشته باشم و چهره من با عکسم کمی فرق داشته باشه ! مشکلی پیش نمیاد؟
بله براي ارسال مدارك به KCC بعد از رويت قبولي بايد مجدد دوقطعه عكس ارسال بشه و عكسها هم نبايد مال بيش از 6 ماه قبل باشه. اگر شما ميخواهيد عمل جراحي داشته باشيد بعد از عمل بايد حتما عكس جديد بفرستيد.
البته پيشنهاد من اينه كه در ماهاي سرد سال اقدام به عمل زيباي نكنيد. زيرا به دليل سردي هوا و بروز بيماري هاي مانند سرما خوردگي و زكام و حساس شدن سينوسيت ها به سرما دچار مشكلات بسياري خواهيد شد.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
لطفآ اگه کسی اطلاع داره بگه گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاههای غیر انتفاعی مورد قبول سفارت هست؟ این گواهی رو چه جوری باید بگیریم ؟ به راحتی دانشگاه می ده بهمون؟ باید گواهی رو تائید هم بکنیم؟
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-06 ساعت 12:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-06 ساعت 12:43 توسط amir_cool_2001.)
(2012-09-05 ساعت 17:05)firstpars نوشته: (2012-09-02 ساعت 10:38)amir_cool_2001 نوشته: (2012-09-02 ساعت 03:35)firstpars نوشته: ببخشید یه سئوال دارم
من دیپلم فنی حرفه ای دارم (11 ساله) . بعدش هم دیگه درس نخوندم. پایان خدمت هم دارم
در فرم ثبت نام باید گزینه ی High School . No Degree رو بزنم یا گزینه ی vocational school رو؟
اصلا اگر قبول بشم با این شرایط شانسی برای گرفتن ویزا دارم؟
شما بدون داشتن مدرك پيش دانشگاهي نمي توانيد موفق به اخذ ويزا شويد ميتوانيد الان مدرك خود را No Degree بزنيد و بعد از دريافت مدرك پيش دانشگاهي در فرمهاي ارسالي به KCC سفارت مدرك خود را ديپلم بزنيد. شما حتما بايد براي گرفتن ويزا مدرك پيش دانشگاهي رو ارائه كنيد در غير اينصورت كيس شما رد ميشه.
پس باید High School. No Degree رو انتخاب کنم؟
آخه ما که دبیرستان رو کامل نگذروندیم که بزنیم High School. اولِ دبیرستان رو که تموم کردیم وارد هنرستان فنی حرفه ای شدیم و دو سال هنرستان درس خوندیم و بهمون دیپلم دادند.
اگر در لاتاری برنده بشم ، از زمانیکه برندگان رو اعلام میکنن تا زمانیکه باید مدارک رو ارسال کنم چقدر زمان دارم؟ اونقدر فرصت هست که برم پیش دانشگاهیمو بگیرم؟ اصلاً چجوری باید برای گرفتن پیش دانشگاهی اقدام کنم؟ باید یه رشته ی نظری (مثلا علوم انسانی یا ریاضی فیزیک) رو انتخاب کنم و بعدش سه سال درس بخونم؟؟؟ (سال دوم دبیرستان - سوم دبیرستان - پیش دانشگاهی)
اینجوری که خیلی طولانی میشه و به هیچ وجه به ویزا نمیرسم
اگر با همین مدرک دیپلمی که دارم وارد دانشگاه بشم شرایط بهتر نمیشه؟ در صورتیکه پیش دانشگاهی رو نگذرونم و وارد دانشگاه بشم باز هم ویزام رد میشه؟
لعنت به این سیستم آموزشیِ ما که با همه جای دنیا فرق میکنه
سلام دوست عزیز
الان تو آموزش و پرورش ملاک برای تشخیص دیپلم میزان واحد های پاس شده است. یعنی اگر شما در دوره متوسطه در هر رشته ایی 96 واحد درسی گذرونده باشید دیپلم تلقی میشید. اما در مورد شما باید بگم که میتونید با داشتن دیپلم فقط یه دوره پیش دانشگاهی بگذرونید.
در خصوص اعلام نتایج باید بگم که هرسال معمولا نتایج اواسط اردیبهشت (اول می) اعلام میشه و شما از زمان رویت قبولی فرصت دارید تا اوایل سپتامبر سال آینده که حدودا 17 ماه میشه تا مدارکتون رو ارسال کنید. البته هرچه زودتر ارسال کنید خیلی بهتره نهایتا به یک ماه فرصت نیاز دارید برای پیگیری مراحل کار. پس اگر اردیبهشت دیدید برنده شدید مهر برید در دوره بزرگسالان یا آموزش راه دور در پیش دانشگاهی ثبت نام کنید و تا آخر خرداد سال آینده درس میخونید و تیر ماه با داشتن مدرک موقت میتونید برای لاتاری اقدام کنید.
البته امسال دیدم که دوستانی بودند که بدون داشتن مدرک پیش دانشگاهی که موفق به گرفتن ویزا شدند. و از اونها در خصوص داشتن مدرک پیش دانشگاهی سوال نشده بود و فقط آخرین مدرک رو ارائه کرده بودند. خیلی ها هم به دلیل نداشتن مدارک پیش دانشگاهی رد شدن. ولی اینطوری همه چیز روی اگر و اماست. بهتره مدرک پیش دانشگاهی رو بگیرید و روزه شک دار نگیرید.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوتا سوال:اول اینکه از کجا میدونین 3000 نفر قبول شدن از چه منبعی؟لطفا معرفی کنین.
و دیکه اینکه آیا راهی وجود داره که بشه فهمید امسال(2014)چندنفر ایرانی رو معرفی میکنن؟
ممنون
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-07 ساعت 15:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-07 ساعت 16:46 توسط Omidooo.)
(2012-09-06 ساعت 22:33)S0SHiANT نوشته: [quote='amir_cool_2001' pid='210940' dateline='1346918555']
[quote='firstpars' pid='210693' dateline='1346848517']
[quote='amir_cool_2001' pid='209386' dateline='1346566105']
[quote='firstpars' pid='209354' dateline='1346540705']
ببخشید یه سئوال دارم
من دیپلم فنی حرفه ای دارم (11 ساله) . بعدش هم دیگه درس نخوندم. پایان خدمت هم دارم
در فرم ثبت نام باید گزینه ی High School . No Degree رو بزنم یا گزینه ی vocational school رو؟
[quote='اردوان' pid='211145' dateline='1346959165']
دوتا سوال:اول اینکه از کجا میدونین 3000 نفر قبول شدن از چه منبعی؟لطفا معرفی کنین.
و دیکه اینکه آیا راهی وجود داره که بشه فهمید امسال(2014)چندنفر ایرانی رو معرفی میکنن؟
ممنون
قانون لاتاری میگه که در هرسال تعداد برنده ها از هر کشور نباید بیشتر از 7 درصد کل برنده باشه. که 7درصد از 50.000 نفر میشه حدود 3500 نفر.
لینک خبر
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._5561.html
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه دوستانی که امسال میخوان در قرعه کشی شرکت کنند باید یه توضیح کوچیک بدم اینکه اخرین مدرک تحصیلی خودتونو علامت بزنین نه مدرکی رو که ممکنه تا سال اینده بگیرید