موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من از همين الان خيلي از شماهارو مي بينم كه ٢مي تو تاپيك برندگان ٢٠١٤ نوشتين تاريخ رويت قبولي ...
نوشتين با سلام منم از برندگان ٢٠١٤ هستم به همه ي برندگان تبريك مي گم
اميدوارم اگه خدا مي خواد منم بين شماها باشم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
اونوقت از 700 هزار نفر چند نفر اعلام می کنن برای قبولی ؟ 2500 نفر ؟ درسته ؟
Case Number:2014AS0001xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت: 1 می
دریافت ویزا: یک ضرب
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم مهاجرسرا رو بترکونیم با جیغامونو هوراهامون !!! فقط 94 روز و 2 ساعت مونده
ورود به آمریکا : به زودی
همیشه بهترین اتفاق میافتد پس هیچگاه نگران نباش
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
راستش من هم زمان ثبت نام و قبلش خیلی به برنده شدن فکر می کردم تمام ذهنم رو مشغول کرده بود با مهاجرسرا هم تازه آشنا شده بودم واز اینکه میدیدم خیلی ها که سالهای پیش بردن از تجربیاتشون میگن یا در حال انجام کارهاشون و تکمیل مدارک هستن هم براشون از ته دل خوشحال بودم و همش فکر میکردم یعنی میشه منم یه روز مثل اونها این حسو تجربه کنم!اما حالا هر چقدر که به اعلام نتایج نزدیک میشیم خودم رو آماده کردم که خیلی ها برنده نمیشن و شاید قسمت من هم نشه پس باید انتظارشو داشت و به زندگی معمول ادامه داد.در ضمن من شنیدم که تعداد شرکت کنندگان هر کشور بیشتر باشه سهمیه بیشتری از قاره خودشو بدست میاره پس میشه افزایش تعداد شرکت کننده های ایران رو به فال نیک گرفت.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-27 ساعت 00:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-27 ساعت 01:30 توسط Saeedv13.)
دوست عزیز شرایط برای اکثر ماها سخت شده
ربطی به این که فکر کنی یا نکنی نداره شانسِ دیگه
خودتو ناراحت نکن لاتاری خیلی شانسیه نمیشه روش حساب کرد
چرا به کشورهای دیگه فکر نمیکنی؟؟؟امریکا نشد ،یه جا دیگه
(2013-01-26 ساعت 23:36)niki shams نوشته: راستش من هم زمان ثبت نام و قبلش خیلی به برنده شدن فکر می کردم تمام ذهنم رو مشغول کرده بود با مهاجرسرا هم تازه آشنا شده بودم واز اینکه میدیدم خیلی ها که سالهای پیش بردن از تجربیاتشون میگن یا در حال انجام کارهاشون و تکمیل مدارک هستن هم براشون از ته دل خوشحال بودم و همش فکر میکردم یعنی میشه منم یه روز مثل اونها این حسو تجربه کنم!اما حالا هر چقدر که به اعلام نتایج نزدیک میشیم خودم رو آماده کردم که خیلی ها برنده نمیشن و شاید قسمت من هم نشه پس باید انتظارشو داشت و به زندگی معمول ادامه داد.در ضمن من شنیدم که تعداد شرکت کنندگان هر کشور بیشتر باشه سهمیه بیشتری از قاره خودشو بدست میاره پس میشه افزایش تعداد شرکت کننده های ایران رو به فال نیک گرفت.
هممم هر کشور سالانه میزان مشخصی برنده میشن فکر نکنم افزایش شرکت کننده ها ربطی به افزایش برنده ها داشته باشه،چون میگن افزایش شرکت کننده ها مخصوصا اونایی که از سر تفنن شرکت می کنن و متاسفانه تعدادشونم کم نیست،از شانس بقیه کم میکنه
we fight for a better life
موضوعها: 5
رتبه:
47
4 تشکر در 1 ارسال
اگر هم قبول بشیم با این شرایط دلار یکم کارمون سخت تر میشه نسبت به بچه های سال های قبل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن درود به همه دوستان و آرزوی قبولی در لاتاری 2014 برای ایشان
سوالی داشتم از اساتید که بنده قصد دارم قبل از عید خونه رو عوض کنم آیاراهی هست که تغییر آدرس را اعلام کنم یا خیر؟ مشکلی پیش نمیاد؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
كيس نامبر : به اميد خدا در یک مِی ٢٠١٤
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال