موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-03 ساعت 14:39)aria67 نوشته: من هیچی در مورد این ثبتنام نمیدونم
باره اول که میام اینجا
در حد صفرم
دوست عزیز بهتره سری به این لینک بزنید مراحل ثبت نام کامل توضیح داده شده
wiki.mohajersara.com
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه اگر کسی بعد از برنده شدن مجدد با همسر سابقش ازدواج کنه یعنی بتونه نشون بده که در ارتباط بودن و با هم بودن ممکنه به مشکل بخوره؟اگه قبلش ازدواج کنن چطور؟ممنون میشم نظرتونو بدونم(هر کدوم به صورت مجزا ثبت نام کرده باشن و Divorced زده باشن)
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-13 ساعت 14:02)niki shams نوشته: من یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه اگر کسی بعد از برنده شدن مجدد با همسر سابقش ازدواج کنه یعنی بتونه نشون بده که در ارتباط بودن و با هم بودن ممکنه به مشکل بخوره؟اگه قبلش ازدواج کنن چطور؟ممنون میشم نظرتونو بدونم(هر کدوم به صورت مجزا ثبت نام کرده باشن و Divorced زده باشن)
دوست عزیز اطلاعات رو باید با توجه به وضعیت موجود وارد کرد نه قبل و بعدش.
یعنی بتونه نشون بده که در ارتباط بودن و با هم بودن ممکنه به مشکل بخوره؟ا
من منظورتون رو متوجه نمیشم از این جمله.
اگه شما در زمان ثبت نام جدا شده بودید و گزینه divorcedرو انتخاب کرده بودید که درست هست و مشکلی پیش نمیاد
اگر هم میخواهید با همسر سابقتون ازدواج کنید، در صورت برنده شدن بهشون اعلام می کنید و مشکلی وجود نداره
we fight for a better life
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-14 ساعت 13:15)aminx نوشته: (2012-08-26 ساعت 18:50)MPU نوشته: دوستان مهمترین خطراتی که بعد از قبول شدن موجب ویزا نگرفتن میشه یکی اینه که اسم عضوی از اعضای خانواده در موقع ثبت نام وارد نشده باشه . توجه داشته باشین که اسم همه نفرات چه کمتر از 21 سال و چه بالاتر از اون و چه کسانی که تصمیم به مهاجرت دارند و چه کسانی که ندارند رو میبایست وارد کنین.
سلام
آقا توی فرم صراحتا ذکر شده افراد بالای 21 سال رو بگین . من نمی دونم شما سر چه حسابی میگی اسم تمام اعضا رو باید بگی.
کسی اطلاعی در این باره داره؟؟
دوست عزیز ایشون درباره بعد از قبولی گفتن.
موقع ثبت نام فقط فرزندان زیر 21 سال
بعد قبولی موقع پر کردن فرم اسامی تمامی فرزندان
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد