موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-20 ساعت 17:55)msnazi نوشته: حتما شما تا الآن با وبسایت http://losangeles.craigslist.org/ آشنا شدید... سایتی که همه جور آگهی و بخصوص آگهی خونه توش پیدا میشه.
مشکل craigslist اینه که اگر بخواهید توش دنبال یک خونه تو محدوده خاصی بگردید باید دائماً لینک آگهیها رو باز کنید و آدرسش رو چک کنید.
سایت http://www.mapskrieg.com به خوبی این مشکل رو حل کرده. کافیه آدرس محلی که دوست دارید خونه اجاره کنید رو بهش بدید تا تمامی آگهی های اون اطراف رو براتون نشون بده. خوبیش اینه که از نقشه های گوگل استفاده میکنه که خیلی سریع نمایش داده میشه. امیدوارم از این اطلاعات استفاده برده باشید.
خیلی خوب بود. کلی تو خیابونای لس آنجلس چرخیدم
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من تو سایت roommates.com ، توی کروالیس! (ارگون) 300دلار هم دیدم قیمت. (هم خونه ای میخواست طرف--1نفربود) چه جوریاست؟ تو محله Albany فک کنم. یعنی خیلی داغونه؟
Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve with PMA
PMA: Positive Mind Attitude
W.Clement Stone
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
براي اجاره ي خونه تو يه شهر تقريبا ارزان حداقل چقد لازمه؟
موضوعها: 3
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
salam,dostan tavajohe konanad ke yek aparteman ba yek khab dar california hododoe 1200 dollar hast dar hali ke in aparteman dar arkansas hodoode 400 dollar hast.pas say konid hade aghal 1 sale aval ro dar yek state arzoon bashid ta be ghole maroof ba farhango havaye usa ashena beshid,zemnan inaj class zaban hast ke majani hasto kheyli khob hast.,abate in class hame ja majnaani hast.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-17 ساعت 11:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-17 ساعت 11:54 توسط mr.amir.)
تو لس آنجلس یک واحدکوچک مبله نقلی برای یکنفر اجاره ماهی چند در میاد ؟
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
2011-02-17 ساعت 21:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-03 ساعت 05:40 توسط nicole.gemini.)
وقتی در سطح شهر لوس آنجلس دنبال آپارتمان میگردید، به تابلویی از شرکت westside rentals زیاد برمیخورید که باید برای اجاره آن آپارتمان/ خانه با این شرکت تماس گرفت. این شرکت یک سایت دارد به نامwestsiderentals.com که برای آنهاییکه میخواهند خانه شان را اجاره بدهند، مجانی در سایتش آگهی میدهد و از طرف دیگر آنهاییکه قصد اجاره آپارتمان را دارند، مبلغ 60 دلار میدهند و برای 2ماه آبونمان میشوند و میتوانند بطور نامحدود از تمام اطلاعات این سایت مانند عکس از خانه، آدرس دقیقش، آدرس و ایمیل و... صاحبخانه و.... استفاده کنند... طرز آبونمان شدنش هم این است که شما یا با کردیت تان یا بصورت نقد، مبلغ را میپردازید و آنها هم به شما یک کد میدهند... تا با آن قفل سایت را باز کنید... البته سرچ برای مهمان هم دارد ولی آدرس دقیق از آپارتمانها نمیدهد.. و محدوده خانه را بصورت یک دایره به شما نشان میدهد... آنهاییکه در ایران هستند و میخواهند بدانند آپارتمانها در محدوده های مختلف شهر در چه حدود قیمت است، میتوانند بطور مهمان سایت را باز کنند و مرور کنند... آنهاییکه هم که دنبال خانه یا آپارتمان میگردند بنظر من می ارزد که این 60 دلار را بدهند و خانه مورد علاقه شون را پیدا کنند... در ضمن برای آنهاییکه عضو میشوند گویا اگر در خانه جدیدشان با تایم وارنر کیبل قرار داد ببندند، 30 دلار از مبلغ این قرارداد را پس میدهند...
از طرفی صاحبخانه ها برای اینکه به شما آپارتمان کرایه بدهند، کردیت شما را چک میکنند. بعضی از این ها با این شرکت کنار آمده اند که این شرکت این کار را انجام بدهد.. اگر از طرف این شرکت کردیت چک شوید و صاحبحانه هم پذیرفته باشد ( که بصورت نشانه ایی در کنار لیست آپارتمان مورد نظر نوشته شده است)، شما دیگر این مبلغ را که معمولا 20 یا 30 دلار است را نمیپردازید....
در ضمن این شرکت در سطح جنوب کالیفرنیا کار میکند، در شهرهای لوس آنجلس، سن دیگو و محدوده اورنج کانتی و...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-05-19 ساعت 12:51)Zoso نوشته: این یه سایتی که من اخیرا دیدم و خیلی هم تعجب برانگیز و جالب بود برام
http://airbnb.com/
دقیقا خونه اجاره ای نیست...اما برای کسایی که برای چند شب احتیاج به اتاق دارن و نمیخوان پول زیاد هتل بدن خیلی ایده آله...فقط از نظر امنیت نمی دونم چطور دو طرف به هم اعتماد میکنن.
در همین راستا
http://www.couchsurfing.org/
F2A
شماره کیس: ANK2009X
پر کردن فرم I-130 - اگوست 2006
اپرو شدن: May 2009
دریافت اولین نامه از NVC و: June 2009
نامه Choice of A:اپریل 2010
نامه مربوط به Affidavit of S:می 2010
نامه مربوط به DS230 :جولای 2010
نامه وقت سفارت: Dec 2010
مصاحبه: 24 JAN 2011
دریافت ویزا: 25 JAN
گرفتن پاکت پستی: 27 JAN
ورود به آمریکا:؟
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
(2012-04-12 ساعت 20:37)zombi نوشته: سلام به روی ماه همه دوستان عزیز
آیا در آمریکا خونه رهن کامل میدن ، اگه میشه توضیح بدید واقعا ممنون میشم .
نه اینجا مثل ایران نیست که مثلا ده هزار دلار بدی و دیگه کرایه ندی و موقع رفتن کل پول تو بگیری
اما میتونی کل اجاره رو یجا پرداخت کنی و در عوض یک مقدار تخفیف بگیری. . .
البته برای اکثر تازه واردین پرداخت حداقل شش ماه اجاره الزامی میباشه با توجه به نداشتن کردیت لازم
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست