2008-10-07 ساعت 23:48
لاتاری 2008
شماره پرونده: ***14
مصاحبه: روزهای پایانی ماه آگوست
دریافت ویزا: 13 روز بعد از مصاحبه
شماره پرونده: ***14
مصاحبه: روزهای پایانی ماه آگوست
دریافت ویزا: 13 روز بعد از مصاحبه
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گرفتن گواهی نامه بین المللی در ایران
|
2008-10-07 ساعت 23:48
لاتاری 2008
شماره پرونده: ***14 مصاحبه: روزهای پایانی ماه آگوست دریافت ویزا: 13 روز بعد از مصاحبه تشکر کنندگان: yek_mosafer ، taherifar
بتازگی تغییرش داده اند. این را ببینید:
http://www.govahiname.ir/3536/index.php?...n&UID=3781
لاتاری 2008
شماره پرونده: ***14 مصاحبه: روزهای پایانی ماه آگوست دریافت ویزا: 13 روز بعد از مصاحبه تشکر کنندگان: Hojjat ، sib 24 ، yek_mosafer ، funnybluesolea ، iman63ir ، diamondmili ، taherifar
2008-12-05 ساعت 10:17
به ما هم گفته بودن گواهی نامه بین المللی بگيريم.
ولي توي Costa Mesa (کاليفرنيا) اصل و ترجمه رسمي بيشتر به درد خورد!
شماره کیس: 2008AS11670
مصاحبه: 16th June 2008 دریافت پاکت دوم: ...Waiting آمدن کلیرنس:15th August 2008 گرفتن ويزا: 8th September تشکر کنندگان: yek_mosafer ، farzad24 ، mehrdadgholami ، philter ، sunflower00 ، taherifar ، goliii ، vahidheydari
2008-12-05 ساعت 21:34
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX دریافت نامه قبولی: May/2010/19 ارسال فرم : June 6 نامه دوم : 4 April 2011 مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011 کلیرنس : June 2011 9 دریافت ویزا : 15 June 2011 تاریخ پرواز : 8 July 2011 تشکر کنندگان: yek_mosafer ، taherifar ، goliii
2009-09-20 ساعت 17:00
برای رانندگی در کالیفرنیا نیاز به گواهی نامه بین المللی ندارید. با ترجمه گواهی نامه ایران تا 10 روز می توانید با آن گواهینامه در کالیفرنیا رانندگی کنید.
If you become a California resident, you must get a California driver license within 10 days. Residency is established by voting in a California election, paying resident tuition, filing for a homeowner’s property tax exemption, or any other privilege or benefit not ordinarily extended to nonresidents برا دریافت گواهی نامه رانندگی در کالیفرنیا باید امتحان آئیین نامه با 36 سوال را پاس کنید تا گواهینامه کلاس C به شما داده شود. (هزینه 28 دلار) کتابچه رانندگی در کالیفرنیا: http://www.dmv.ca.gov/pubs/dl600.pdf تشکر کنندگان: seravin ، javan134 ، payman R ، yek_mosafer ، farzad24 ، saeed.gh ، Lottery_GC ، mr relax ، mehrdadgholami ، philter ، taherifar ، goliii
2009-10-05 ساعت 13:36
برای گرفتن گواهینامه بین المللی از امریکا (تا 10 سال اعتبار) با ارائه اصل گواهینامه ایرانی بدون نیاز به ترجمه...لینک زیر را ببینید...
http://pp.idlicense.com/default.asp
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008 کنسولگری: Mumbai تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009 تاریخ مصاحبه: May 2010 دریافت ویزا: 9June 2010 ------------------------------- تشکر کنندگان: yek_mosafer ، Classic ، maaref ، taherifar
دوستان عزیز پیرو پست قبلی این توضیح رو بدم که من می دونم که اونجا باید جزوه بخونم و امتحان بدم و ........
اما سوالم اینه که برای شرکت در امتحان اونجا از من گواهی بین المللی می خوان ! یا با ترجمه همین گواهی نامه ای که الان دارم می تونم توی آزمون رانندگی اونجا شرکت کنم ؟ از لینکهایی که دوستان گذاشتن خیلی اطلاعات خوبی دستگیرم شد اما متوجه حواب سوال بالا نشدم ! ببخشید اگه دوزاری خوب کار نمی کنه !!!!!! البته انگلیسیم هم خوب نیست ها !!1 لطفاً کمممممممممک !!!
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009 کنسولگری:ابوظبی تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009 تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010 تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010 مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند! تشکر کنندگان: payman R ، yek_mosafer ، mitr.p ، philter ، taherifar
2009-11-09 ساعت 01:25
کسی هست که گواهینامه بین المللی رو در ایران گرفته باشه و باهاش در آمریکا رانندگی کرده باشه؟ ممنون میشم تجربه خودتون رو نقل کنید.
تشکر کنندگان: yek_mosafer ، maaref ، taherifar
من گواهی بین المللی ایران را گرفتم، باهاش هم اینجا رانندگی کردم. البته برخوردی هم با پلیس نداشتم که بدونم قبول میکنند یا نه. ولی طبق آئئن نامه اینجا( کالیفرنیا) آنهایکه گواهی ایالات دیگه آمریکا را دارند ( نه کشور های دیگه) مجازند فقط 10 روز در کالیفرنیا با گواهینامه هاشون رانندگی کنند. در مورد کشور های دیگه چیزی ننوشته. در ضمن موقع امتحان دادن، به گواهی ایران کاری ندارند.
شما میتونید قبل از آمدن به آمریکا دفترچه اش را دانلود کنید و بخونید. اسم اداره راهنمایی و رانندگی آمریکا DMV است. البته آیین نامه هر ایالتی با ایالت دیگه متفاوت است.
لاتاری 2008
شماره پرونده: ***14 مصاحبه: روزهای پایانی ماه آگوست دریافت ویزا: 13 روز بعد از مصاحبه تشکر کنندگان: saeedhei ، yek_mosafer ، farzad24 ، mitr.p ، maaref ، Lottery_GC ، diamondmili ، Lucky Luke ، sunflower00 ، taherifar ، goliii ، ben123
2009-11-10 ساعت 20:48
(2009-11-10 ساعت 20:38)Hojjat نوشته: من مال جرجیا رو چک کردم. گفته که تا سی روز با گواهینامه بینالمللی میشه رانندگی کرد. برای من تنها اهمیتش اینه که بتونم با ماشین دوستی رفیقی چیزی تمرین رانندگی کنم و نگران این نباشم که موقع تمرین پلیس منو بگیره و بگه حق نداشتی این کارو بکنی. نمیخوام هم پول به موسسات تمرین رانندگی بدم (حتی الامکان).دوست عزیز شما اگه امتحان آئین نامه را بدی میتونی به راحتی تمرین کنی ....اگر هم موقع تمرین پلیس شما را بگیره تا زمانی که یک نفر دارای گواهینامه معتبر آمریکا کنار شما نشسته باشه مشکلی نیست...فقط باید بگین دارین تمرین میکنید
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008 کنسولگری: Mumbai تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009 تاریخ مصاحبه: May 2010 دریافت ویزا: 9June 2010 ------------------------------- تشکر کنندگان: yek_mosafer ، maaref ، diamondmili ، Lucky Luke ، philter ، sunflower00 ، taherifar
2010-07-08 ساعت 11:46
برای من هنوز روشن نیست که برای کالیفرنیا گواهینامه بینالمللی بگیریم یا ترجمه گواهینامه کافیه؟ در ضمن مدت زمانی که میشه ازشون استفاده کرد هم روشن نیست. اینجا خودم و پگاه پیدا کردیم که ۱۰ روز میتونیم از گواهینامه «ایالت دیگر» استفاده کینم. اما معلوم نیست با گواهینامه کشورهای دیگر چه برخوردی میشود؟ لطفاً اگر منبع موثقی دارید معرفی کنید.
(2009-09-20 ساعت 17:00)msnazi نوشته: برای رانندگی در کالیفرنیا نیاز به گواهی نامه بین المللی ندارید. با ترجمه گواهی نامه ایران تا 10 روز می توانید با آن گواهینامه در کالیفرنیا رانندگی کنید. (2009-11-09 ساعت 09:27)pegah نوشته: من گواهی بین المللی ایران را گرفتم، باهاش هم اینجا رانندگی کردم. البته برخوردی هم با پلیس نداشتم که بدونم قبول میکنند یا نه. ولی طبق آئئن نامه اینجا( کالیفرنیا) آنهایکه گواهی ایالات دیگه آمریکا را دارند ( نه کشور های دیگه) مجازند فقط 10 روز در کالیفرنیا با گواهینامه هاشون رانندگی کنند. در مورد کشور های دیگه چیزی ننوشته. در ضمن موقع امتحان دادن، به گواهی ایران کاری ندارند. تشکر کنندگان: yek_mosafer ، maaref ، diamondmili ، taherifar
2010-07-10 ساعت 00:37
قبلاً که با گواهینامه بینالمللی شده در ایران، در کالیفرنیا میشد تا یک ماه رانندگی کرد. مگر قوانین عوض شده باشه
تشکر کنندگان: mohsen324 ، yek_mosafer ، diamondmili ، taherifar
2010-07-10 ساعت 15:59
باز دوباره همه چی قاطی پاتی شد
یه نفر بیاداز اول همه چیز رو بگه. با گواهینامه کالیفرنیا میشه تو ایران 10 روز رانندگی کرد؟ با گواهینامه ایران میشه تو کالیفرنیا 10 روز رانندگی کرد؟ با گواهینامه افغانستان میشه تو ایران 10 روز رانندگی کرد؟ با گواهینامه ایران میشه تو افغانستان 10 سال رانندگی کرد؟ با چه گواهینامه ای میتونیم 10 روز یا 10 سال کجا رانندگی کنیم؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: yek_mosafer ، farzad24 ، GHANARI ، maaref ، خانه ، diamondmili ، قصه گو ، Lemony ، taherifar ، goliii
2010-07-10 ساعت 18:13
هرچقدر تحقیق میکنم بیشتر گیج میشم. هرکس هم تجربه داره تجربهاش به این شکله که توکل بر خدا با گواهینامه بینالمللی یا ترجمه گواهینامه ایران یا همون گواهینامه فارسی ایران مدتی رو سوار شده.
این لینک هم کمکی نکرد بهم http://www.carinsurance.com/kb/content31651.aspx تشکر کنندگان: payman R ، yek_mosafer ، frozen mind ، maaref ، diamondmili ، taherifar
2010-07-10 ساعت 19:26
(2010-07-10 ساعت 18:13)msnazi نوشته: هرچقدر تحقیق میکنم بیشتر گیج میشم. هرکس هم تجربه داره تجربهاش به این شکله که توکل بر خدا با گواهینامه بینالمللی یا ترجمه گواهینامه ایران یا همون گواهینامه فارسی ایران مدتی رو سوار شده. محسن جان کم کم دارم به این نتیجه میرسم که آمریکا هم ...تو ....ره
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: yek_mosafer ، maaref ، diamondmili ، taherifar
|