موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من ۱-۲ ماه میخوام آمریکا بمونم...برای این مدت چه سیم کارتی بگیرم بهتره ؟ فعلا چیزی که کارم رو راه بندازه..انشالا سری بعدی که بیام پکیج کامل بگیرم با اینترنت و اینا...؟
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان خوب برای پست های مفیدشون سپاسگذارم
=منو همسرم هم فعلا برای یک ماه میاییم امریکا .تا سفر بعدی انشا الله دایمی بشه
برای این یک ماه هم با توجه به نوشته دوستان تصمیم گرفتیم که از t-mobile سیم کارت طرح Prepaid همون 30 دلاری اش رو بگیریم.
برای ایران در این یک ماه ما خیلی تماس با ایران خواهیم داشت. (برای کار همسرم)
حالا چندسوال برام پیش اومده:
1- در خود سایت t-mobile ی قسمتی زده به اسم : International Unlimited Talk and Text ماهیانه 10 دلار.
در توضیحاتش نوشته که برای یکسری کشورها با تخفیفه که توش ایران هم داره برای خطوط ثابت و موبایل ی نرخی رو گذاشته
کسی میتیونه برای این ی توضیح بده
2- این ی سیم کارت جداست؟؟و یا اینکه ی نوع طرحه و یابد 10 دلار اضافه بدیم تا با اون سیم کارت 30 دلاری بشه 40 دلار؟؟
3- اگه بخواهیم با کارت با ایران تماس بگیریم میتونیم از گوشیمون استفاده کنیم؟؟یعنی همون دقیقه از گوشی کم میشه؟؟(هم از گوشی و هم از کارت)
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-27 ساعت 19:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-27 ساعت 19:10 توسط someil.)
(2011-06-27 ساعت 12:50)mitr.p نوشته: (2011-06-25 ساعت 22:56)shahrzad_a نوشته: (2011-06-25 ساعت 13:35)mitr.p نوشته: حالا چندسوال برام پیش اومده:
1- در خود سایت t-mobile ی قسمتی زده به اسم : International Unlimited Talk and Text ماهیانه 10 دلار.
در توضیحاتش نوشته که برای یکسری کشورها با تخفیفه که توش ایران هم داره برای خطوط ثابت و موبایل ی نرخی رو گذاشته
کسی میتیونه برای این ی توضیح بده
2- این ی سیم کارت جداست؟؟و یا اینکه ی نوع طرحه و یابد 10 دلار اضافه بدیم تا با اون سیم کارت 30 دلاری بشه 40 دلار؟؟
3- اگه بخواهیم با کارت با ایران تماس بگیریم میتونیم از گوشیمون استفاده کنیم؟؟یعنی همون دقیقه از گوشی کم میشه؟؟(هم از گوشی و هم از کارت)
ممنون
دقیقه ای 34 سنت میفته ! برای ایران فقط تخفیف داره
ممنون شهرزاد جان
کس دیگه ای برای بقیه سوال هام جوابی نداره؟
در کل بهرتین تماس با ایران چیه؟
با سلام 3-حتما میشه از گوشی استفاده کرد چون اگه نشه که عمل صحبت کردن محقق نمیشود از هر دو اش هم کم میکنند خیلی هزینه اش زیاده چاره دیگه ای هم متاسقانه نیست موفق باشید
کیس نامبر2010
ورود اول اکتبر 2010
ورود دوم:می2011
باآرزوی توفیق برای شما
someil=سمیل=اسماعیل=samuel
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-27 ساعت 19:58)shahrzad_a نوشته: (2011-06-27 ساعت 12:50)mitr.p نوشته: ممنون شهرزاد جان
کس دیگه ای برای بقیه سوال هام جوابی نداره؟
در کل بهرتین تماس با ایران چیه؟
www.google.com/voice دقیقه ای 10 سنت و کیفیت خوب و بدون تاریخ انقضا. منم همون prepaid unlimited تی موبایل رو دارم.از همه جا با همون موبایلم میرم تو این سایت و تماس میگیرم. غیر از این هم که مامان و بابام رو برای OOVOO ترین کردم! بعضی فروشگاههای ایرانی هم هستند که مثلا get 1 get 2nd free می زنن و قیمت خوبی برای کارتها در میاد
منم تقریبا از زمانی که اومدم آمریکا از همین Google Voice دارم استفاده میکنم. هم قیمتش خوبه و هم کیفیتش عالی.....
حتی میتونید تنظیم اتوماتیک وقتی زیر 2$ رسید خودش مجددا از روی کارت شما شارژ کنه.
توصیه من هم به دوستان همین هست....
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: DEC 2009
مصاحبه: 9 نوامبر 2010 - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: 64 روز
کلیر: 12 ژانویه 2011
تاریخ گرفتن ویزا: 18 ژانویه 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا (بدون وکیل) :1 سال و 1 ماه و 15 روز
تاریخ پرواز: 25 فوریه 2011- Texas- Houston
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان, من از AT&T طرح خانواده استفاده میکنم. یعنی چون خانواده خانمم اینجا این شرکت و عضو هستن, منو هم ادد کردن به پلنشون و واسه همون برام ماهی ده هزار تومن (!!!) بیشتر آب نخورد. البته همونطور که میدونین در این حالت مکالمه شما چه جواب دادن چه زنگ زدن هر دو از مجموع ایر تایم کل پلن خانواده کم میشه و چون من معمولا به دوستان و خانواده نهایتا تک زنگ میزنم یا ایمیل میزنم که بهم زنگ بزنن و اونا هم معمولا شنبه و یکشنبه ها زنگ میزنن که جواب دادن رایگانه, واسه همین این سیم کارت برام کاملا مناسب بیده. در ضمن تماس با دیگر شماره های AT&T هم همیشه رایگانه و فلوریدا هم معمولا مردم از AT&T استفاده میکنن. چیز جالب در آمریکا اینه که مثل ایران با پیش شماره نمیشه فهمید که اپراتور چیه و شماره مال کجاست!! (تا مثلا اگه مال AT&T نبود جواب ندین تا هزینه نیوفته!!! - آخر خساست!!)
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
کارتی که ما استفاده میکنیم برا ایران دقیقه ای 4.5 سنت هست. این 1 شرکت ایرانیه که چند ایالت شعبه داره.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند