2012-08-20 ساعت 15:38
سلام، کسی هست از این قانون به طور دقیق و کارهایی که باید انجام داد اطلاعی داشته باشه؟ اگه کسی باشه که دقیقا شرایط این قانون رو داره بگه اقامت دائم می دن یا فقط اجازه کار!؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
قانون جدید آمریکا برای مهاجران غیر قانونی زیر 30 سال
|
2012-08-20 ساعت 15:38
سلام، کسی هست از این قانون به طور دقیق و کارهایی که باید انجام داد اطلاعی داشته باشه؟ اگه کسی باشه که دقیقا شرایط این قانون رو داره بگه اقامت دائم می دن یا فقط اجازه کار!؟
2012-10-19 ساعت 13:53
دوست عزيز اول شما بگو چجوري ميخاي غير قانوني وارده امريكا بشي تا بعد!
تشکر کنندگان: msar
2012-10-19 ساعت 16:33
اگه نبود که سوال نمی پرسیدم! الان چندسالیه که آمریکا هستن دوست عزیز شامل این قانون هم شدن
2012-10-19 ساعت 21:19
البته توچه داشته باشید که مهاجر غیر قانونی لزوماً غبر قانونی هم وارد نشده. کسی که ویزای دانشجویی یا کاری یا توریستی داشته و حالا اکسپایر شده هم مهاجر غیر قانونی به حساب میاد . ضمنا S4S4 عزیز ما اینجا بازاری کار نمی کنیم که کسی تا اطلاعاتی نده بهش اطلاعات ندیم ! حتی اگه نخوان بگن چطوری وارد میشن هم حق دارن جواب سوالشون زو بدونن. اینطور که شنیدم یکی از قانونهای اوباما ست که هنوز در حد حرفه . برای مهاجرین زیر 30 سال که قبل از 16 سالگی وارد امریکا شدن یعنی والدینشون آوردنشون و 5 سال اخیر رو هم در امریکا بودن و حداقل دیپلم دارن قانونی هست که دیپورت نشن! به درد مکزیکی ها می خوره در اصل!
تشکر کنندگان: asemane ، rouzbehdarvishi ، nora ، msar
2012-10-20 ساعت 00:07
(2012-10-19 ساعت 13:53)s4s4 نوشته: دوست عزيز اول شما بگو چجوري ميخاي غير قانوني وارده امريكا بشي تا بعد! (2012-10-19 ساعت 21:19)shahrzad_a نوشته: البته توچه داشته باشید که مهاجر غیر قانونی لزوماً غبر قانونی هم وارد نشده. کسی که ویزای دانشجویی یا کاری یا توریستی داشته و حالا اکسپایر شده هم مهاجر غیر قانونی به حساب میاد . ضمنا S4S4 عزیز ما اینجا بازاری کار نمی کنیم که کسی تا اطلاعاتی نده بهش اطلاعات ندیم ! حتی اگه نخوان بگن چطوری وارد میشن هم حق دارن جواب سوالشون زو بدونن. اینطور که شنیدم یکی از قانونهای اوباما ست که هنوز در حد حرفه . برای مهاجرین زیر 30 سال که قبل از 16 سالگی وارد آمریکا شدن یعنی والدینشون آوردنشون و 5 سال اخیر رو هم در آمریکا بودن و حداقل دیپلم دارن قانونی هست که دیپورت نشن! به درد مکزیکی ها می خوره در اصل!بله حق با شماست قانونی وارد شدن و دولت از حضورشون خبر داره ولی تا الان کارای پناهندگیشون نشده و اینکه این قانون براشون پیش رفته چون همه ی شرایط رو داشتن فقط سوال من اینه که آیا فقط در حد اجازه ی کار و لایسنس هست یا گرین کارت هم شاملش میشه؟ اگه اطلاعاتی دارین واقعا ممنون میشم
همیییییییییشه امید هسسست
سلام عذر میخوام که فینگلیش مینویسم فونت فارسی ندارم.ساکن انگلند هستم و تا ۴ ساله دیگه میتونم سیتیزینشیپ بشم.راهی هست قبل از این ۴ سال من به آمریکا مهاجرت کنم ؟؟
بعد ۳ سال اومدم به مهاجرسرا سر زدم. فارسی شده با: http://www.behnevis.com
«مردان بزرگ مانند عقاب هستند و آشیانه خود را روی قله بلند تنهائی میسازند.»
2015-09-26 ساعت 23:09
مگه از طریق ویزای کار اقدام کنی دوست عزیز
|