موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با داشتن مدرک دوره های کوتاه مدت mba کاری هست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز من و همسرم قصد زندگی در ترکیه را داریم با یه سرمایه 110 میلیونی اما تخصص بخصوصی نداریم البته شوهرم لیسانس برق دارن اما سابقه مرتبطی ندارن خودم هم لیسانس حسابداری دارم و سابقه 8 سال مدیریت و مسلط به زبان انگلیسی تا حدودی .میخواستم بدونم اگه بخواهیم بریم اونجا و از صفر شروع کنیم تا هم بشه در آرامش زندگی کرد و هم به اون جایگاهی که لیاقتش رو داریم برسیم میشه رو ترکیه خساب کرد چون واقعا از این همه استرس و بلاتکلیفی در کشور خودم خسته شدم
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
سلام خانم نیلو
منم خیلی دنبال کار در کشورهای دیگه هستم. تا اونجا که میدونم کار پوشاک توی ترکیه خوب جواب میده. منم بدجور به فکر رفتنم.
میتونید پیام خصوصی بدید با هم اشنا بشیم....
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من تخصص شبکه دارم و سیسکو بلدم. مدرک سیسکو هم دارم.
سایر کارهای تخصصی کامپیوتر مثل اسمبلی , تعمیرات و به خصوص ریکاوری دیتا رو به صورت حرفه ای انجام میدم.
به زبان ترکی هم مسلط هستم.
اگه پیشنهاد کاری تو ترکیه بود بنده آماده هستم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
راهنمایی میخواستم.
پدرم تعمیر کار کولر گازیه.یعنی هم میتونه تعمیر کنه،هم طراحی کنه و بسازه
یعنی تو کولر گازی متخصصه.32 سال سابقه کار داره.2 سال هم تو یه کارخونه تو قبرس کار کرده.
سعی داره یه کارگاه تولیدی راه بندازه.
حالا میخواستم بدونم با این مشخصات چه ویزایی میشه گرفت.اصلا ویزا میدن یا نه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-29 ساعت 00:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-29 ساعت 00:12 توسط maryam20.)
خوب ارفان مام هدفمون اینه خوب پول در بیاریم ،خوب زندگی کنیم ،خوب تفریح کنیم .شما که چند ساله اونجایی بگو ما هم یاد بگیریم .
خوب عرفان ماهم هدفمون اینه خوب پول در بیاریم ،خوب زندگی کنیم ،خوب تفریح کنیم .شما که چند ساله اونجایی بگو ما هم یاد بگیریم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-30 ساعت 12:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-30 ساعت 12:40 توسط gh4315.)
دوستان کاریابی هایی که الان 1200.000 میگیرن و واست کار ردیف می کنن با حقوق 3.500.000
ش
بچه ها به نظرتون این قضیه درسته یا کلاه برداری ؟ کسی تجربه تروخدا بیاید بگین روشن شیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی. من فوق لیسانس مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان هستم. خاستم بپرسم برای رشته من تو ترکیه کار پیدا میشه؟رشته تحصیلی خانومم زبان و ادبیات انگلیسی هست برای رشته ایشون چطور؟
اینم بگم در حال حاضر سرمایه چندانی ندارم. برای ادامه تحصیل اگر اقدام کنم فاند خوب می دن دانشکاهای ترکیه؟ مرسی ممنون میشم جواب سوالاتمو بدین.
تشکر از مسئولین عزیز این وب سایت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بنده از اقوام ترک آذری ایران هستم و به زبان ترکی استانبولی هم تا حدودی وارد هستم و مدرک فوق دیپلم کامپیوتر دارم لطفا یکی که ترکیه رفته و شرایط رو از نزدیک دیده راهنمایی کنه واسه کار در ترکیه من باید به کجا مراجعه کنم چحوری اقدام کنم؟دیگه خسته شدیم تو این کشور
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز .
من بیش از 10 ساله که به طور تخصصی به طراحی و برنامه نویسی وب مشغول م و حدود 8 سالی هم هست که در همین زمینه تدریس میکنم.
تو کار خودم شناخته شده و متخصص هستم. و جزء معدود برنامه نویس هایی هستم که با PHP ربات تحت وب میسازم ( البته شما اینا رو به حساب تعریف نگذارید... میخوام بگم تا چه اندازه ای به کارم مسلط هستم تا شرایطم رو بدونید )
به نظرتون من اگر به ترکیه مهاجرت کنم وضعیت کار و درآمدم چطور خواهد بود؟ میخوام از دوستانی که در اینجا زندگی میکنن و با فضای واقعی این کشور آشنایی دارن کمک بگیرم.. و چند تا سوال هم دارم
1- وضعیت کار طراحی و برنامه نویسی وب و نرم افزار نویسی در این کشور چطوره ؟
2- میانگین درآمد افرادی مثل من اونجا چقدره ؟
3- نسبت هزینه های زندگی به نسبت درآمد چقدره در کدامیک از شهر ها بهتره؟ برای یک زندگی دو نفره . خودم و همسرم
4- کدامیک بهتره ؟ کار کردن با شرکت هایی که اونجا هستن یا ثبت شرکت و راه اندازی کار در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب ؟
5- وضعیت فرهنگی مردم چطوره ؟ نحوه برخورشون با خارجی ها چطوره ؟ ( مخصوصا ایرانی ها )
6- وضعیت زبان انگلیسی در اونجا چطوره ؟ ( با دونستن انگلیسی میشه از پس امورات زندگی ت بر بیای یا نیازمند دونستن زبان اونجایی . مثل شرایط ترکیه که باید از قبل ترکی بلد باشی و بری ؟ )
پیشاپیش ممنون م از اینکه اطلاعات و تجربیاتتون رو در اختیار هم وطن هاتون میگذارید