موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بسیار خبر شوکه کننده ای بود امیر جان....اما یه چیزیو فرامومش نکن که تو قبل از مدیر شدندتم، برای ما 2013 داشتی مدیریت و به قول دوست خوبمون که حرفش خیلی به جا بود، داشتی تالارهای 2013 رو رهبری میکردی....پس بازگشتت رو تبریک و به مدیریت و رهبری قدیمیت حتما ادامه خواهی داد ولی ایندفعه نه بصورت صورتی بلکه به صورت یه شهروند عادی ، اما با وجدان و سابقه بسیار درخشان مدیریت ......
خیلی خوشحالم که هنوز هستی و از بودنت تمامی دوستان میتونن بهره مند شوند..........
امیدوارم به کاراتم برسی و اگر کمکی هم از دست این داداش کوچیکت بر میومد مدیونی اگه دریغ کنی و نگی......
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
امیر عزیز! ارغوانی یا مشکی یا هر چی مهم اینه که هستی...دل مهربونی داری و صادقانه لطف میکنی! ایمان دارم به وسعت دل مهربونت یه دنیا اتفاق خوب انتظارت رو میکشه. به نظرم یه نقطه خوش شانسی پر رنگ واسه همه قبول شدگان امسال حضور دلسوزانه همچون توییه.
به نظرم هر آدمی تو زندگیش رسالتی داره و رسالت توام همراهی کردنته. صمیمانه آرزو میکنم همیشه و هر جا که هستی رو نوک قله رضایت وایساده باشی دوست عزیز
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
امیر خان به نظرمن اسم و رسم مهم نیست
اسمت مدیر باشه کلانتر باشه یا هر چیز دیگه ایی مهم اینه که هستی
من میخواستم یه چیز دیگه هم به صحبتهای امیدوو عزیز در باب رهبری و مدیریت اضافه کنم که مدیر بر ذهن ها حکومت میکنه و رهبر به قلبها
من واقعا تو و امیدوو رو به عنوان رهبر قبول دارم و امیدوارم هر جوری که صلاح میدونی در کنارمون باشی
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
انصافا یه موقعی امیر دنبال میکردم ببینم کجا مطلب مینویسه بخونم
اما یه موقعیهایی تو فروم خاصی میرفت که تو سرچ گوگل هم نمیشد پیدا کرد (شوخی)
بازم تشکر میکنم از مدیران سایت مخصوصا امیر عزیز و.....
سایت عالی مدیرتش خیلی عالی بچه که مطلب مینویسن خوب مفید البته غیر از خودم که اصلا راضی نیستم
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
دوستان ارجمند: الهه خانم، امیدووو، فروزن مایند، عسلی، مامان سایه، سهیل بادامی، شیمودا، صدرا، ابی هانی، ووشو کانگفو، افشین 4749، حسن آقا، achi686، مانترا، r_ent، فایر داگون، گیون، فرهاد، ... از همه شما عزیزان که با نوشتههای قشنگتون لبخند و بعضا اشک شادی به من هدیه کردید سپاسگزارم.
به زودی با انرژی بیشتری بازمیگردم و تا آخر در کنار شما و شانه به شانه تــان خواهم بود و به امید خدا باهم این مسیر پر ماجرا را تا مقصد نهایی خواهیم پیمود.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
امير عزيز
كلانتر باشي يا امير مهاجر هميشه دوست عزيز ما هستي و از راهنمايي هايت استفاده خواهيم كرد . اميدوارم كه در هر حال موفق باشي .
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
مدیر بر ذهن ها حکومت میکنه و رهبر به قلبها
من واقعا تو (امیر) و امیدوو رو به عنوان رهبر قبول دارم و امیدوارم هر جوری که صلاح میدونی در کنارمون باشی
خیلی از این جمله ی فایر دراگون خوشم اومد واقعا که مستحقش هستید
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...