کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-04-23 ساعت 12:00)sahels70 نوشته:  دوستان ارز دولتی به سفر زمینی هم تعلق می گیره یا نه

متاسفانه خیر
چون شما عملا تایمی برای گرفتن ارز و دریافت اون ندارین
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، سلی ، shimoda ، jjbahale ، nooshshahnar ، گل نهال
گواهي نامه پيش دانشگاهي من به جاي معدل يه خط خوردگي داره براي همين پشتش توضيح دادن . براي معدل هم ريز نمره اون سال رو دادن. به نظرتون بايد ريزنمره و پشت گواهي رو هم ترجمه كنم يا نه؟؟؟
تشکر کنندگان: mlo
(2013-04-23 ساعت 15:42)jjbahale نوشته:  گواهي نامه پيش دانشگاهي من به جاي معدل يه خط خوردگي داره براي همين پشتش توضيح دادن . براي معدل هم ريز نمره اون سال رو دادن. به نظرتون بايد ريزنمره و پشت گواهي رو هم ترجمه كنم يا نه؟؟؟

پشت مدرک رو که حتما ترجمه کنيد . ریز نمرات هم برای احتیاط ترجمه کنید ولی تا زمانی که نخواستند ارائه ندید.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، jjbahale
(2013-04-23 ساعت 16:28)mlo نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 15:42)jjbahale نوشته:  گواهي نامه پيش دانشگاهي من به جاي معدل يه خط خوردگي داره براي همين پشتش توضيح دادن . براي معدل هم ريز نمره اون سال رو دادن. به نظرتون بايد ريزنمره و پشت گواهي رو هم ترجمه كنم يا نه؟؟؟

پشت مدرک رو که حتما ترجمه کنيد . ریز نمرات هم برای احتیاط ترجمه کنید ولی تا زمانی که نخواستند ارائه ندید.

یکی از مدارکی که من برای ترجمه بردم همینطوری بود
در واقع یه نامه از محضر بود که خط خوردگی و در نتیجه توضیحات داشت
از دارالترجمه خواستم این رو توی ترجمه ذکر نکنند و اونها هم همین کار رو کردند
اونها بیشتر از روی ترجمه تصمیم می گیرند
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: mlo ، iman63ir ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، jjbahale
(2013-04-23 ساعت 10:24)امیر مهاجر نوشته:  دوستان برای ارز مسافرتی آیا با شناسنامه و بدون کارت ملی کارمون راه میفته؟
کارت ملی همسرم توی دانشگاه گرو مدرک کاردانیشه.

کپی کارت ملی رو می خوان
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، iman63ir
(2013-04-22 ساعت 23:20)nooshin nasiri نوشته:  
(2013-04-17 ساعت 11:27)byousefi_p نوشته:  
(2013-04-16 ساعت 23:24)nooshin nasiri نوشته:  من سایت بانک ملت-شعبه ارزی را چک کردم گفته به همه انواع مسافرت ها اعم از زمینی، هوایی و دریایی تعلق میگیره... اینم لینکش...
http://www.bankmellat.ir/customer_guide.aspx
ارز مسافرتی دیگه! مگر سفر زمینی نمیشه؟؟؟
طبق سوال مستقیم از بانک ملت فقط به پرواز هوایی

(2013-04-17 ساعت 00:17)..... نوشته:  به نظرتون کل هزینه ها تا اتمام مصاحبه و برگشت به ایران چقدر میشه؟
برای یک نفر (مبالغ به هزار تومان است):
هزینه اتوبوس با خروجی: 420
هواپیما با خروجی: 950-1050 که تفاوت ارز د-و-ل-ت-ی300 به سودتان است
ویزا ایروان، تاکسی و خوراکی: 300
سفارت: 330*3500= 1150
پزشکی:400-450
آپارتمان:5*140=700
مجموع با اتوبوس حداقل:420+300+1150+450+700= 3020
مجموع با هواپیما حداقل: 1050+300+1150+450+700-300= 3350

من دختر خالم پارسال عید زمینی رفت ارمنستان، ارز مسافرتی هم گرفت. اما گفت باید تو شعبه ارزی سف بایستی و معطلی داره...
اینم از تو سایت شعبه ارزی بانک ملت کپی کردم:
* فـروش ارز مسافرتی
- گذرنامه معتبر جمهوری اسلامی ایران
- بلیط مسافرت ( اعم از یک سره یا دوسره) هوایی، زمینی، دریایی ( کاغذی و یا الکترونیک ممهور به مهر آژانس هواپیمایی )
تبصره : در مورد رانندگان بین المللی و افرادی که با وسیله نقلیه شخصی خود به خارج از کشور مسافرت می کنند ارائه کابوتاژ اتومبیل به جای بلیط ( درحد ظرفیت اتومبیل و با تأیید راننده و صاحب کابوتاژ) بلامانع است.
- ارائه ویزای کشور مقصد ( در کشورهایی که نیاز به ویزا دارند )
- اصل فیش پرداخت عوارض خروج از کشور( به استثناء مسافران معاف از مالیات)
- درخواست کتبی خرید ارز مسافرتی
- اعلام کتبی مسافر مبنی بر خرید ارز مسافرتی( در هر سفر) فقط از یک منبع اعم از بانک و یا صرافی مجاز.

امیدوارم که بدن، چون ندادنش غیر منطقیه!!!!
تو سایت زده ولی واقعیت چیز دیگست.
حتی به ویزای مهاجرتی هم نمیدن.
در اصل اگه نگیری از دستت میپره.

(2013-04-23 ساعت 20:28)mohajer13 نوشته:  
(2013-04-23 ساعت 10:24)امیر مهاجر نوشته:  دوستان برای ارز مسافرتی آیا با شناسنامه و بدون کارت ملی کارمون راه میفته؟

کپی کارت ملی رو می خوان

از ما نخواست. فقط کپی بلیط، کپی خروجی، کپی پاس+رویت اصل اینا
تو پاس شماره ملی رو زده
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: mrr777 ، امیر مهاجر ، nooshshahnar ، بهنوش ، گل نهال
دوستان 4 روز دیگه مصاحبه دارم
هیچ دارالترجمه ای مدرک موقت دانشگاه آزاد عیال رو ترجمه نمیکنه، توش نوشته ارزش ترجمه نداره.
چه کنم
برنده اصلی منم
اصلا مدارک اون رو میخان؟
کپی برابر اصل پیش دانشگاهی و ترجمه را داریم
کفایت میکنه
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-04-23 ساعت 22:25)byousefi_p نوشته:  دوستان 4 روز دیگه مصاحبه دارم
هیچ دارالترجمه ای مدرک موقت دانشگاه آزاد عیال رو ترجمه نمیکنه، توش نوشته ارزش ترجمه نداره.
چه کنم
برنده اصلی منم
اصلا مدارک اون رو میخان؟
کفایت میکنه

اگر برنده اصلی شما هستید سفارت مدرک تحصیلی خانمتون رو اصلا نیاز نداره و نمی گیره. اگر برای بردن به امریکا می خواید می تونید قبل از رفتن اقدام کنید و اصلش رو بگیرید.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، nooshshahnar ، byousefi_p ، iman63ir ، shimoda ، گل نهال
(2013-04-23 ساعت 22:25)byousefi_p نوشته:  دوستان 4 روز دیگه مصاحبه دارم
چه کنم
برنده اصلی منم
اصلا مدارک اون رو میخان؟
کفایت میکنه

دوست عزیز غیرازاصل وکپی پاسپورت واصل وترجمه شناسنامه وترجمه عقدنامه هیچ مدرک دیگری از همسرتان نمیخواهند Big Grinبا خیال راحت برید انشاألله یکضرب بگیریدSmile
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، byousefi_p
(2013-04-23 ساعت 20:28)mohajer13 نوشته:  

کپی کارت ملی رو می خوان

اسکن همه مدارکمونو دارم. پرینت میگیرم.
تشکر کنندگان: mohajer13 ، byousefi_p ، iman63ir

فقط گذرنامه، فیش عوارض خروج از کشور و بلیط که حتما مهر شده باشه توسط آژانس هواپیمایی.. بعدش ازتون میخوان که از صفحه اول و آخر پاس و فیش عوارض و بلیط که همشون رو اونجا مهر زدن کپی بگیرید و بدید واسشون تا براتون یه برگ حواله ارزی رو بدن که مبلغ فیش واریزیش هم میشه 7812000 ریال..
تشکر کنندگان: hana_fd ، امیر مهاجر ، shimoda ، nooshshahnar ، iman63ir
سلام...
میخواستم ببینم کسی تجربه سفر با قطار رو برای ایروان داره؟
چند ساعت راهه و راهش چطوره؟
کرایه ماشین از جلفا تا مرز و از مرز تا ایروان چقدره؟
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان:
از مرز تا ایروان یک سری بنز اونجا هست 100 د ل ا ر میگیرن حدود 8-10 ساعت هم راه هست
تشکر کنندگان: Nasimmmm
سلام
دوستانی که با اتوبوس های گیتی سیر رفتن ارمنستان میشه بگید ار تهران تا ایروان چند ساعت تو راه بودید؟؟؟
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

تشکر کنندگان:
(2013-04-24 ساعت 11:07)سلی نوشته:  سلام
دوستانی که با اتوبوس های گیتی سیر رفتن ارمنستان میشه بگید ار تهران تا ایروان چند ساعت تو راه بودید؟؟؟

راستش من که نرفتم ولی اونایی که رفتن می گن حدود ۲۴ ساعت تو راه بودن.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، nooshshahnar ، byousefi_p ، امیر مهاجر ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان