کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-15 ساعت 16:58)elima1980 نوشته:  اتوبوس تا 5تیرماه ندارند.دوستان اطلاع دارند که ازتبریز ازکجا میتونم تاکسی دربست سواربشم تا مرز؟

ترمینال یا میدون راه آهن.
البته گاراژ مرندی هم هست.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: گل نهال ، gitialyari ، elima1980 ، jjbahale ، tajhizgaran
اکه لپ تاب ببریم تو مرز گیر میدن ؟
کیس نامبر :2013as....8700
محل مصاحبه:ایروان
مصاحبه: 20 june ویزا : یکضرب Big Grin
مقصد : هیستون
تشکر کنندگان: tajhizgaran
(2013-06-15 ساعت 18:27)babash نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 11:30)elima1980 نوشته:  من دارم میرم ویزا بگیرم از دوستانی که تمایل دارند زمینی سفرکنندبا من تماس بگیرندالبته تا 2تیرماه بلیط اتوبوس نیست ومن احتمالا ازمرزباتاکسی میرم

دوست خوب. شرمنده که دارم فضولی میکنم. کلا به این فکر نمیکنین که بچه هایی که دارن این روزها میرن مصاحبه ویزاتون رو بگیرن؟
برای آینده خودم میپرسم Smile کلا میشه این کار رو کرد یا آدم حتما باید خودش بره بگیره؟
فکرخوبیه اما جالب نیست

(2013-06-15 ساعت 21:40)proje نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 16:58)elima1980 نوشته:  اتوبوس تا 5تیرماه ندارند.دوستان اطلاع دارند که ازتبریز ازکجا میتونم تاکسی دربست سواربشم تا مرز؟

ترمینال یا میدون راه آهن

دوست عزیزاطلاع داری که کرایه تاکسی دربست تا مرز نوردوز چقدرهست؟
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: سمانه777 ، afshinghwink ، jjbahale ، tajhizgaran

ترمینال یا میدون راه آهن

[/quote]

نه ولی امروز میرم ترمینال میپرسم تا شب بهت اطلاع میدم. خودم هم می خوام زمینی با تاکسی برم

از دوستانی که شماره تلفن صاحبان آپارتمان تو ایروان را دارند لطف کنن پیغام بدن. ممنون
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

تشکر کنندگان: tajhizgaran
(2013-06-16 ساعت 16:36)Ehsan1358 نوشته:  سلام
دوستان من دارم بزودی (هفته آینده) به مصاحبه می روم.
1- آدرسی برای ارایه در فرم ها به عنوان آدرس پستی در آمریکا (هیوستون) ندارم هرچه پیغام خصوصی گذاشته ام هیچ کس جواب نداده است آدرس یه هتل رو برای زندگی می خواهم بدهم ولی آدرس پستی ندارم اسپانسرم ندارم با 50 ملیون نامه تمکن.
2- مطابق با مدل کاروتز ( چانه زنی) برای اسکان، محلی را رزرو قطعی نکرده ام.
برای همه آرزوی موفقیت و سلامتی در هر جای جهان در کنار خانواده و انتظار دعا و آرزوی موفقیت از دوستان را دارم .
دوست عزیزم تا روز مصاحبه حتما یه آدرس جور کن، هر چند تا روز ورود به آمریکا هم میتونی آدرس خودتو تغییر بدی.
بابت سکنی هم میتونی از امکانات شرکت تاتو tatev.com استفاده کنی. امیدوارم یکضرب بگیری.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، Nasimmmm ، گل نهال ، بهنوش
(2013-06-12 ساعت 12:45)BEROLIN نوشته:  بچه ها کسی می تونه راجب پر کردن فرم درخواست ویزا که تو فرودگاه ارمنستان به ما میدهند به من کمک کنه من بعضی جاهاش رو نمی تونم پر کنم .برای هر نفر باید 1 فرم پر بشه ؟خواهشمندم منو راهنمایی کنید .مرسی

دوست عزیز فرم رو از سایت بگیر دانلود کن و اینجا پر کن و تو فرودگاه رسیدی فرم رو تحویل بده هر جایی هم مشگل داشتی یه میل بزن تا بهتون کمک کنم جای نگرانی نداره.
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 17:41)بهنوش نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 12:45)BEROLIN نوشته:  بچه ها کسی می تونه راجب پر کردن فرم درخواست ویزا که تو فرودگاه ارمنستان به ما میدهند به من کمک کنه من بعضی جاهاش رو نمی تونم پر کنم .برای هر نفر باید 1 فرم پر بشه ؟خواهشمندم منو راهنمایی کنید .مرسی

دوست عزیز فرم رو از سایت بگیر دانلود کن و اینجا پر کن و تو فرودگاه رسیدی فرم رو تحویل بده هر جایی هم مشگل داشتی یه میل بزن تا بهتون کمک کنم جای نگرانی نداره.
دوستان عزیزم، شما مانند ما میتونین ویزا رو از سفارت ارمنستان در تهران که 1 عکس- فرم مربوطه-نفری 6 یورو(برای زیر 18 سال رایگانه) و پاسپورتهاتونو بدین و 3 تا 4 روز بعد تحویل بگیرین. اینجوری اگه فرودگاه ایروان یهو شلوغ بشه حداقل یکی دو ساعتی جلویین.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 17:51)b_argi نوشته:  

دوستان عزیزم، شما مانند ما میتونین ویزا رو از سفارت ارمنستان در تهران که 1 عکس- فرم مربوطه-نفری 6 یورو(برای زیر 18 سال رایگانه) و پاسپورتهاتونو بدین و 3 تا 4 روز بعد تحویل بگیرین. اینجوری اگه فرودگاه ایروان یهو شلوغ بشه حداقل یکی دو ساعتی جلویین.
منم از طریق سفارت تو تهران گرفتم البته عکس 3*4 باید رنگی باشه وگرنه قبول نمی کنند.
تشکر کنندگان: گل نهال ، gitialyari
سلام.کسی تجربه داره که از وقتی کلیر میشم تا کی میشه رفت واسه ویزا؟(هر چی نزدیک expiration date باشه چی میشه ؟) معمولا چند روز طول میکشه ویزا آماده بشه؟می شه کس دیگه ای با وکالت بگیره؟کسی تجربه داره؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-15 ساعت 22:29)gitialyari نوشته:  اکه لپ تاب ببریم تو مرز گیر میدن ؟
نه، چرا باید گیر بدن
خیالت راحت.
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: gitialyari

اگه سفرنامه افشین رو تو صفحه اول قسمت سفرنامه های ایروان بخونی و به روش اون عمل کنی ویزا گرفتن 5 دقیقه هم طول نمیکشه
فرم ویزای دو صفحه ای رو پرینت بگیر پر کن
پر کردنش خیلی راحته
عکس هم نمی خواد
برای هر نفر که پاسپورت جداگانه داره یک فرم باید پر بشه
مدت اقامت رو هم بزن 20 روز که هزینه ویزات کمترین یعنی 3000 درام بشه
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، گل نهال
(2013-06-16 ساعت 15:41)proje نوشته:  

ترمینال یا میدون راه آهن- و البته گاراژ مرندی

نه ولی امروز میرم ترمینال میپرسم تا شب بهت اطلاع میدم. خودم هم می خوام زمینی با تاکسی برم

از دوستانی که شماره تلفن صاحبان آپارتمان تو ایروان را دارند لطف کنن پیغام بدن. ممنون
[/quote]

دوستانی که می خوان بیان تبریز و زمینی به ایروان برن. از تبریز تا مرز نوردوز سواری های دربست 60 الی 70 هزار تومان میگیرن. پیشنهاد من اینه که جهت گرفتن ماشین به ترمینال نرید چون ماشینهای جلفا از اونجا حرکت نمی کنند و راننده های دیگه هم تو ترمینال زیاد پول میگیرند(یکی شون از من 120 هزار تومن خواست). در حالی که اگر شما از تاکسی تلفنی ها تو تبریز ماشین بخواین با 65 الی 70 هزار تومن می تونید نوردوز برید. اگر هم نخواین با آژانس برید و یا اگر بخواین ارزونتر برید می تونید به گاراژ مرندی واقع در میدان آذربایجان برید و از اونجا برید که احتمالا ارزون تر هم خواهد بود. من خودم با آژانس سر کوچه خودمون میرم تا مرز. D: در ضمن اگر کرایه سواری رو بخواین برای هر نفر، از تبریز تا جلفا نفری 7.5 هزار تومن و از جلفا تا نوردوز هم 5 هزار تومنه.
موفق باشید.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

تشکر کنندگان: گل نهال ، elima1980 ، Ehsan1358 ، سمانه777
(2013-06-16 ساعت 20:23)jjbahale نوشته:  

اگه سفرنامه افشین رو تو صفحه اول قسمت سفرنامه های ایروان بخونی و به روش اون عمل کنی ویزا گرفتن 5 دقیقه هم طول نمیکشه
فرم ویزای دو صفحه ای رو پرینت بگیر پر کن
پر کردنش خیلی راحته
عکس هم نمی خواد
برای هر نفر که پاسپورت جداگانه داره یک فرم باید پر بشه
مدت اقامت رو هم بزن 20 روز که هزینه ویزات کمترین یعنی 3000 درام بشه

فرم درخواست ویزا زمینی فرق داره با فرم تو فرودگاه؟ اگر کسی از دوستان داره لطف کنه لینکشو بذاره
مرسی
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-06-15 ساعت 19:31)BEROLIN نوشته:  بجه ها من پسرم 12 ساله ولی پاسش جدا هست توی فرم فرودگاه قسمت 18 اسمش رو بنویسم یا نه ؟

نه نمی خواد باید براش فرم جدا پر کنی اما پول نمیدی چون زیر 18 سال ویزا مجانییه فقط فرم باید براش پر کنی
Regards,
Houman
AS2013874#
تشکر کنندگان: proje
خب,
یگه وقت رفتن ما هم رسید. 5 شنبه پرواز داریم. میریم هتل .یک خانواده 4 نفره. بعد مدیکال هم عشق و هاله تاروز مصاحبه.
حیف که نشد با ماشینمون بریم و گر نه کلی اینور اونور می رفتیم این چند روز. برای همه دعا می کنم . برای ما هم دعا کنید.
راستی اگر تو این تاریخ کسی هست که داره می یاد بگه قرار مرار بذاریم همو اونجا ببینیم. هر چی باشه همه اونجا غریبیم.من هتلم WiFi داره 24 ساعتع Onlin هستم اگر هر کاری بود بگید. هم Skyp و هم اگر Iphonam اونجا کار کنه Viber دارم. کاری از دستم بر بیاد برای همه انجام میدم.
Case:87##
مقصد امریکا : Orange CA - Irvain
Regards,
Houman
AS2013874#
تشکر کنندگان: proje ، Nasimmmm ، گل نهال ، dana ، Ali.US ، Ehsan1358

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان