کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
همسر بنده امروز با اتوبوس رفتن ايروان و فردا ميرسن و ايشالا دوشنبه پاسها رو تحويل سفارت ميدن
امروز كه رفته بود ترمينال آزادي، گفت اتوبوس از ٢شنبه جا داره ولي شنبه،١شنبه جا نيست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: kambiz12 ، امیر مهاجر ، sadfar ، aghaghia ، jnouri ، Ali.US ، KIMIA2005 ، abloom_ma
دوستان امروز از کجا میشه بلیط هواپیما تهیه کرد؟
باید تا فردا صبر کنیم؟
تشکر کنندگان: mlo ، sadfar ، گل نهال ، aghaghia ، KIMIA2005 ، afshinghwink
(2013-08-10 ساعت 13:08)kɪŋ نوشته:  دوستان امروز از کجا میشه بلیط هواپیما تهیه کرد؟
باید تا فردا صبر کنیم؟
آژانس حامی در میدون فاطمی شبانه روزی ولی شماره تلفنش رو ندارم 118 داره تو اینترنت هم هست
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mlo ، گل نهال ، KIMIA2005 ، abloom_ma
(2013-08-10 ساعت 09:30)ali1982 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 08:57)raam12000 نوشته:  دوستان کلیر شده برنامه سفرتون برا گرفتن ویزا چطوریه که اگه شد اونجا با هم این پیروزی رو جشن بگیریم؟

سلام دوست من . هماهنگ کنیم همه با هم بریم .
من احتمالا اگه بلیط گیرم بیاد دوشنبه میرم
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، گل نهال ، KIMIA2005
(2013-08-10 ساعت 13:08)kɪŋ نوشته:  دوستان امروز از کجا میشه بلیط هواپیما تهیه کرد؟
باید تا فردا صبر کنیم؟

هواپیمایی آسمان مستقر در فرودگاه امام
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-08-10 ساعت 16:21)raam12000 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 09:30)ali1982 نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 08:57)raam12000 نوشته:  دوستان کلیر شده برنامه سفرتون برا گرفتن ویزا چطوریه که اگه شد اونجا با هم این پیروزی رو جشن بگیریم؟

سلام دوست من . هماهنگ کنیم همه با هم بریم .
من احتمالا اگه بلیط گیرم بیاد دوشنبه میرم

تبریک برای کلیر شدنتون Rolleyes

امروز رفتیم برای یکی از دوستان بلیط بگیریم میگفتن تعداد کمی مونده... اگه میخواین باید سریعتر رزرو کنین
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: گل نهال ، ali1982 ، mlo
سلام
فردا صبح با هواپیما به تبریز، از اونجا تا نوردوز با سواری کرایه و از مرز تا ایروان با سواری های ارمنستان.
اگر کسی پایه بود پیام بده تا هزینه هامون کمتر بشه و سریع برسیم.
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: گل نهال ، storagemeter ، amiz.abdollah ، KIMIA2005
(2013-08-08 ساعت 13:10)amiz.abdollah نوشته:  علیرضا داداش گلم تبریک میگم بهت....................فقط شیرینی ما یادت نره..............راستی به سعید بگو دستت درد نکنه با اون عکس گرفتنت

هنری هنری عکس گرفته بود.

قربــــــــــــــــــــــــــــــــــــــونه تو Smile
ولی عجب لاماجونی خوردیم اونشب
حیف که نبودی رفتیم تاشیر شبه بعدش
خیـــــــــــــــــــــلی خوشمزه بود
حتما بورو اومدی دوباره
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، elmira_fa
امروز صبح شوهر من رسيده ايروان، يه آپارتمان ٥٠ متري گرفته شبي ٤٠ تا، تازه راهش هم خيلي دورتر از سري قبله. دفعه قبل شبي ٣٠ تا گرفته بوديم اونم وسط خيابون نورث اونيو. ميگفت بخاطر بعد رمضان و تعطيلات عيد و تابستاني خيلي گرون كردن. گفت خيلي اتوبوس اضافه كردن از بس مسافر زياده و ديروز ٢٣ تا اتوبوس از تهران به ايروان ميرفتن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: storagemeter ، Nasimmmm ، Ali.US ، aghaghia ، kambiz12 ، abloom_ma ، elmira_fa ، امیر مهاجر
23 تا اتوبوس :o
تشکر کنندگان: گل نهال ، kambiz12
(2013-08-11 ساعت 16:55)گل نهال نوشته:  امروز صبح شوهر من رسيده ايروان، يه آپارتمان ٥٠ متري گرفته شبي ٤٠ تا، تازه راهش هم خيلي دورتر از سري قبله. دفعه قبل شبي ٣٠ تا گرفته بوديم اونم وسط خيابون نورث اونيو. ميگفت بخاطر بعد رمضان و تعطيلات عيد و تابستاني خيلي گرون كردن. گفت خيلي اتوبوس اضافه كردن از بس مسافر زياده و ديروز ٢٣ تا اتوبوس از تهران به ايروان ميرفتن

چقدر گرون 40 دلار :O
آره اتوبوس خیلی زیاد شده.. من تو 1 ساعتی که ترمینال بودم 3 تا اتوبوس رفتن ایروان.... اینهمه آدم میخوان برن ایروان چیکار آخه؟Tongue
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: گل نهال ، amiz.abdollah ، elmira_fa
دوستان کسی تونست برا فردا دوشنبه بلیط هواپیما گیر بیاره؟
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: amiz.abdollah ، گل نهال
(2013-08-11 ساعت 17:33)Nasimmmm نوشته:  
(2013-08-11 ساعت 16:55)گل نهال نوشته:  امروز صبح شوهر من رسيده ايروان، يه آپارتمان ٥٠ متري گرفته شبي ٤٠ تا، تازه راهش هم خيلي دورتر از سري قبله. دفعه قبل شبي ٣٠ تا گرفته بوديم اونم وسط خيابون نورث اونيو. ميگفت بخاطر بعد رمضان و تعطيلات عيد و تابستاني خيلي گرون كردن. گفت خيلي اتوبوس اضافه كردن از بس مسافر زياده و ديروز ٢٣ تا اتوبوس از تهران به ايروان ميرفتن

چقدر گرون 40 دلار :O
آره اتوبوس خیلی زیاد شده.. من تو 1 ساعتی که ترمینال بودم 3 تا اتوبوس رفتن ایروان.... اینهمه آدم میخوان برن ایروان چیکار آخه؟Tongue

دوست عزيز ظاهرا بليط نيست. ضمنا براي روزهاي چهارشنبه هم يه پرواز برقرار شده و الان تعداد پروازهاي ايروان در هفته چهار تاست : شنبه ، دوشنبه ، چهارشنبه و پنجشنبه ... موفق باشيد
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: گل نهال ، raam12000 ، amiz.abdollah ، kambiz12 ، Nasimmmm
من و دوستم ساعت ده و نیم شب با اتوبوس رفتیم تبریز. ساعت شش صبح از اون جا با تاکسی های خطی رفتیم جلفا. تو مهمانسرای جهانگردی صبحانه خوردیم و بعد دربست گرفتیم برای نوردوز. تا اینجا نفری 50 تومن برامون دراومد. تو مرز ماشین گرفتیم 60 هزار درام. دو نفر دیگه اونجا بودن که باهاشون همسفر شدیم و نفری 15000 تا برامون تموم شد. ساعت هفت عصر هم رسیدیم ایروان. ما هم هاستل رزرو کرده بودیم. شبی 8000 درام. خیلی خوب بود. کلا این شب و روزهای ایروان رو از دست ندید. هوا عالیه. شهر پرشور و زنده است. پر از توریست. سخت نگیرید. فقط به گرفتن ویزا فکر نکنید. این روزها ممکنه تا مدتها براتون تکرار نشه. حالشو ببرید Smile
البته برگشت کمی خسته کننده بود. چون ما هم می خواستیم به محض گرفتن ویزا برگردیم. عصر جمعه با همون ماشین هماهنگ کردیم، 30000 تا گرفت و برمون گردوند. ساعت سه صبح رسیدیم مرز. اونجا تاکسی گذاشتن برای تبریز و جلفا. تاکسی گرفیم شصت و پنج تومن تا تبریز. بعد هم سوار اتوبوس های ساعت هفت صبح شدیم و برگشتیم تهران.
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
الان دیدم که اصلا درمورد ویزا چیزی ننوشتم. یعنی راستش خیلی تو مودش نبودم. پاسامونو سه شنبه 9 صبح تحویل دادم و جمعه ساعت سه ویزاها آماده بود.
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان