کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-11-12 ساعت 15:13)kiasina نوشته:  
(2012-11-12 ساعت 09:37)mohajer13 نوشته:  
(2012-11-12 ساعت 01:58)nagoo نوشته:  
(2012-11-11 ساعت 21:33)mooj نوشته:  
(2012-11-11 ساعت 21:22)yalda.irannejad نوشته:  متن ایمیل هم میشه بذارید؟؟؟؟

Case Number: 2013AS00002000
Name: mooj
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

DEAR SIR/MADAM
Please confirm my interview appointment on December xx,2012 9:00 AM.
Sincerely
mooj

حتما باید این ایمیل بزنیم؟یعنی امکان این هست که تایید نکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر نمی کنم نیازی به زدن ایمیل باشه. چنین چیزی قبلا هم مرسوم نبوده، در سایت نامه دوم و تاریخ مصاحبه اعلام میشد بعد هم که متقاضیان در روز موعود به اونجا می رفتند. فکر می کنم حساسیت و نگرانی بیش از حد ما ایرانیها شاید مناسب نباشه. بعد ارسال مدارک حتما ایمیل تایید بزنیم!! برای تایید مصاحبه دوباره ایمیل بزنیم !! برای محکم کاری ترجمه هامون حتما انواع مهر ها رو داشته باشه!! نامه تمکن مالیمون گردش مالی داشته باشه!! و ... اینجوری راه رو برای متقاضیان سالهای بعد مشکلتر می کنیم.

نه نیازی به ایمیل زدن نیست وقتی از نامه دومت پرینت داری.ایمیل را اون موقعی که با شروع شدن 2014 سایت مشکل پیدا کرد تعدادی از بچه ها زدند تا مدرکی از زمان مصاحبه خود داشته باشند

سلام دوستان عزیزSmile
فرمایشات شما کاملا صحیح، ولی بنده چون در یکی از پستها خوندم که دوستی گفته بودن: چند روز بعد از دریافت نامه قبولی اتفاقی ایمیلمو چک کردم و دیدم ایمیل دیگه ای اومده و تاریخ مصاحبمو یه روز جلوتر (یا عقبتر،دقیق یادم نیست) انداختن.
حالا: من چون جوری برنامه سفر رو تنظیم کردم که عقب جلو شدن یه روز کل برناممو تغییر می ده ( چون می خوام سریع برمو برگردم) به همین جهت قبل از اوکی کردن بلیط و... این ایمیلو زدم و فک می کنم برای من یه کمی لازم بود.چون اگه چن روز بعد از خرید بلیط و... این اتفاق بیفته کلی دوباره کاری داره و...Wink
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: nagoo ، مانترا
(2012-11-12 ساعت 18:34)ali2316 نوشته:  
(2012-11-12 ساعت 16:01)مانترا نوشته:  [quote='ali2316' pid='236729' dateline='1352709176']
Sad بازم به ما که رسید گرون شد....این کلاسهای Q و S که گفتین OPENE?
سلام مانترا جان ؛
من معذرت مي خوام ، به من ببخشيدشون . بله اپن هستند .
خدمت همسر گراميتان سلام بنده رو لطفاً ابلاغ بفرماييد ...

مرسی از لطفتون! سلامت باشید، ایشون هم عرض سلام و ارادت دارن.
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: ali2316
من رفتم از بانک نامه بگیرم گفت یکی 2 روز قبل از رفتنت باید بگیری . مگه تاریخش تا کی معتبره ؟
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان:
(2012-11-13 ساعت 00:02)yalda.irannejad نوشته:  من رفتم از بانک نامه بگیرم گفت یکی 2 روز قبل از رفتنت باید بگیری . مگه تاریخش تا کی معتبره ؟

بهتون پیشنهاد می کنم این کار رو به روزهای انتهایی موکول نکنید
تصور کنید به هردلیل تمکن مالی شما به وقت حاضر نشه، کلی استرس و دردسر
من 15 روز مانده به مصاحبه نامه رو گرفتم
بعضی از بچه ها 1 ماه و حتی 2 ماه
در مورد اعتبار، هیچ تاریخ مشخصی نداره اما پیشنهاد اینه که از زمان مصاحبه خیلی فاصله نداشته باشه
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: goody ، parsush ، مانترا ، ali2316 ، Saeedv13 ، nagoo ، hamedhamed
(2012-11-12 ساعت 18:50)mooj نوشته:  
(2012-11-12 ساعت 15:13)kiasina نوشته:  
(2012-11-12 ساعت 09:37)mohajer13 نوشته:  
(2012-11-12 ساعت 01:58)nagoo نوشته:  
(2012-11-11 ساعت 21:33)mooj نوشته:  Case Number: 2013AS00002000
Name: mooj
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

DEAR SIR/MADAM
Please confirm my interview appointment on December xx,2012 9:00 AM.
Sincerely
mooj

حتما باید این ایمیل بزنیم؟یعنی امکان این هست که تایید نکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر نمی کنم نیازی به زدن ایمیل باشه. چنین چیزی قبلا هم مرسوم نبوده، در سایت نامه دوم و تاریخ مصاحبه اعلام میشد بعد هم که متقاضیان در روز موعود به اونجا می رفتند. فکر می کنم حساسیت و نگرانی بیش از حد ما ایرانیها شاید مناسب نباشه. بعد ارسال مدارک حتما ایمیل تایید بزنیم!! برای تایید مصاحبه دوباره ایمیل بزنیم !! برای محکم کاری ترجمه هامون حتما انواع مهر ها رو داشته باشه!! نامه تمکن مالیمون گردش مالی داشته باشه!! و ... اینجوری راه رو برای متقاضیان سالهای بعد مشکلتر می کنیم.

نه نیازی به ایمیل زدن نیست وقتی از نامه دومت پرینت داری.ایمیل را اون موقعی که با شروع شدن 2014 سایت مشکل پیدا کرد تعدادی از بچه ها زدند تا مدرکی از زمان مصاحبه خود داشته باشند

سلام دوستان عزیزSmile
فرمایشات شما کاملا صحیح، ولی بنده چون در یکی از پستها خوندم که دوستی گفته بودن: چند روز بعد از دریافت نامه قبولی اتفاقی ایمیلمو چک کردم و دیدم ایمیل دیگه ای اومده و تاریخ مصاحبمو یه روز جلوتر (یا عقبتر،دقیق یادم نیست) انداختن.
حالا: من چون جوری برنامه سفر رو تنظیم کردم که عقب جلو شدن یه روز کل برناممو تغییر می ده ( چون می خوام سریع برمو برگردم) به همین جهت قبل از اوکی کردن بلیط و... این ایمیلو زدم و فک می کنم برای من یه کمی لازم بود.چون اگه چن روز بعد از خرید بلیط و... این اتفاق بیفته کلی دوباره کاری داره و...Wink
سلام
در این صورت کار درستی انجام دادید امیدوارم موفق باشید وآرزوی سفر خوبی برای همه دوستان عازم دارم

(2012-11-12 ساعت 13:35)bardia9 نوشته:  سلام به همه دوستان خوب مهاجرسرا
دوتا سوال برام پيش اومده از دوستان كساني كه ميدونن ممنون ميشم جواب بدن
1-من يكي از دوستانم راجبه پول ارمنستان پرسيد و اينكه كجا و چه جوري ميتونه چنج كنه اون خودش د.ل.ا.ر خريده ولي تو شهرشون پوله ارمنستان ندارند.بايد همونجا كه آقا افشين تو سفرنامشون نوشتن تبديل كنه يا همين سمتم ميشه.
2-هزينه تهيه ويزا براي خروج و مصاحبه چقدر ميشه.اونم بايد همون فرودگاه اون سمت پرداخت كرد(مدت زمانشم كه فرقي نداره فكر ميكنم كمترينش 21 روزس)...

با سلام
همانگونه که دوستان عزیزی راهنمایی فرمودند شما پول درام را برای موارد زیر نیاز دارید
1. 3000 درام بابت ویزا برای هرنفر که در کانتر صدور ویزا در فرودگاه لازم است
2. 45000 درام بابت مدیکال بزرگسالان و 35000 درام زیر 14 سال
3. هزینه های روزانه
تفاوت تبدیل دلار به درام در فرودگاه با داخل شهر 400 تا600 درام در هر 100 دلار است.(در فرودگاه کمتر است) پس به اندازهای که نیاز دارید در فرودگاه تبدیل کنید که کمتر ضرر کنید
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: مانترا ، mooj
(2012-11-10 ساعت 22:04)mooj نوشته:  
(2012-11-10 ساعت 21:51)mahdiyegh نوشته:  سلام
دوستان عزیر من هفته ی دوم دسامبر در ایروان مصاحبه دارم .برای بلیط هنوز پروازهای آسمان برای آن موقع باز نشده ولی می خواستم بدونم کسی از دوستان هتل نزدیک سفارت با قیمت مناسب سراغ داره ؟بعد هم اینکه از دوستان که سفارت ارمنستان مصاحبه دادن قبلش مدارکو فرستادن ؟اگه نفرستاده بودید پس چطوری قبل از مصاحبه برگه آبی گرفتن .
بعد اینکه من فوق لیسانس قبول شدم ولی دانشگام هیچی نمیده که من ببرم برای ترجمه مدرکمم زوری گرفتم به نظرتون اونجا بگم که دانشجوی فوقم یا نه ؟

نزدیکترین جایی که به سفارت هست و من تونستم پیدا کنم armenia dormitory hotel هستش و من پیشنهاد نمی کنم چون اگه تو نقشه ببینید متوجه میشید که تقریبا حومه شهر هستش.

نزدیکترین هتل به بیمارستان موراتسان هم areg hotel هستش.
برای سوال بعدی چند صفحه عقبتر چن بار پرسیده شده و لازم نیس مدارک بفرستین.
اصل کارت دانشجویی و ترجمه اون در صورتی که بخواین مطرح کنین به کارتون میاد حتما
Smile
دوست عزیز تا جاییکه من میدانم هتل مقرون بصرفه نیست و از طرفی موقعت محل نزدیک بیمارستان هم خوب نیست.مضاف بر اینکه کرایه تاکسی بیشتری برای رفتن به مرکز شهر و محلهای گردشی داخل شهر باید بدی ولی به هرحال انتخاب با شماست
در مورد سئوال دیگر همانگونه که دوست محترم گفتند ترجمه کارت دانشجویی به همراه لیسانس و دیپلمت را ببر
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: mooj ، hamedhamed
و سفارت آمریکا در ارمنستان جواب ما را اینگونه داد Big Grin

Dear inquirer,

Your interview date and time remains the same.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
Smile

راستی یه سئوال؟
قبلا پروازایی که Open نبود قیمتش طبق نرخ هواپیمایی آسمان 450 بود و اوناییکه Open بود 520 الان نرخا فقط واسه وقتیکه Open هست؟؟
چون من داشتم حساب مبکردم اگه هنوزم نرخا فرق بکنه اگه Open نگیریم 40 تومن نفری ضرره ! در صورتیکه طبق نرخای سابق فرقشون 70 تومنه ( 450 تا 520)
به نظرتون Open بگیریم یا نه؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: Acaro ، parsush ، afs ، ali2316 ، mooj ، hamedhamed
مانترا به گزينه قطار واسه رفتن به ارمنستان فكر كردي؟ از بچه هاي امسال كسي با قطار نرفته؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان: hamedhamed
لباس رسمي براي خانمهادر سفارت توسرماي ارمنستان به نظرتون چي مناسبه؟؟؟؟
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان:
(2012-11-13 ساعت 13:04)habibi نوشته:  لباس رسمي براي خانمهادر سفارت توسرماي ارمنستان به نظرتون چي مناسبه؟؟؟؟

لینک زیر را مطالعه کنید :

http://mohajersara.com/thread-1754.html
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: sayeh_m
(2012-11-13 ساعت 12:21)مانترا نوشته:  راستی یه سئوال؟
قبلا پروازایی که Open نبود قیمتش طبق نرخ هواپیمایی آسمان 450 بود و اوناییکه Open بود 520 الان نرخا فقط واسه وقتیکه Open هست؟؟
چون من داشتم حساب مبکردم اگه هنوزم نرخا فرق بکنه اگه Open نگیریم 40 تومن نفری ضرره ! در صورتیکه طبق نرخای سابق فرقشون 70 تومنه ( 450 تا 520)
پيشنهاد من اين هست كه بليط برگشت را اولين پرواز بعد از مصاحبه OK بگيريد( با توجه به رويه ي كنسولگري ايروان در ارتباط به خانواده ها ).
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: afs ، mooj ، Saeedv13 ، Blaze
(2012-11-13 ساعت 13:04)habibi نوشته:  لباس رسمي براي خانمهادر سفارت توسرماي ارمنستان به نظرتون چي مناسبه؟؟؟؟

سلام دوست عزيز
واقعيتي كه وجود داره اينه كه آفيسر به پوشش شما كار نداره و براين اساس تصميم نميگيره، شما هر پوششي كه هنگام رفتن به بيرون از منزل در نظر ميگيري ميتونه كافي باشه.
2013/ايروان/مصاحبه:Nov W1/كليرBig Grinec W1/صبح روزي پشت در مي آيد و من نيستم ، قصه دنيا به سر مي آيد و من نيستم
تشکر کنندگان: afs ، sayeh_m ، مانترا ، ali2316 ، mooj ، hamedhamed
(2012-11-13 ساعت 13:46)ali2316 نوشته:  
پيشنهاد من اين هست كه بليط برگشت را اولين پرواز بعد از مصاحبه OK بگيريد( با توجه به رويه ي كنسولگري ايروان در ارتباط به خانواده ها ).

اگر بلیط رو به صورت رفت و برگشت بگیریم ، نسبت به حالت Open ، تفاوت قیمت داره؟
من الان چک کردم برای پروازهای نوامبر ,گفت فقط 6 ماه داره کلاس های پائین ترشم بستن قیمتش هم 640 تومان است .کسی قیمت دیگه ایی سراغ داره منو راهنمایی کنید
با سپاس فراوان .

(2012-11-13 ساعت 16:21)مانترا نوشته:  
ببخشید می تونم بپرسم رویه ی انها در مورد خانواده ها مگه چی؟

(2012-11-13 ساعت 16:21)مانترا نوشته:  

من همين الان از دفتر فروش مركزي واقع در آسمان سوال كردم ، گفتند اختلاف قيمتي براي open و ok گرفتن وجود ندارد ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: Gole baba ، Saeedv13 ، مانترا ، mohajer13 ، goody

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان