موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، ببخشید من سر تیتر این انجمن را برای مطرح کر دن سوالم نزدیکتر دیدم.شوهر من چندین سال گرین کارت داشته و در آمریکا کار و زندگی میکرده در حال حاضر 9 ساله که به ایران آمده و5 ساله که ازدواج کردیم و الان دوباره به امید خدا قصد رفتن داریم،سوال من اینه که آیا در تمدید دوباره گرین کارت دچار مشکل نمیشیم؟چطور باید برای رفتن اقدام کنیم؟و مهمترین سوال اینکه میتونیم من و پسر سه سال ونیمم با شوهرم همزمان بریم؟اگر نه چه مدت طول میکشه تا من و پسرم هم بتونیم بریم؟چون تنها موندن برامون بسیار مشکله.خواهش میکنم جواب منو بدین چون واقعا نمیدونیم چکار کنیم،ممنونم.
موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-29 ساعت 16:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-29 ساعت 16:47 توسط saba.m.)
دوست عزیز سلام
شما اگه مطالب بقیه تاپیک های مربوطه رو می خوندین یا توی ازدواج سوالتونو مطرح می کردین جوابتونو می گرفتین
تا جایی که من میدونم گرین کارت معمولا 10 سال اعتبار داره و بعد از 5 سال شخص امکان سیتیزن شدن رو داره و توی این مدت نباید خروج بیش از 6 ماه از امریکا داشته باشه مگر با پاس سفید اگه بیشتر از 6 ماه بگذره بسته به آفیسرتون یا وارد میشین و یا باید به دادگاه برین وتوضیح بدین اونم با دلایل محکمی مثل پرونده پزشکی و .... پس از تشکیل دادگاه یا گرین کارتتون لغو میشه یا اجازه اقامت داده میشه اونم فکر کنم برای یه زمان متناسب با 6 ماه هست 9 سال رو نمی دونم ......
اگه همسرتون وارد امریکا شدن و اجازه اقامت داشتن اگه از طریق گرین کارت اقدام کنن با رویه فعلی حدود 3 سال طول میکشه که شما و پسرتون برین اگه تو این فاصله همسرتون سیتیزن بشن این زمان کمتر میشه
من پیشنهاد میدم با یک وکیل خوب مشورت کنین
موفق باشین
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012