موضوعها: 0
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونی چه سخته دل بریدن
ولی دل بستن آسونه ...
این تنها دلتنگی من توی این دقایقه !!
چون هنوزاعتقاد دارم خودش میبردت هرجا دلش خواست ، احتمالا" قصه ویزاگرفتن من رو خیلیها نمیدونن ، پس میگم برای اونهائی که اونجا نبودن و ندیدن و نشنیدن ، فقط میخوام به یک نتیجه برسم و اون اراده قادر مطلقه ... و البته ثبت در تاریخ مهاجر سرا
دو روز بعد از کلیر شدن و بعد از 9 ماه انتظار ، تک و تنها در آنکارا بودم ( پنج شنبه ) چون همسرم بعد از 9 ماه بلاتکلیفی کلا" منصرف شده بود ، از طرفی چون به سفارت ایمیل زده بودم و درخصوص لزوم و نحوه تمدید مدیکال پسرم سوال کرده بودم و اونها جوابی نداده بودن ، پسرم رو هم نیاورده بودم ( آخه دکتر اونگانِ محترم !! در اولین سری مدیکال ، علی رغم تمام مدارک پزشکی مبنی بر بیماری مادرزادی ریه پسرم که منشاء داخلی داشت ، از او تست سل گرفته بود که این نوع تست ، حد اقل 45 روز برای جواب زمان میبرد ، ضمن اینکه بعد فهمیدم اعتبار جواب آقای دکتر ، سه ماهه بوده نه شش ماهه !!! به هر حال چون تمدید مدیکال پسرم و آماده شدن جوابش 45 روز زمان میبرد و این تاریخ ، یعنی چند روز بعد از 30 سپتامبر ، و عدم امکان صدور ویزا برای او ، به سفارت ایمیل زدم و کسب تکلیف کردم که جوابی نیومد !!؟؟
به تنهائی برای مدیکال رفتم ، روز بعدجواب گرفتم ، و تا دوشنبه منتظر شدم بعد پاسخ را به سفارت بردم ، خانم محترم دریافت کننده مدارک در سفارت فقط پرسید همسرتون نمیخوان از امتیازشون استفاده کنن؟ و من جواب دادم به دلیل انتظار بیش از حد فعلا" پشیمون شدن !!! بعد مدارک رو از من گرفت و قبض پست رو داد ...
آها .. آدرس هتل رو هم خواست ، البته من از قبل دو تا کارت هتل با خودم همراه کرده بودم ولی جلوی سفارت هرچی دنبالشون گشتم هیچ کارتی پیدا نکردم !!! لذا از یک دوست دیگه کارت هتل اتاب رو گرفتم و ارائه کردم در حالی که خودم در هتل الیت بودم ( مثل اینکه آدرس کلا" با من مشکل داره !!! بعد میگم چرا ) به هر حال خانم محترم ایرانی درسفارت ، مدارک رو به عنوان مدارک کامل از من قبول کرد !! قشنگ تراینکه ، هر دو تا کارت هتل همان شب ، از لا بلای مدارکم بیرون افتاد ، کارتهائی که یک ربع دنبالشون میگشتم !!!
دو روز بعد بچه های هتل اتاب ( علیرضای عزیز که نتونست ویزا بگیره ) با دسپاچگی و ناراحت به اتاقم زنگ زد که بدو بیا اینجا ومن رفتم ...
پاس سفید و برگه آبی برگشته بود با دو تیک اضافه !!! نقص آدرس در یو اس و مدیکال همسر و فرزند !!! و من مات و مبهوت !!! بچه ها چقر حالشون گرفته بود بماند ، و مستر بن بن چقدر قر زد بماناد ... قضیه آدرس رو که همه فهمیدن اما از مدیکال حرفی نزده بودم ...
بن بن میگفت حتما" باید مدیکال اونها هم باشه و مدارکت کامل باشه ، تازه بعدا" میتونید تصمیم بگیریدکه کی بره و کی نره !!! و توی اون اوضاع من قدرت فکرکردن نداشم ...
سریع زنگ زدم برای بلیط همسر و پسرم ، همسرم 24 ساعت مقاومت کرد و من 7 / 8 تا کارت 4 لیری مصرف کردم تا راضی به اومدن بشه ، اما خوردیم به تعطیلات تهران و عدم امکان تهیه بلیط ... و بعد هم اطلاعیه سفارت ... و کنسل کردن بلیط و آمدن زن و فرزند !!!
دیگه پرونده ویزا برای من بسته شد ، قصد داشتم با پرواز یکشنبه برگردم که دیدم همه بچه ها به اتفاق گفتن حالا که اینجائی یکبار دیگه دوشنبه برو ، همه ما میخواهیم بریم سفارت و اعتراض کنیم و غیره ... همینجا بگم که خیلیهاشون ویزا نگرفتن !!! اما انگار فقط اونجا بودن که من رو راضی کنن
چون من اصلا" اطلاعیه سفارت رو بلوف یا شوخی یا حالا هرچی نمیدونستم ، و اصلا" هم حال موندن نداشتم اماخب موندم ...
به هر حال بعد از لطف دوستان و دریافت چند تا آدرس ، یکی را در برگه آبی نوشتم و دوشنبه هم حدودای ساعت یازده ، سلانه سلانه به طرف سفارت راه افتادم ...
نزدیکیهای سفارت دیدم چند تا از بچه ها شاد و خندان دارن به طرف هتل برمیگردن که چی ؟ که سفارت داره پاسها رو میگیره ، پس ویزاها تو راهه !!!
من هم رفتم و پاسم رو دادم البته بدون مدیکال خانواده ، در حالی که همه بخصوص بن بن جان ، میگفتن چون نقص مدرک داری باز هم سفید بر میگرده !!!! ولی دیگه مهم نبود فقط میخواستم تموم بشه این قصه ...
همون روز بعد از ظهر حدود ساعت 3 ، خسته و نا امید روی تخت هتل افتادم ، تا چشمام گرم شد تلفن اتاقم زنگ زد ، یه خانمی پشت خط شروع کرد به انگلیسی حرف زدن ، فکر کردم رزروشن هتله ، یه کم با تحکم ، گفتم آی کنت اسپیک انگلیش ، آی ام اسلیپینگ ، بای !!! و تق گوشی رو گذاشتم !!! این کلمات از اون کلمه های انگلیسیه که قبل از همه یاد گرفته بودم ، به هر حال چون بقیه حرفاش رو نفهمیدم ، گوشی روگذاشتم تا بخوابم !!
چند ثانیه بعد دوباره گوشی زنگ خورد این بار گوشی رو برداشتم و خانمه این بار با آرامش حرف زد و من تونستم کلمه امباسی رو تشخیص بدم بلافاصله خواب که هیچ هوش هم از سرم پرید و خبر دار ایستادم !!! خانمه گفت آر یو هاو آدرس این یو اس؟؟ با لکنت گفتم بله هو !! وار !!! هرچی شما بگین ... بعد گفت اوکی بای ، بعد فکر کنم گفت خواب خوبی داشته باشین .... ولی دیگه خواب کجا بود ؟؟؟ پریدم هرچی آدرس رسیده بودرو بر داشتم سه سوته رفتم سفارت ، ولی کسی راهم نداد ، کسی هم فارسی بلد نبود !!!
تازه اونجا فکر کردم منکه آدرس دادم دیگه واسه چی زنگ زدن ؟؟؟ یی هو یادم اومد چی بگم رفتم به مامور جلوی در گفتم : یور آفیسر کال می فور آدرس !! خودم کیف کردم اولین باری بود که اینقدر مسلط حرف میزدم ، از بچگی استعداد داشتم دیگه . . . .
خلاصه آدرس رو بردم تو ، اما از خانم ایرانی خبری نبودبعد از 10 دقیقه یه خانم دیگهاومد کلی تمرین کردم که چی بهش بگم ، خلاصه با یه جون کندنی انگلیسی حرف زدم ، خانمه یه نگاهی کرد و گفت : ور منه !!! گفتم اوکی !! تمام ؟ گفت بله تمام ...
آخرش ما نفهمیدیم این زبان به چه درد ما خورد ؟؟
به هر حال تا چهار شنبه کلی پاس سفید برگشت ، کلی ای پی شدن ، کلی ایمیل اومد برای بچه ها و باز جو استرس و اضطراب و ....
البته برای کسانی که قبل از اطلاعیه سفارت مدارک داده بودن چند تایی ایشود هم داشتیم ، ولی اونهائی که روز دوشنبه کذایی و همراه من پاسها رو داده بودن ، همه و همه سفید !!!! حتی بدون ایمیل برای رفتن به پی تی تی !!!
فقط یک زوج مسن دیدم که سه شنبه پاسهاشون رو داده بودن و دو روز بعد ایشو شدن !!
پاس من چهارشنبه هم نیومد ، پنج شنبه هم تا ظهر خبری نیومد و در حالی که من 99.99 درصد منتظر پاس سفید بودم ، یکی از دوستان ( محمد ر ) بچه اصفهان ، الکی شماره من رو تو سیس سرچ کرد و در کمال ناباوری گفت ایشود شدی !!!! دیروز !!!
تازه اونجا بود که یه کم درصدم بالا رفت و به 1 در صد رسید اما چون یک مورد ایشود شده داشتیم که مجددا" ای پی شده بود ، نمیتونستم به اون ایشود اطمینان کنم ...
رزروشن هتل ، یه دخترخانم مهربون بود که وقتی دید من ایشود شدم و دو روز هم هست که بد جوری منتظر پست هستم ( آخه ما یو پی اسی بودیم ) دیگه تحملش رو از دست داد و به یو پی اس زنگ زد و سوال کرد و اونها گفتن تا ساعت 4 میاد ، من ازش تشکر کردم و همراه محمد ، در لابی بیرونی هتل نشستیم ، بعد از چند دقیقه یک پسر کیس خانوادگی که دو سه روزی بود با هم آشنا شده بودیم هم به ما پیوست این بار همراه با یک دختر خانم اصل آمریکائی ، از دوستان خانوادگی همین دوستمون بود ، که لیسانس زبان فارسی داشت و در ترکیه تاریخ عثمانی میخوند ، خلاصه قرار شد تا اومدن پست ، حکم بزنیم و با ذکریا جلسه چهار به علاوه یک برگذار کنیم ، ولی دریغ از یک ماشین پست !!!
ناگهان دیدم دختر خانم رزروشن تند تند به شیشه میزنه و من رو صدا میکنه !!! من هم با تردید بلند شدم که چی میگی ؟؟ ناگهان مامور پست رو در کنارش دیدم !! آقا پیاده قدم رنجه فرموده بودن !!!!! لذا از دید چشمان منتظر ما غیب گردیده بودند !!!
دختر آمریکائی از من زودتر پرید و به داخل هتل رفت من هم به دنباش ، پاکت رو که دیدیم متوجه شدیم که با ویزاست !! ولی باید رویت میکردم و رویت هم کردم ... بعد از این قصه طولانی !!!
جالب تر از همه اینکه اولین کسی که به من تبریک گفت و خواهرانه بغلم کرد همین دختر آمریکائی اصل بود !!! ( دختری بنام الی ) که من این خیر مقدم رو به فال نیک میگیرم ، با خودم میگم در آخرین دقایق این انتظار 9 ماهه و در حالی که کوچکترین امیدی به دریافت ویزا نداشتم ، چطور شد که در حضور نمایده رسمی و قانونی بلاد کفر ، ویزای من اومد ؟؟ و چرا او اولین نفری بود که با مهربانی بغلم کرد و با زبان شیرین فارسی به من گفت به آمریکا خوش اومدی ؟؟؟؟؟
البته قبلا" هم مشابه چنین چیزهایی برام پیش اومده که همش کشک بوده ، پس زیاد هم روش حساب نمیکنم ، فقط در حد یک اتفاق ، جالب بود !!
همه این اراجیف رو گفتم تا در تاریخ مهاجر سرا هم ثبت بشه که
خودش میبردت هرجا دلش خواست
پس نگرانی و استرس رو از خودتون دور کنید و راضی باشید به هر آنچه خواست اوست ، این تنها و تنها و تنها راه آرامش است ...
نه ویزای یو اس ، نه هیچ کس و نه هیچ چیز دیگه ، اگر طالب آرامش هستید ...
خیلیها میخوان به خیلی چیزها برسن ، اما ته تهش که بپرسی چرا ؟؟؟ میگن به خاطر اینکه من از بدست آوردن فلان چیز به آرامش میرسم ، بنابر این ، ته خط همه این خواستنها و تلاشها و زحمتها ، همین آرامشه است ، پس حالاکه یک راه امن ، کوتاه ، بی دردسر ، راحت و بی هزینه برای رسیدن به آرامش وجود داره ، چرا امتحانش نمیکنید ؟؟؟
آرامش واقعی در دلهای شماست ، جهان را برای بدست آوردنش در ننوردید ، اگر به اونجا برسید ، بی شک همه درها به رویتان باز میشود ، در حالی که شما تازه درک میکنید به هیچ دری و به هیچ کلیدی نیاز ندارید واگر جهان هستی و قادر مطلق از دری میراندتان یا به دری میبردتان ، این همان نقشه هستی ست برای شما ، پس به آن گردن نهید که گردنکشی دربارگاه الهی سودی ندارد
حق یارتان
تا یار چه را خواهد و میلش به چه باشد ؟؟؟
هرچند دل کندن از کسانی که با دغدغه هاشون از دور و نزدیک همراه شدم ( اسم نمیبرم چون میترسم باز کسی رو از قلم بندازم ) خیلی سخته ، اما دل کندن هم یک قصه از قصه های بیشمار زندگیه و باید خوند و گذشت ......
با عشق به همتون ، قدمهاتان استوار ، دلهاتان گرم ، نفسهاتان برقرار ، آرامشتان همیشه در کنار
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 14:07)mehdi didam نوشته: نمیدونی چه سخته دل بریدن
ولی دل بستن آسونه ...
این تنها دلتنگی من توی این دقایقه !!
چون هنوزاعتقاد دارم خودش میبردت هرجا دلش خواست ، احتمالا" قصه ویزاگرفتن من رو خیلیها نمیدونن ، پس میگم برای اونهائی که اونجا نبودن و ندیدن و نشنیدن ، فقط میخوام به یک نتیجه برسم و اون اراده قادر مطلقه ... و البته ثبت در تاریخ مهاجر سرا
دو روز بعد از کلیر شدن و بعد از 9 ماه انتظار ، تک و تنها در آنکارا بودم ( پنج شنبه ) چون همسرم بعد از 9 ماه بلاتکلیفی کلا" منصرف شده بود ، از طرفی چون به سفارت ایمیل زده بودم و درخصوص لزوم و نحوه تمدید مدیکال پسرم سوال کرده بودم و اونها جوابی نداده بودن ، پسرم رو هم نیاورده بودم ( آخه دکتر اونگانِ محترم !! در اولین سری مدیکال ، علی رغم تمام مدارک پزشکی مبنی بر بیماری مادرزادی ریه پسرم که منشاء داخلی داشت ، از او تست سل گرفته بود که این نوع تست ، حد اقل 45 روز برای جواب زمان میبرد ، ضمن اینکه بعد فهمیدم اعتبار جواب آقای دکتر ، سه ماهه بوده نه شش ماهه !!! به هر حال چون تمدید مدیکال پسرم و آماده شدن جوابش 45 روز زمان میبرد و این تاریخ ، یعنی چند روز بعد از 30 سپتامبر ، و عدم امکان صدور ویزا برای او ، به سفارت ایمیل زدم و کسب تکلیف کردم که جوابی نیومد !!؟؟
به تنهائی برای مدی
مبارکتون باشه دوست صبور . حداقل بعد از این همه انتظار یک هورا به شما بدهکار هستیم.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای mehdi didam
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
تبريك اقاي mehdi didam واقعا هورا داره ،،، هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا انشالله هميشه موفق باشيد
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
اين داستان ويزا گرفتن شما يه هوررراي بزرگ نياز داره.
هورااا،هورااا،هوراااااااااااا آقاي mehdi didim موفق باشيد.
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-01 ساعت 16:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-01 ساعت 17:18 توسط alihmh.)
دوستان من یک مطلبی رو نوشتم و می خوام ترجمه کنم و بفرستم به kcc و سفارت
شما هم بخونید و ببینید اگر لازم تندتر یا آرومتر بنویسم راهنماییم کنید. ممنون
با سلام و خسته نباشید به شما عزیزان در سفارت امریکا .......یا کی سی سی......
من یکی از برندگان لاتاری 2013 هستم که موفق به گرفتن ویزا نشدم. و این نامه برای شما می نویسم نه برای تقاضای ویزا و نه برای گله و شکایت بلکه برای روشن شدن یک سری ابهامات .
برای من چند سوال پیش اومده که نمی تونم جواب آنها رو پیدا کنم و به خاطر همین از شما کمک می خواهم تا جواب آنها رو پیدا کنم.
اول از همه مگر شما از تعداد ویزاهایی که دارید صادر می کنید مطلع نیستید؟ با توجه به اینکه کشور شما یکی از بزرگترین و با برنامه ترین کشور هاست. پس فرض اینکه اطلاعی از تعداد ویزاهای صادر شده نداشته باشید محال است.
پس اگر اطلاع داشتید چرا تا روزهای آخر همچنان وقت مصاحبه می گذاشتید و از افراد برنده شده مدارک و پول ویزا دریافت می کردید؟ با یک حساب ساده شما باید دو ماه آخر از کسی مصاحبه نمی کردید؟
و از همه مهمتر اگر ویزا در حال اتمام بود چرا روز 17 و 18 سپتامبر افراد زیادی رو کلییر کردید؟
و سوال دیگر چرا با تمام شدن ویزاها باز هم پاسپورتهارو تحویل گرفتید تا آنها رو سفید تحویل پست بدهید و افرادرو در فشار روحی و روانی بیشتری قرار دهید؟
لطفا و خواهشا پاسخ سوال ما رو بدهید تا حداقل اگر ویزا نگرفتیم و اگر دچار صدمات مالی و روحی شدیم بدانیم که این وسط چه کسی کوتاهی کرده است. |آیا ما مقصر بودیم که به شما اعتماد کردیم و یا شما مقصر بودید که کارتون حساب و کتاب نداشت.
جا مانده از لاتاری 2013
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2013-10-01 ساعت 16:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-01 ساعت 18:04 توسط aghaghia.)
(2013-10-01 ساعت 16:52)alihmh نوشته: دوستان من یک مطلبی رو نوشتم و می خوام ترجمه کنم و بفرستم به kcc و سفارت
با سلام و خسته نباشید به شما عزیزان در سفارت آمریکا ..........یا کی سی سی......
من یکی از برندگان لاتاری 2013 هستم که موفق به گرفتن ویزا نشدم. و این نامه برای شما می نویسم نه برای تقاضای ویزا و نه برای گله و شکایت بلکه برای روشن شدن یک سری ابهامات .
برای من چند سوال پیش اومده که نمی تونم جواب آنها رو پیدا کنم و به خاطر همین از شما کمک می خواهم تا جواب آنها رو پیدا کنم.
اول از همه مگر شما از تعداد ویزاهایی که دارید صادر می کنید مطلع نیستید؟ با توجه به اینکه کشور شما یکی از بزرگترین و با برنامه ترین کشور هاست. پس فرض اینکه اطلاعی از تعداد ویزاهای صادر شده نداشته باشید محال است.
پس اگر اطلاع داشتید چرا تا روزهای آخر همچنان وقت مصاحبه می گذاشتید و از افراد برنده شده مدارک و پول ویزا دریافت می کردید؟ با یک حساب ساده شما باید دو ماه آخر از کسی مصاحبه نمی کردید؟
و از همه مهمتر اگر ویزا در حال اتمام بود چرا روز 17 و 18 سپتامبر افراد زیادی رو کلییر کردید؟
و سوال دیگر چرا با تمام شدن ویزاها باز هم پاسپورتهارو تحویل گرفتید تا آنها رو سفید تحویل پست بدهید و بیشتر افرادرو در فشار روحی و روانی بیشتری قرار دهید؟
لطفا و خواهشا پاسخ سوال ما رو بدهید تا حداقل اگر ویزا نگرفتیم و اگر دچار صدمات مالی و روحی شدیم بدانیم که این وسط چه کسی کوتاهی کرده است. |آیا ما مقصر بودیم که به شما اعتماد کردیم و یا شما مقصر بودید که کارتون حساب و کتاب نداشت.
دوست عزیزم سلام
نمونه این نامه رو برای کی سی سی فرستادم.
جوابشون این بود که ما مجاز به ورود به این مسئله نیستیم و باید از طریق سفارت پیگیری کنید..!!!؟؟؟؟؟؟
به سفارت هم نامه دادم ولی اصلا نگاهش نکردن...
راستی هوراااا دیشب آپدیت شدم....
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-01 ساعت 17:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-01 ساعت 18:05 توسط aghaghia.)
(2013-10-01 ساعت 16:59)b_argi نوشته: (2013-10-01 ساعت 16:52)alihmh نوشته: دوستان من یک مطلبی رو نوشتم و می خوام ترجمه کنم و بفرستم به kcc و سفارت
با سلام و خسته نباشید به شما عزیزان در سفارت آمریکا ..........یا کی سی سی......
و سوال دیگر چرا با تمام شدن ویزاها باز هم پاسپورتهارو تحویل گرفتید تا آنها رو سفید تحویل پست بدهید و بیشتر افرادرو در فشار روحی و روانی بیشتری قرار دهید؟
دوست عزیزم سلام
نمونه این نامه رو برای کی سی سی فرستادم.
جوابشون این بود که ما مجاز به ورود به این مسئله نیستیم و باید از طریق سفارت پیگیری کنید..!!!؟؟؟؟؟؟
به سفارت هم نامه دادم ولی اصلا نگاهش نکردن...
راستی هوراااا دیشب آپدیت شدم....
مطمئنا اونها جواب درست وحسابی به نخواهند داد ولی همینکه یک ایمیل بزنیم برای ثانیه ای هم شده به این موضوع فکر می کنند و اگر تعداد این نوع ایمیل ها زیاد باشه اثر آن بیشتر خواهد بود.
تازه ما 30 سپتامبر آپدیت شدیم دلتون بسوزه!!!!!!!!!!!!!
جا مانده از لاتاری 2013
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-01 ساعت 19:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-04 ساعت 01:46 توسط گل نهال.)
13 بیت برای پایان لاتاری 2013
تلخ و شیرین، روزگاران هم گذشت
چرخ ما هم از سر گردون بگشت
شادمانــــی و شعف زان ابتـــــدا
هم نشین شد روز و شب برجان ما
شد به ما آن سرزمین همچون بهشت
صد سپاس بی کران زین سرنوشت
کای خدا این آرزو تعبیـــــــر شد
آنچه جویای اش بُدم تقـــــدیر شد
لحظه لحظه جانمان در انتظـــــار
تا کـــه آید عاقبت فـــــرجام کــار
دوستـــی های عمیـــق و دلنشین
گاه گاهی روبهــــــان اندر کمین
اشک شوق چشـــم من از بهـــرتو
رود جانــــم شد پرآب از نهــرتو
تا به پایان آمـــدی این روزگــار
آن یکی جا مانـده و آن یک سوار
یک عزیزی بر غم سنگیــن نشست
آن یکی هم بار هجــــرت را ببست
شادی اندر خـــانه ای جـــاری بشـــد
سهــــم یک عــــده فقط زاری بشــــد
ای عجب از اینهمـــه اوج و فـــــرود
پیش از این،مانند آن دیگــــــر نبــــود
عاقبت ای روزگــــــار خوش مرام
گویم این بیت و دگـــر هم والسلام
هر چه بـود اینجا به پایان اش رسید
سوت پایان میــــــــزند اینک سعیـد
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه
زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر
F2a:5th November 2013 .....اپروو شده بعد از 18 ماه
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
موضوعها: 6
رتبه:
222
5 تشکر در 0 ارسال
2013-10-01 ساعت 19:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-01 ساعت 19:56 توسط Saeedv13.)
یاران و همراهان نازنین
مدت ها بود که آرزو داشتم با عبور آخرین برنده 2013 از جاده پر پیچ و خم ویزا و رسیدن همه به مقصد جشن بزرگی ترتیب بدیم، غریو شادی ما گوش فلک رو پر کنه، شعر های پیروزمندانه بسراییم، با خوشحالی و سرمستی و خاطره ای خوش این تاپیک رو قفل کنیم و برای آیندگان به یادگار بذاریم. ولی افسوس و صد افسوس که نشد و آخرین پل این جاده فرو ریخت و چند نفر از بهترین دوستان ما از ادامه راه بازماندند. ما مثل تیمی بودیم که بازیمون رو باختیم و باید مثل بازنده ها زمین رو ترک کنیم. ولی بازنده ای بودیم که موقع ترک زمین تماشاچی ها به افتخارمون بلند شدند و با ناراحتی ازمون تشکر و خداحافظی کردند چرا که سهم اندکی در باختمون داشتیم و شکست در این بازی یک طرفه به ما تحمیل شد. جا داره اینجا از تمام دوستانی که با ما در این تاپیک همراه بودند، با شادی های ما هورا کشیدند و در غم و ناراحتی ما رو تنها نذاشتند مخصوصاً برندگان لاتاری 2014 و بچه های گل و نازنین کیس های ازدواجی- نامزدی تشکر کنم. مطمئنم اگر خیر و صلاح بازماندگان لاتاری 2013 در رسیدن به آمریکا باشه حتماً این اتفاق در شرایط بهتری برایشان اتفاق خواهد افتاد و این دوستان که در تمام مراحل سعی خودشون رو کردند نباید به هیچ وجه خودشون رو سرزنش کنند. همه 2013ایهایی که ویزا گرفتن به این دوستان که شوک وارده رو تحمل کردند و مثل کوه در مقابل مشکلات تا آخر ایستادگی کردند افتخار خواهند کرد. از اونجایی که انسان های موفق همیشه از شکست ها پل پیروزی درست می کنند بهتر دیدم مواردی رو برای برندگان 2014 و آیندگان به یادگار بنویسم. باشد که با آگاهی آیندگان افراد کمتری به سرنوشت بازماندگان لاتاری 2013 دچار شوند:
برنامه لاتاری با اطلاعات افراد معمولی خارج از سیستم وزارت امور خارجه آمریکا یک برنامه کاملاً غیر قابل پیش بینی است. این برنامه یک فرآیند طولانی و نفس گیر هست که متقاضی ویزا کنترل اندکی بر قسمت های کوچکی از اون داره و در اکثر مدت زمان طی شده باید به انتظار تصمیم و حرکت طرف مقابل باشه. بنابر این در قسمت هایی که در کنترل شما هستند با استفاده از اطلاعات موجود در مهاجرسرا و سایت های رسمی وزارت امور خارجه آمریکا مثل وبسایت سفارت ها مراحل را بدون عیب و نقص انجام دهید و از هر عاملی که باعث تاخیر حتی چند ساعته در گرفتن ویزا می شود جداً خودداری کنید. مواردی که الان به ذهن آشفته من می رسند عبارتند از: پر کردن صحیح فرم های DSP-122 و DS230، آماده کردن تمام مدارک برای روز مصاحبه بی کم و کاست، خودداری از عقب انداختن تاریخ مصاحبه مگر در صورت وجود شرایط اضطراری و حیاتی و مراجعه بلافاصله به سفارت پس از کلیر شدن برای اخذ ویزا. مورد آخر به خصوص به این جهات اهمیت دارند:
1- در صورتی که مشمول پروسه کلیرنس شوید چک های شما هر یک دارای تاریخ انقضای مشخصی هستند. اگر در گرفتن ویزای خود تعلل کنید بعید نیست با کلیرنس مجدد مواجه شوید.
2- سقف ویزای ماهانه سفارت ها محدود است. به خصوص اگر پیش از سپتامبر کلیر شدین حتماً حتماً و هر چه سریع تر برای گرفتن ویزا اقدام کنید.
3-گذشته از سقف ویزای ماهانه هر سفارت، سهم ویزای هر کشوری هم محدود هست و اگر از حد مجاز (7 درصد کل ویزاهای لاتاری) بیشتر شود برنامه صدور ویزا برای آن کشور بلافاصله متوقف می شود. در صورت عدم رعایت موارد 2 و3 ممکن است به همان سرنوشتی دچار شوید که برندگان کلیر شده در سپتامبر 2013 به آن گرفتار آمدند.
4- منطقه خاور میانه که ما در قسمتی از آن قرار گرفته ایم همیشه صحنه منازعات س.ی.اسی پیش بینی نشده بوده. تا قبل از وقوع اتفاقات جدید دست به کار شوید.
اما نکته آخر این که تا وقتی ویزا نگرفتید از فروش ملک و ماشین و گرفتن مرخصی بدون حقوق یا استعفاء از محل کار و ... خودداری کنید. حتی اگر ویزا گرفتید و پول کافی در اختیار دارید هم از فروش مایملک و لوازم زندگی خود چشم پوشی کنید. سفر اول را بدون دست زدن به زندگی اول خود انجام بدین تا اگر شغل مناسبی پیدا نکردین و یا زندگی در اینجا رو نپسندید (که برای خیلی ها اتفاق افتاده) با کوله باری از تجربه و خیالی آسوده به ایران برگردید. هر چه تعداد کمتری از اطرافیان شما از برنده شدن شما با خبر باشند شانس موفقیت بیشتری خواهید داشت.
حتما مواردی بوده که به علت عدم تمرکز کافی من از قلم افتاده. سایر موارد را دوستان دیگر در تاپیک های مرتبط به تدریج بیان خواهند کرد. از این که بیشتر از این چیزی برای کمک به هموطنان و به خصوص دوستانم در لاتاری 2013 ندارم شرمسارم. از خداوند برای همه دوستان زندگی شاد و تن سالم در هر نقطه از این کره خاکی آرزومندم. خدا نگهدار همگی. سعید. 7 مهرماه 92.