2012-11-10 ساعت 04:13
(2012-11-10 ساعت 02:34)farshid.ok1 نوشته:(2012-11-06 ساعت 22:45)tabim4 نوشته: قابل توجه همگیدوستان،من دانشجو هستم،.سرباز هم نرفتم،تاحالا کار هم نکردم.دارم به بهونه آزمون تافل از کشور خارج میشم و دیگه نمیتونم برگردم ایران.مادرم هم خانهدار بوده و تاحالا کار نکرده.
اولاً اینو بدونید که آفیسرها و دیگر دست اندرکاران سفارت این سایت و سایتهای مشابه را می بینند و مطالعه می کنند پس عزیزان ایرونی لطفاً در مباحث انجمن از طرح سوالاتی در مورد روشهای گرفتن ویزا که دور از صداقت و اخلاص عمل باشد و اظهارات مبتنی بر شگرد و ترفند که موجبات عدم اطمینان آنها را نسبت به ماها فراهم می کند جداً پرهیز کنید
دوماً از لحاظ 30یا30 به ایرانی ها حساسیت دارند خوب این یک امر طبیعی یه
سوماً ویزای یکضرب به فرد مجردی تعلق میگیره که از مدارک و مشخصاتش تشخیص بدند که پنج شرط زیر را یکجا داره:
_ هیچگونه مسئولیت , منصب , شغل دولتی خلاصه وابستگی نداشته باشه حتی به خدمت سربازی هم گیر میدند
_ جوان و حتماً دارای مهارت , تخصص يا مدرک باشه
_ گواهی موجودی اموال یا مایملک یا اسپانسر داشته باشه
_ نام و نام خانوادگیش از فیل ،، تر امنی،،یتی سبز در بیاد(این سیستم امنی ،،یتی کاملاً سر ،، ی و محر ،، مانه می باشد و محاله ماها از اون سر در بیاریم بیخود نیست میگند ابر قدرت جهان !!)
- از نظر جسمی و روانی کاملاً سالم باشه(آزمایشات پزشکی و روانشناختی)
بقیه افراد و خانواده ها همگی نیاز به پروسس بیشتر و فیل - ترینگ بیشتر دارند. به همین خاطر برگه آبی اونها از حالا تو پرونده اشان آماده است.خیالتون تخت باشه فقط کسی را رد می کنند که حتماً مسئله دار باشه منظورم را که می فهمید؟! پس بیخودی استرس به خودتون راه ندید.
به نظرتون ممکن همینطور الکی،بکگراند چک بخوریم؟یا حتما سر قواعد خودشون میموننو اگه شرایطی رو که دوستمون گفتن داشته باشیم دیگه ۱۰۰% یضرب ویزارو میدان؟راستش من بیلیت آمریکامو هم از ایروان به لوسانجلس گرفتم،واسه همین استرس دارم
دوست من هیچ چیز صد در صدی وجود نداره . در 2012 یکی از دوستان با سربازی سپاه ویزای یکضرب گرفت، و من با معافیت از سربازی و شغل خصوصی برگه آبی گرفتم.
برای چیزی که خودتون نمیتونید درش دخیل باشید استرس نداشته باشید، تصمیم گیرنده آفیسره. پس توکلتون به خدا باشه، براتون آرزوی مصاحبه خوب دارم
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه: 30 اپریل
کلیر : 4 جون
دریافت ویزا: 14 جون
ورود به امریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا
تاریخ سیتیزنی: 9 اپریل 2018
سفارت: آنكارا
مصاحبه: 30 اپریل
کلیر : 4 جون
دریافت ویزا: 14 جون
ورود به امریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا