کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-28 ساعت 01:15)ali heydari نوشته:  اولا بزار خودمو خالی کنم
هووووووورررررررا بلاخره ما هم کلیر شدیم
واقعا باورم نمیشه از ته دل واسه منتظران دعاااااااا میکنم
ازهمه دوستان عزیز خودم که اگه اونا نبودن من الان سردرگم بودم وااااقععععاااا ممنونم

سلام تبریک میگم بهتون جای خوشحالی و امیدواری هست که ی 13 مارچ بالاخره کلیر شد ایشالا همه کلیر شن.مخصوصا بالای صد روزه هاShy
تشکر کنندگان: ma300me ، Doe ، b_argi ، negar_karimi6 ، joody ، sadeghi897 ، azar1348 ، مهرنگار ، nika ، daad ، mehdi didam ، رجبعلی ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 23:37)ani_sheiton نوشته:  بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مامان سایههههههههههههههههه
بیااااااااااااااااااااات
فضلیییییییی
سپیدههههههههه عمو سعیییییییییییید
سااااااام
gifaaaaaaaaaaaa
بچه هاااااااااااااااااااااااااا
واااااااااااااااااااااااااااااای
جییییییییییییییغ
ددددددددددددددددددددست
ما کلیررررررررررررررررررررررر شدییییییییییم
مببببببببببببااااااااااارررررررررررررررککککککککککککککککهBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
[size=x-large]تبریک ویژه برای لونلی عزیز و زهره گرامیBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: b_argi ، joody ، alihmh ، sadeghi897 ، nika ، daad ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، hsevensky2013 ، dove ، رجبعلی ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 22:45)nika نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 21:11)n51 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 20:29)mohammad fazli نوشته:  
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
روی منو زمین ننداز این چند نفری که میگن کلیر کن
شهاب عزیز همسر گل nooshshahnar
چپ دست مهاجرسرا

خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خودت میدونی نوکرتـــــــــــــــم

پس من چی؟
دارم سعی میکنم به اونایی که کلیر شدن حسودی نکنم ولی نمیشه.
خوب منم آدمم دلم
کلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللیررررررررررررررررررررررررررررررررر
میخواد

واسه منم از این دعاهای مخصوص بکنید اقای فضلیSad شاید فرجی بشهShy
تشکر کنندگان: b_argi ، ma300me ، joody ، alihmh ، sadeghi897 ، Soap McTavish ، مهرنگار ، nika ، daad ، negar_karimi6 ، dove ، رجبعلی ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 22:56)Fardaye Roshan نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 21:40)linuxer نوشته:  خدا خوب ما رو گذاشتی سرکار
من کم آوردم نمی دونم چرا هی آپدیت میشم ولی کلیر نه
. . .

ما هم همینطور....

بابا شما که اپدیت میشید باز, ما که ی اپدیت خشک و خالی هم نمیشیم چی بگیم پس.
تشکر کنندگان: b_argi ، sadeghi897 ، nika ، Tir-Tapar ، daad ، mehdi389 ، mehdi didam ، dove ، رجبعلی ، Rebekaa
سلام و صبح بخیر به تمام دوستان
یه تبریک جانانه برای کلیر شده های گل و بهتر از جان
یه نکته جالب: ظرف یه ماه گذشته اغلب دوستانی که بنده رو میشناسند و از طریق پیام در خدمتشون بودم، درست یک یا دو روز قبل از کلیر شدنشون با پیام خصوصی آرزوی کلیر شدن رو براشون داشتم، که همون روز کلیر شدن...اسم نمیبرم برای اینکه ریا نشهBig Grin
واسه همین از امروز ساعتی یه بار برای خودم پیام میدم و ارزوی کلیر شدن می کنم...شاید فرجی بشه
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
سلام صبح همگی به خیر.بچه ها آنکارا که سایتش آپدیت نشده از کجا میگید کلیر شدید

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: b_argi ، daad ، dove ، Rebekaa
با تبریک به همه کلیر شدگان عزیز.. من الان سایت Administrative Process Status البته به زبان ترکی رو چک کردم و اگه اشتباه نشمرده باشم حدود 246 نفر از گروه AS رو کلیر کردن.. به نظر شما چند درصد از این گروه ایرانی هستن؟ به نظر من غالب اینها ایرانی هستن برای اینکه فقط دو کشور ایران و سوریه است که در منطقه سفارت آمریکا ندارن و اینکه تو این موقعیت فعلی فکر نمی کنم آمریکا هیچ سوریه ای رو کلیر بکنه.. نظرتون رو میخواستم بدونم..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: b_argi ، joody ، daad ، negar_karimi6 ، mehdi didam ، dove ، Rebekaa
يعني ميشه الان ايروان آپ بشه و هم mrr و هم b-argi جزو كلير شده ها باشن ? واي چقدر خوب ميشه ....
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
میشه آدرس سایت ترکیش رو به من بدید

تشکر کنندگان: daad ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 08:50)bigharar نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 07:26)smpf نوشته:  اگه آنكارا ٧٤ كيس
ايروان ١٩كيس
ابوظبي١٣ كيس
اعلام كنن همه بچه هاي منتظر سرا به مراد دلشون ميرسن

چون حدود ١/٤ از مصاحبه شونده ها عضو مهاجرسرا هستند آنكارا حدود ٢٠٠ يا ٢٥٠ كيس ايروان ٨٠ كيس و ابوظبي ٤٨ كيس رو بايد تا آخر سپتامبر كلير كنه تا همه دوستان منتظرسرا كلير شوندWinkWink
دوست عزيز تو ليست منتظر سرا همين تعداد كه من نوشتم هستن ما به اوناي ديگه فعلا كاري نداريم شما همش ضد حال بزن ديگه اسمتون هم بيقراره ما رو هم بيقرار كنSmile))
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: b_argi ، joody ، مهرنگار ، nika ، Doe ، Tir-Tapar ، e76779 ، daad ، negar_karimi6 ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 09:12)nyayesh نوشته:  میشه آدرس سایت ترکیش رو به من بدید
دوستان لطفا

تشکر کنندگان: joody ، b_argi ، daad ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 09:10)b_argi نوشته:  سلام و صبح بخیر به تمام دوستان
یه تبریک جانانه برای کلیر شده های گل و بهتر از جان
یه نکته جالب: ظرف یه ماه گذشته اغلب دوستانی که بنده رو میشناسند و از طریق پیام در خدمتشون بودم، درست یک یا دو روز قبل از کلیر شدنشون با پیام خصوصی آرزوی کلیر شدن رو براشون داشتم، که همون روز کلیر شدن...اسم نمیبرم برای اینکه ریا نشهBig Grin
واسه همین از امروز ساعتی یه بار برای خودم پیام میدم و ارزوی کلیر شدن می کنم...شاید فرجی بشه

باورتون ميشه بدون اين كه پستتون رو بخونم واستون از ته قلب آرزو كردم و نوشتم ؟Smile هم واسه شما و هم محمد ...
اميدوارم امروز دعاي من واسه دو تاتون مستجاب بشه دوست عزيز...
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
تشکر کنندگان: b_argi ، مهتاب - 2251 ، nika ، e76779 ، daad ، negar_karimi6 ، manila ، dove ، رجبعلی ، Rebekaa ، babak_1363
(2013-08-28 ساعت 09:14)nyayesh نوشته:  
دوستان لطفا

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
تشکر کنندگان: b_argi ، nyayesh ، nika ، Tir-Tapar ، daad ، AsemanAbee ، negar_karimi6 ، dove ، رجبعلی ، Rebekaa
بفرمایید:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
2013AS69xx, دیدن قبولی: 5 می2012،ارسال فرم ها: 14 می2012 با Aramex,مصاحبه: 21 می2013 آنکارا،کلیرنس
تشکر کنندگان: b_argi ، nyayesh ، Tir-Tapar ، daad ، AsemanAbee ، dove ، رجبعلی ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان