کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-30 ساعت 10:02)پدی نوشته:  سلام من الان در فرودگاه دبی هستم اگه بلیت گیرم بیاد یه ایران برگردم من در ترمینال یک هستم به من ویزا ندادند اما همسر وفرزندانم الان از ترمینال سه به لس انجلس پزواز کردند وقبلا توضیح داده ام که چرا مجبور شدم اورژانسی بچه ها را بفرستم نمس دانم کسی احساسات من را درک میکنه یا نه. اولین بار است در این مدت طولانی از همسر وفرزندانم جدا میشم واین برای من خیلی سخت است. وضعیت ویزای من هم مبهم است. امیدوارم کسی وضعیت من را پیدا نکند

[عکس: bagareh2.png]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
پدی جان واقعن متاسف شدم از این خبر بد Sad خودتونو عمیقا بسپرین به خدا.. ما تو برنده شدن در لاتاری هیچ نقشی نداشتیم.. امیدوارم بهترین‌ها براتون اتّفاق بیفته. و مطمئنم که این آمریکاییها آدم حسابی‌ هستن خونواده هارو از هم جدا نمی‌کنن شما هم ایشالا تا چن روز اتی کلییر خواهید شد. ++++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: shatsi ، Rebekaa ، SHABAH51 ، sh-p ، AsemanAbee ، manzar333 ، nooshshahnar ، proje ، daad ، mehdi389 ، arash bon ، رجبعلی ، lonelyman ، negar_karimi6 ، mrbonbon ، aghaghia ، noura ، پدی ، nika ، nedaba
(2013-08-30 ساعت 13:00)nika نوشته:  دوستان شاغل در سفارت ابوظبی خواهشن یه این 14 نفر منتظر یه عنایت ویژه ای بکنین

آمین
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: 5ina ، sh-p ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، so_ar ، proje ، shatsi ، daad ، mehdi389 ، arash bon ، رجبعلی ، پدی ، fardad1390 ، nika
دوستانی که هنوز کلیر نشدن غصه نخورید ؛ اگر تاهفته اول سپتامبر کلیر نشدیم؛ چمدانها رو ببندید که یه سفر هیجان انگیز داشته باشیم به آنکارا و بریم همه باهم سفارت ببینیم چند چندیم. ما که خودمون رو برای یه سفر 20 روزه به آنکارا داریم آماده میکنیم.فکر کنم گرین کارت ارزشش رو داشته باشه...یه جمله معروف هست که میگه بیرون زتو نیست هرآنچه در هستیست، از خود بطلب هر آنچه هستی... از ته دل میخوام که همه کلیر شن و از این همه ماجرای عجیب و غریب رها بشن...
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
(2013-08-30 ساعت 13:11)5ina نوشته:  پدی جان واقعن متاسف شدم از این خبر بد Sad خودتونو عمیقا بسپرین به خدا.. ما تو برنده شدن در لاتاری هیچ نقشی نداشتیم.. امیدوارم بهترین‌ها براتون اتّفاق بیفته. و مطمئنم که این آمریکاییها آدم حسابی‌ هستن خونواده هارو از هم جدا نمی‌کنن شما هم ایشالا تا چن روز اتی کلییر خواهید شد. ++++++++

منم دقیق موافقم اوناحتی قانونی تومملکتشون دارن که اگرپدرومادری امریکاباشه بچهه اش اینجاباشن و مجردسریع بهشون رسیدگی میکنن و منتظرسیتی زن شدن هم نمیشند بهش میگندقانون الحاق
اینویکی ازدوستامون که خیلییییی تورفتوامدبه امریکاست که کارشودرست کنند میگفت
ازچندنفرهم پرسیدم تایید کردن
پس پدی عزیزامریکاخیلی اهمیت میده کانون خانواده باهم باشند حتمابه مسئله شماخیلیییی زودقبل ازاتمام سپتامبررسیدگی میکنن
تشکر کنندگان: mehdi389 ، arash bon ، اریوبرزن ، sh-p ، SHABAH51 ، nooshshahnar ، proje ، shatsi ، daad ، رجبعلی ، lonelyman ، manzar333 ، پدی ، Rebekaa ، nika
(2013-08-30 ساعت 13:00)nika نوشته:  دوستان شاغل در سفارت ابوظبی خواهشن یه این 14 نفر منتظر یه عنایت ویژه ای بکنین

خدا از دهنت بشنوه ................خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: so_ar ، arash bon ، sh-p ، proje ، daad ، dove ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، payampars ، roham2012 ، پدی ، fardad1390 ، Rebekaa ، nika
(2013-08-30 ساعت 12:35)Texassy نوشته:  روز کارگر دوشنبه سفارت ایروان هم تعطیله

حالایه دفعه همه سفارتابرامون کارگردوست شدن
تشکر کنندگان: mehdi389 ، arash bon ، اریوبرزن ، sh-p ، proje ، shatsi ، daad ، dove ، Rebekaa ، nika
چرا سفارت ابوظبی جدیدا داره اینطوری کلیر میکنه ؟ این از دوست عزیرمون اقای ali_gh که چند روز پیش کلیر کرد بعد اینگار پشیمون شد ، نصف کلیرشو پس گرفت این هم حالا از پدی عزیز ؟!! از یه طرف باید نگران اتمام برنامه 2013 باشیم که آیا تو این مدت کلیر میشیم یا نه ؟ ویزا میگیریم یانه . از یه طرف نگران این که بعد از کلیرشدن ، پشیمون نشن ، کلیر را پس بگیرن ! واقعا این دم آخر چقدر استرس ؟؟خدایا عاقبت هممونو به خیر کن و کسی بی ویزا نمونه
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
کاربران در حال بازدید این موضوع: arash bon، artam2، maaarabi، mehdi389، MY75، raham، SabreAyob، SHABAH51، shiraz2013، so_ar، اریوبرزن، رجبعلی، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان.
مهاجر سرا خالی شده و انگاری پیشکسوتان هنوز هستند...
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: so_ar ، sh-p ، proje ، shatsi ، SHABAH51 ، daad ، dove ، رجبعلی ، roeentan ، negar_karimi6 ، Tir-Tapar ، AsemanAbee ، alihmh ، Rebekaa ، nika ، Tomas ، babak_1363
(2013-08-30 ساعت 13:38)arash bon نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: arash bon، artam2، maaarabi، mehdi389، MY75، raham، SabreAyob، SHABAH51، shiraz2013، so_ar، اریوبرزن، رجبعلی، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان.

پس چرا من را نگفتيد؟SadSadSadSadSadSadSadWinkCool
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: daad ، mehdi389 ، shatsi ، dove ، SHABAH51 ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، nika ، Tomas
(2013-08-30 ساعت 13:48)sh-p نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 13:38)arash bon نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: arash bon، artam2، maaarabi، mehdi389، MY75، raham، SabreAyob، SHABAH51، shiraz2013، so_ar، اریوبرزن، رجبعلی، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان.

پس چرا من را نگفتيد؟SadSadSadSadSadSadSadWinkCool

دوست عزیز احتمالا به قول یکی از دوستان اون لحظه شما رفته بودید از زیر میز مدادتون رو بردارید... SmileB-)
تشکر کنندگان: mehdi389 ، SHABAH51 ، رجبعلی ، sh-p ، negar_karimi6 ، Sonaen60 ، Rebekaa ، nika ، Tomas ، nedaba
(2013-08-30 ساعت 13:05)gole shabbo نوشته:  چرا کلیر نمیشیم بیشتر از 7 ماه نا امید شدیم

.
تشکر کنندگان: shatsi ، mehdi389 ، SHABAH51 ، رجبعلی ، sh-p ، lonelyman ، negar_karimi6 ، manzar333 ، Tir-Tapar ، AsemanAbee ، Rebekaa ، nika ، alirezass ، Tomas ، nedaba
يك ماه يك عمره.... يك ماه خيليه...
توي يك ماه خيلي اتفاقها ميتونه بيفته....
توي يك ماه ميشه به دنيا اومد، ميشه مرد، ميشه شاهد از دست دادن بود ، ميشه شاهد به دست آوردن بود، ميشه مريض شد، ميشه تصادف كرد، ميشه قبول شد، ميشه رد شد، ميشه خوب شد، ميشه ازدواج كرد، ميشه جدا شد، ميشه خداحافظي و يا سلام كرد، ميشه زندان رفت و از زندان آزاد شد، ميشه جنگ كرد، ميشه صلح كرد، ميشه سفر كرد، ميشه از سفر برگشت، ميشه خيلي اتفاقها بيفته.....
پس يك ماه زمان زياديه.... هر وقت ته دلت خواستي بترسي كه فقط يك ماه مونده، بدون توي يكماه ميتونه خيلي اتفاقها بيفته و چه خوبه كه احتمال اينكه برات تو اين ماه اون اتفاق خوبه بيفته خيلي خيلي خيلي بيشتر از هر احتمال ديگست.
در پناه حق
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-08-30 ساعت 14:12)شایان احمدی نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 13:05)gole shabbo نوشته:  چرا کلیر نمیشیم بیشتر از 7 ماه نا امید شدیم

بعد از160 روز کلیر نشدن جواب ایمیل اینو دادن

Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take and there is nothing further on your part to do to speed up the process . As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html.
دلتنگ نباشید با خدا باشید... دیروز برای کیس ما هم تقریبا یک همچین ایمیلی اومد...چاره ای جز توکل به خدا و انتظار نداریم .
خدااااا من کلهذ

خدا من کلیر شدم
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان