موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-04 ساعت 22:56)kamela نوشته: بچه ها من ازدواجی هستم...اگرم کلیر بشم اسپانسر نداریم..خوش بحال شما که سندی چیزی نشون میدین اسپانسر شخصی نمیخاین.....من چکار کنم بچه ها؟؟چرا کسی کمک نمیکنه
دوست عزیز. کلا اسپانسر داشتن خیلی پردردسرتر از تمکن مالی خود شخص هست. اگه میتونید مدارک تمکن جور کنید. مقداری پول رو توی حساب خودتون بذارین و پرینت بگیرین و بعد در بیارین و برای همسرتون بذارین و همین طور. یک روزه از کسی قرض بگیرین. فقط مانده حساب کافیه دیگه.
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
زپلشک آید و زن زاید و مهمان عزیز هم ز در آید
همین سیسو کم داشیتم
به جای اینکه کلیر کنن سایت درست می کنن
والا با این کلیر کردناشون
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-04 ساعت 23:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-04 ساعت 23:54 توسط mehrana.)
(2013-09-04 ساعت 21:54)mhb161 نوشته: (2013-09-04 ساعت 21:41)mehrana نوشته: من هم امروز issued شدم ...
خیلی مبارکه
من امروز آخر وقت فقط آپدیت شدم.
ممنون .. من هم ديروز و امروز اپديت شدم و بعد issued شدم اگر امروز نبوده فردا قطعي ...
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-04 ساعت 23:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-04 ساعت 23:47 توسط daad.)
[/quote]
daad عزیز
شما نمی تونی بعد از دادن پاس به سفارت ptt را تغییر دهی چون فایده ای ندارد. در ضمن نگران نباش من خودم عدلیه سرا بودم بعد از مصاحبه تغییرش دادم به ینیشهر و پاسم را همونجا گرفتم بموقع. اینکه یک پست مرکزی هست و کارها اونجا زودتر انجام میشه را من نمیدونم ولیکن شما نمیتونی به دفتر دیگری غیر از انچه در csc ثبت نام کردی مراجعه کنی و مدارکت را بگیری.ptt اداره پسته، جای امنیتی که نیست !!! پست عدلیه سرا چون داخل ساختمان عدلیه سرا هست و بخاطر آن شما از گیت امنیتی رد میشی که فقط یک بازرسی کاملا ساده می باشد حتی شما را نمیگردند !! از داخل گیت رد میشی و کیف یا کولت را داخل نوار میذاری تا رد بشه و بعدش بر میداری میری
[/quote]
يك دنيا ممنون از پاسخت فضلي عزيز... ما از روزي كه اومديم مشكلات زيادي پيش اومد در رابطه با يه مسئله اي كه شما ميدونيد.والان هم كه يه مشكل مالي داريم به اضافه ي يك قضيه اي تو تهران پيش اومده ك در اولين فرصت برگرديم
حالا من نميدونم چرا بايد با يه كسي هم تو انجمن بحث كنم كه ايا سوال من مهم بوده يا خير. واقعن پست هاي دعوايي تو اين انجمن جاش نيست بنظرم نه يه سوال.بيخيال ؛) تشكور ادريم؛)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-04 ساعت 23:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-05 ساعت 00:20 توسط mohamadtj.)
بچه هایی که فرم 9 سوالی رو به آنکارا فرستادن، میشه بگید SUBJECT ایمیل رو چی نوشتید؟ سفارت گفته بدون هیچ فاصله ای بنویسید “ivadminprocessing” منم فقط نوشتم ivadminprocessing یعنی بدون اون علامت های “ قبل و بعد از اون. الان 2 هفته شده که هیچ جوابی ندادن گفتم شاید باید این علامت های “ رو هم بذارم؟
نوشته سفارت اینه:
(You may send your message to the e-mail address ca-ankara@state.gov . Your subject line must read “ivadminprocessing” (no space between letters
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-05 ساعت 00:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-05 ساعت 00:26 توسط aghaghia.)
(2013-09-04 ساعت 23:54)azem2014 نوشته: (2013-09-04 ساعت 23:44)5ina نوشته: (2013-09-04 ساعت 23:37)azem2014 نوشته: (2013-09-04 ساعت 23:18)5ina نوشته: (2013-09-04 ساعت 23:11)azem2014 نوشته: دوستان عزیز - بقول شما ما ایروانی ها هم به جلگه Cs وارد شدیم- اما بلد نیستم چی به چیه؟ ما دو نفریم -اینم واسه هر کدوم با یه فرمت روتین اما با دو تاریخ آپ دیت یه متنی رو میده ، اما خوب معلوم نیس کدوم جواب برای کدوم فرد هست؟ اینو از کجا باید فهمید--ضمنا جوابش که خیلی جالب نیس حالا تا ببینیم چی میشه
این سایتشه : www.ceac.state.gov
کیس نامبرتون رو به این شکل وارد میکنین : 2013AS1234 بدون صفر.
برنده ی اصلی 01 هستش و بقیه اعضا 02 و 03 و ... !
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز -پس یه لطف دیگه هم بکنین راجع متنی که دادند که به نظر میرسه یه فرمت کلی هس یه راهنمایی کنید با توجه به زمان باقیمانده این چقدر بد ه یا خوبه یا هیچکدوم چون همونظور که گفتم به نظر میرسه یه چیز کلی هس
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
For more information, please visit TRAVEL.STATE.GOV.
راستش اولش یکم گنگه ! کیس شما داره پروسه اداری ضروری رو میگذرونه بعد تو مله بعدی نوشته زمان مصاحبه مواردی که بهتون گفته میشرو دنبال کنین ! احیانا ایمیلی چیزی واستون نزدن ؟
ما بقیش رو کلی گفتن.
زمان مصاحبه گفتن که سایت رو چک کنین و با مشاهده کیس سریع بیاین- ایمیل هم من زدم و در جواب من ، با رویکرد مثبت نوشتند که بزودی کیستون اعلام میشه و بعدش باید از دوشنبه تا چهارشنبه بیاین- این که تاریخهای اپدیت رو اعلام کرده حاکی از پایان بررسی هس یا نه؟
اين متني هست كه واسه همه مينويسه،هيچ جاي نگراني نيست،مطمئن باشيد،بزودي كيلير ميشيد
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-04 ساعت 23:27)babash نوشته: (2013-09-04 ساعت 22:56)kamela نوشته: بچه ها من ازدواجی هستم...اگرم کلیر بشم اسپانسر نداریم..خوش بحال شما که سندی چیزی نشون میدین اسپانسر شخصی نمیخاین.....من چکار کنم بچه ها؟؟چرا کسی کمک نمیکنه
دوست عزیز. کلا اسپانسر داشتن خیلی پردردسرتر از تمکن مالی خود شخص هست. اگه میتونید مدارک تمکن جور کنید. مقداری پول رو توی حساب خودتون بذارین و پرینت بگیرین و بعد در بیارین و برای همسرتون بذارین و همین طور. یک روزه از کسی قرض بگیرین. فقط مانده حساب کافیه دیگه.
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم تمکن مالی کیس ازدواجی از طریق همسر فرد مهاجر( کسی که تو آمریکا اقامت داره) تامین میشه
Category : F2B
Receipt Number : WAC1790XXXXXX
Priority Date :2016 Nov
Approve Date:June 2020
Welcome Letter Date :?
Case number:ABD 2020.........
Interview Date : Coming Soon
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هاااااااااا من ایشود شدم
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز -- در این سایت سیس یه blank داره که باید select location رو مشخص کنیم--این چیه ؟ باید بر اساس محل زندگی انتخاب بشه یا محل مصاحبه؟ همچنین ایا همین سایت هم ایشود را نشون میده؟