کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-05 ساعت 08:46)sh-p نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 23:37)azem2014 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 23:18)5ina نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 23:11)azem2014 نوشته:  دوستان عزیز - بقول شما ما ایروانی ها هم به جلگه Cs وارد شدیم- اما بلد نیستم چی به چیه؟ ما دو نفریم -اینم واسه هر کدوم با یه فرمت روتین اما با دو تاریخ آپ دیت یه متنی رو میده ، اما خوب معلوم نیس کدوم جواب برای کدوم فرد هست؟ اینو از کجا باید فهمید--ضمنا جوابش که خیلی جالب نیس حالا تا ببینیم چی میشه

این سایتشه : www.ceac.state.gov
کیس نامبرتون رو به این شکل وارد میکنین : 2013AS1234 بدون صفر.
برنده ی اصلی 01 هستش و بقیه اعضا 02 و 03 و ... !

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز -پس یه لطف دیگه هم بکنین راجع متنی که دادند که به نظر میرسه یه فرمت کلی هس یه راهنمایی کنید با توجه به زمان باقیمانده این چقدر بد ه یا خوبه یا هیچکدوم چون همونظور که گفتم به نظر میرسه یه چیز کلی هس
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

For more information, please visit TRAVEL.STATE.GOV.

سلام دوست عزيز اين يك جواب كلي است كه براي همه مي گذارند .فقط به تاريخهاي آپديت توجه كنيد هم براي خودتان و هم براي همراه.

این متن واسه من هم هست
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa ، mhb161
(2013-09-05 ساعت 04:27)mrr777 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 01:28)گل نهال نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 01:27)SHABAH51 نوشته:  اینجــــا ایــــــــــــــروان است، من و محمــــــــــد و دو تا مهمون عـــــــــزیز Smile

اميدوارم با دست پر برگرديد
٢ مهمان عزيز!!! نوشينننننن كجايي؟؟؟
(پست موقت)

گل نهال عزیز،
فکر بد نکن این ۲ مهمان عزیز زن و شوهر گلی بودند که از مشهد اومدن ایروان ویزاشونو بگیرن.Big Grin
اي شوهر جان... تو هم واسه ما شوهر نشدي آخر ... ما رو فرستادي اين جا به غريبي خودتم دائم السفر در جستجوي ويزاSmile
بايد از اين جريان لاتاريمون كتاب بنويسم آخرCool
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
تشکر کنندگان: afshin4749 ، Soap McTavish ، AsemanAbee ، daad ، Rebekaa ، پدی ، mhb161 ، Szsanazsz ، e76779 ، nedaba ، mrr777 ، گل نهال ، dove ، shatsi ، soruosh ، SHABAH51 ، Alirezaa2013
سلام دوستان صبح همگی بخیر

آیا امروز و فردا سایت دوباره آپدیت میشه و بچه ها رو کلیر می کنن ؟

خدایا به حق این پنج شنبه دل همه بچه های کلیرنس خورده در سه سفارت آنکارا ، ایروان و ابوظبی رو شاد کن .
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، daad ، پدی ، mhb161 ، maaarabi ، maaarabi ، roham2012 ، nyayesh ، Niushagh ، dove ، shatsi ، SHABAH51 ، mehdi389 ، r91 ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، nima-92 ، mamalino10
(2013-09-05 ساعت 08:52)DIVE نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 08:46)sh-p نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 23:37)azem2014 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 23:18)5ina نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 23:11)azem2014 نوشته:  دوستان عزیز - بقول شما ما ایروانی ها هم به جلگه Cs وارد شدیم- اما بلد نیستم چی به چیه؟ ما دو نفریم -اینم واسه هر کدوم با یه فرمت روتین اما با دو تاریخ آپ دیت یه متنی رو میده ، اما خوب معلوم نیس کدوم جواب برای کدوم فرد هست؟ اینو از کجا باید فهمید--ضمنا جوابش که خیلی جالب نیس حالا تا ببینیم چی میشه

این سایتشه : www.ceac.state.gov
کیس نامبرتون رو به این شکل وارد میکنین : 2013AS1234 بدون صفر.
برنده ی اصلی 01 هستش و بقیه اعضا 02 و 03 و ... !

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز -پس یه لطف دیگه هم بکنین راجع متنی که دادند که به نظر میرسه یه فرمت کلی هس یه راهنمایی کنید با توجه به زمان باقیمانده این چقدر بد ه یا خوبه یا هیچکدوم چون همونظور که گفتم به نظر میرسه یه چیز کلی هس
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

For more information, please visit TRAVEL.STATE.GOV.

سلام دوست عزيز اين يك جواب كلي است كه براي همه مي گذارند .فقط به تاريخهاي آپديت توجه كنيد هم براي خودتان و هم براي همراه.

این متن واسه من هم هست
میدونم که این متن واسه همه هست --اما چیزی که واسه همه نیس اینه که در تاریخی که دیگران با من مصاحبه کردن بعضیهاشون الان رفتن ویزا بگیرن اما من تازه دیروز کیس ام برای اولین بار آپدیت شده که نمیفهمم این معنی اش چیه؟ایا نشون میده بررسیها تموم شده و دیروز اعلام شده که کارت بررسی شده و حالا میرم واسه مرحله بعدی؟ یا اینکه قبلا بررسی شده بوده ولی چون تازه سیس برای ایروان راه افتاده اینها اخرین تاریخ اپدیت رو گذاشتند و لزومی نداشته راجع به قبلی ها چیزی بنویسن؟یا...
تشکر کنندگان: daad ، mhb161 ، Rebekaa
[/quote]
میدونم که این متن واسه همه هست --اما چیزی که واسه همه نیس اینه که در تاریخی که دیگران با من مصاحبه کردن بعضیهاشون الان رفتن ویزا بگیرن اما من تازه دیروز کیس ام برای اولین بار آپدیت شده که نمیفهمم این معنی اش چیه؟ایا نشون میده بررسیها تموم شده و دیروز اعلام شده که کارت بررسی شده و حالا میرم واسه مرحله بعدی؟ یا اینکه قبلا بررسی شده بوده ولی چون تازه سیس برای ایروان راه افتاده اینها اخرین تاریخ اپدیت رو گذاشتند و لزومی نداشته راجع به قبلی ها چیزی بنویسن؟یا...
[/quote]
بله دوست عزيز اين سايت آخرين آپديت شما رو نشون ميده . يني احتمالن قبل اون هم آپديت شديد.نگران نباشيد
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، afshin4749 ، mhb161 ، Rebekaa ، azem2014 ، Alirezaa2013
(2013-09-05 ساعت 01:33)amirfarahan نوشته:  سلام
منم الان ایروان هستم تنهای تنها
والان سایت چک کردم ویزام صدور شدهBig Grin

کدوم سایت رو چک کردی؟ یعنی ویزای من و همسرم هم صادر شده آبا خبر داری؟ مگه شما با هم ویزا ها رو ندادید سفارت؟
کیس نامبر: 2013AS0000105xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مصاحبه:7 آگوست • کلیرنس • 31 آگوست کلیر • مقصد: Houston •
تشکر کنندگان: daad ، mhb161 ، Rebekaa ، SHABAH51 ، mehdi389
(2013-09-05 ساعت 09:10)elmira_fa نوشته:  

کدوم سایت رو چک کردی؟ یعنی ویزای من و همسرم هم صادر شده آبا خبر داری؟ مگه شما با هم ویزا ها رو ندادید سفارت؟

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
کیس نامبرتو بدون صفر وارد کن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: daad ، mhb161 ، elmira_fa ، Rebekaa ، گل نهال ، soruosh
[/quote]
بله دوست عزيز اين سايت آخرين آپديت شما رو نشون ميده . يني احتمالن قبل اون هم آپديت شديد.نگران نباشيد
[/quote]
بی نهایت ممنونم از پاسختون
تشکر کنندگان: daad ، mhb161 ، Rebekaa
(2013-09-05 ساعت 01:38)abtin2015 نوشته:  ...Case Number Status
2013AS7###01 YRV
Issued
2013AS7### 02 YRV
Administrative Processing
2013AS7###03 YRV
Issued
2013AS7###04 YRV
Issued
دوستان میشه منو راهنمایی کنین یعنی بعد 100 روز من هیچ آپدیت نشدم و پروندم بررسی نشده غیر از 23 اگست (اونم 3تا ویزا رو توی اون تاریخ گرفتم)باید چیکار کنم الان نکنه گم کردن پروندمو
(2013-09-05 ساعت 08:56)afshin4749 نوشته:  عزیز جان بنده به شما تبریک عرض میکنم Smile . ویزاتون صادر شده و دوران کلیر شما هم در همون تاریخ تموم شده و فقط این سفارته که باید سایت رو آبدیت کنه و شما رو جهت دریافت ویزا مطلع کنه . حتی اگر از زمانش هم بگذره ( منظور پایان سپتامبر ) ، باز شما ویزاتون رو دریافت کردین و هیچ جای نگرانی نیست . فقط یه پرینت از این نامه داشته باشید و اگر زمان ویزا نزدیک به اتمام شد و سایت هم آبدیت نشد که خیلی بعید میدونم ، چند روز قبلش به سفارت برید و ویزاتون رو با ارائه این نامه درخواست کنید . اما من اطمینان دارم که تا قبل از موعد اتمام ، شما رو آگاه میکنن .
افشین جان
کیس ایشون 4 نفره بود که خانمشون و بچه ها کلیر شدند و ویزا گرفتند ولی ایشون متاسفانه هنوز کلیر نشدند. سئوال کردن از دوستان که الان باید چکار کنند؟ من گفتم بهشون که ایمیل بزنن و از وضعیت مراحل اداری خودشون سئوال کنند و یک هفته یا 10 روز دیگه هم تشریف ببرن سفارت تا اگر کلیر شدند سریع ویزاشون رو بگیرند. اگر خدای نکرده تا روز آخر کلیر نشن باید خانم و بچه هاشون رو بفرستند آمریکا و برای خودشون از طریق کیس خانوادگی اقدام کنند.
(2013-09-05 ساعت 09:14)azem2014 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 09:07)daad نوشته:  
[/quote]
بی نهایت ممنونم از پاسختون
[/quote]
راهی وجود داره که تاریخ اپدیتها رو از شروع تا حال رو بتونم ببینم؟
تشکر کنندگان: Rebekaa ، daad ، mhb161
[/quote]
راهی وجود داره که تاریخ اپدیتها رو از شروع تا حال رو بتونم ببینم؟
[/quote]
نه تعداد آپديت ها رو نميشه ديد بايد مكررن چك كرد... حتا بعضي دوستان به ساعت آپديت شدن اشاره ميكنن كه اين هم با چك كردن ثانيه به ثانيه امكان پذير است. وگرنه ساعت هم نداره. اين خيلي خوبه كه شما اين اواخره تاريخ آپديتت . پس بايد خوشحال باشيد.
تشکر کنندگان: mhb161 ، Rebekaa ، azem2014 ، DIVE ، dove ، Aida.s ، shatsi ، SHABAH51 ، Alirezaa2013
(2013-09-05 ساعت 09:12)mohammad fazli نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 09:10)elmira_fa نوشته:  

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
کیس نامبرتو بدون صفر وارد کن
برای ما هم صادر شده... پس چرا به همسرم زنگ نزدن بره بگیره؟
کیس نامبر: 2013AS0000105xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مصاحبه:7 آگوست • کلیرنس • 31 آگوست کلیر • مقصد: Houston •
تشکر کنندگان: daad ، Rebekaa ، alireza2753 ، dove ، پدی ، mhb161 ، SHABAH51
سلام دوستان
بچه ها به نظر شما من این هفته کلیر میشم ؟
آخه من مجردم و هفته آخر اپریل مصاحبه داشتم ، و امروز 133 روزه که در انتظارم . می دونم دل بچه های اینجا پاکه لطفا برای من هم دعا کنید که این هفته کلیر بشم.
از صمیم قلب من هم برای همه بچه ها دعا می کنم که این هفته همه کلیر بشن و دیگه کسی در انتظار نباشه.

با تشکر
كيس $2013AS5$$
تاریخ قبولی : آنكارا 2012
کارنت شدن: 2013
تاریخ مصاحبه:هفته آخر april
برگه صورتي/ ١ نفر/مقصد: واشنگتن
تاریخ آخرین آپدیت : 31 جولای , 7 , 12 , 15 , 16, 19 , 20 آگوست و 3 سپتامبر
(2013-09-05 ساعت 05:53)DIVE نوشته:  امار تقریبی هست که بدونیم چند تا از بچه ها هنوز کلیر نشدن؟

100
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: Rebekaa ، valencia ، daad ، DIVE ، mehdi389 ، dove ، Aida.s ، mhb161 ، SHABAH51 ، Alirezaa2013
(2013-09-05 ساعت 09:15)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 01:38)abtin2015 نوشته:  ...Case Number Status
2013AS7###01 YRV
Issued
2013AS7### 02 YRV
Administrative Processing
2013AS7###03 YRV
Issued
2013AS7###04 YRV
Issued
دوستان میشه منو راهنمایی کنین یعنی بعد 100 روز من هیچ آپدیت نشدم و پروندم بررسی نشده غیر از 23 اگست (اونم 3تا ویزا رو توی اون تاریخ گرفتم)باید چیکار کنم الان نکنه گم کردن پروندمو
(2013-09-05 ساعت 08:56)afshin4749 نوشته:  عزیز جان بنده به شما تبریک عرض میکنم Smile . ویزاتون صادر شده و دوران کلیر شما هم در همون تاریخ تموم شده و فقط این سفارته که باید سایت رو آبدیت کنه و شما رو جهت دریافت ویزا مطلع کنه . حتی اگر از زمانش هم بگذره ( منظور پایان سپتامبر ) ، باز شما ویزاتون رو دریافت کردین و هیچ جای نگرانی نیست . فقط یه پرینت از این نامه داشته باشید و اگر زمان ویزا نزدیک به اتمام شد و سایت هم آبدیت نشد که خیلی بعید میدونم ، چند روز قبلش به سفارت برید و ویزاتون رو با ارائه این نامه درخواست کنید . اما من اطمینان دارم که تا قبل از موعد اتمام ، شما رو آگاه میکنن .
افشین جان
کیس ایشون 4 نفره بود که خانمشون و بچه ها کلیر شدند و ویزا گرفتند ولی ایشون متاسفانه هنوز کلیر نشدند. سئوال کردن از دوستان که الان باید چکار کنند؟ من گفتم بهشون که ایمیل بزنن و از وضعیت مراحل اداری خودشون سئوال کنند و یک هفته یا 10 روز دیگه هم تشریف ببرن سفارت تا اگر کلیر شدند سریع ویزاشون رو بگیرند. اگر خدای نکرده تا روز آخر کلیر نشن باید خانم و بچه هاشون رو بفرستند آمریکا و برای خودشون از طریق کیس خانوادگی اقدام کنند.

سلام عمو سعید بنده بعلت تازه کار بودن در این سایت افتخار اشنایی با جنابعالی رو نداشتم - لینکهایی رو که گذاشتین که خیلی کاربردی هستن رو نگاه میکردم - اطلاعاتی رو که برای سایت سیس گذاشته بودین رو خوندم که خیلی کمکم کرد -اما مهمتر از اون این به ذهنم میومد که چقدر دلسوزی و بزرگ منشی دارین شما دوستان که وقت میزارین واسه کمک به بقیه - برای همین دیدم خیلی بی معرفتی خواهد بود اگه من هم متقابلا چند ثانیه ای رو وقتتون رو نگیرم و نگم چقدر ممنون و دعا گوی شما و بقیه تون که کمک حالمون میشین-راستش نگران رفتن هستم اما باوجود چنین روحیه هایی ادم حس میکنه داره میره خیابون اونوری که بقیه راهو بازم با اثر بخشی مثبت انشاله ادامه بده- خدا خیر تون بده
تشکر کنندگان: sh-p ، valencia ، Rebekaa ، e76779 ، daad ، r91 ، alihmh ، aghaghia ، Aida.s ، پدی ، mhb161 ، soruosh ، soroshnia ، SHABAH51 ، Ehsan1358 ، mamalino10 ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان