کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-06 ساعت 13:34)mrbonbon نوشته:  دوستان سلام، تبریک به تمامی کیلیر شدگان در این هفته...
دوستان امروز درست بنده 9 ماهم تموم میشه و وارد دهمین ماه انتظار میشم، فکر میکردم با این آپدیتهای هر روز این هفته بنده کیلیر میشم، اما با کمال تعجب امروزم نشدم. دیروز بعد از گرفتن جواب مدیکال مجددم رفتم سفارت، خدمت بر و بچ محترم، اما با کمال تعجب، خیلی ریلکس وقتی بهش گفتم آفیسر شما در روز مصاحبه به من گفت "5 الی 6 هفته دیگه، سایت رو چک کنین" در جواب گفتند که نه اون به صورت تقریبیه، منم گفتم "الان 39 هفته شده یعنی تا الان این مراحل اداری من تموم نشده؟" گفتند خیر هنوز تموم نشده، و این امکان هم هست که تموم نشه حتی ... Cool بعدشم گفتم "که من میتونم مدارک رو اینجا بزارم که هر وقت کیلیر شدم، شما بدون هیچ فوت وقتی ویزا رو بزنین؟" با کمال تعجب گفتند خیر، تا شماره در سایت نیاد ما تحویل نمیگیریم...
دوستان یه نکته دیگه اینکه، با شلوغ شدن مطب دکتر اونگان، خواهشاً اونایی که باید تجدید مدیکال کنن، اگه واقعاً به دنبال ویزاشون هستند حتماً حتماً ماکزیمم تا سه شنبه اینجا باشن... دیروز نمیدونین چه خبر بود سر دکتر اونگان...
راستی امروزم تاریخ اکسپایر شدن بک گراند چک، بازم تا 15 سپتامبر بود، دوستان هر چه سریعتر یه تصمیم عاقلانه بگیرین...
خیلی برای بچه های آنکارا ناراحتم!!SadSadSad
آخه این چه وضعیه؟!!
سال دیگه هیشکی نره آنکارا...
اصلا باید 2014 ایی ها آنکارا رو ندید بگیرن.
با این مدیکال و پروسه چک آپ شون!!!SadSadSad
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Niushagh ، zohre02 ، daad ، alihmh ، shatsi ، Ehsan1358 ، Rebekaa ، AsemanAbee ، Sonaen60 ، noura ، n51 ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، .YAS ، linuxer ، Tir-Tapar
(2013-09-06 ساعت 14:20)Szsanazsz نوشته:  Gifa? Bardia masoudpour? Mohamad behroozi? رجبعلي؟ nasim19?
برديا موسي پور هم كلير شده
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تبریک بسیار به دوستان کلیر شده آنکارا
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-06 ساعت 14:46)AsemanAbee نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 14:40)marsha نوشته:  متن ایمیل میخوام برای گرفتن تایید از سفارت لطفا

ﻣﻦ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﯾﻨﻮ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ

ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﺮﻡ ۹ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺷﺘﻦ
ﻟﻄﻔﺎ ﮐﻤﮏ ﺩﻭﺳﺘﻤﻮﻥ ﮐﻨﯿﺪ

ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﺁﺧﺮ ﺳﺮﯾﻊ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻬﻤﻪ
ﻟﻄﻔﺎ ﻫﻤﺮﺍﻫﯽ ﮐﻨﯿﺪ
فك مي كنم خوب باشه

Dear Madam Sir
Would you please confirm that you received the requested data which I have sent you on (تاريخي كه فرستاديد)
Thank you very much for your quick reply and confirmation
BR
اسمتون

به اميد هر چه زودتر كلير شدن بچه هااااااااا
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: daad ، SHABAH51 ، zohre02 ، Aida.s ، mhb161 ، Rebekaa ، AsemanAbee ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، marsha
دوستان گل كلير شده ٦ سپتامبر تبريككككك فراوان به همتون Smile
ديروز حدسم درست بود ، گفتم اونايي كه رو تاريخ ٣ تا ٥ سپتامبر وايسادن ،
ا.............مروز
اپديت اخر و در سايت رويت شدن Smile
انكارا واقعا داره كار ميكنه عزيزان Smile)
ديگه از الان كلير اعلام كردن سفارتا حساب و كتاب نداره
با توجه به اپديت بعضي دوستان در ايام تعطيل سفارتا حتي Smile))))))
?????????????????????
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، daad ، Aida.s ، SHABAH51 ، Szsanazsz ، mhb161 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، maaarabi ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، jj bobo ، hsevensky2013
(2013-09-06 ساعت 14:49)deineath نوشته:  این یعنی چی ؟ تا 15 سپتامبر باید پاس رو تحویل بدیم یا اینکه تحویل بدن تا اون موقع یا کلا چیز دیگیست موضوع .. ؟

یعنی باید تا 15 سپتامبر پاس ها رو داده باشی .. .ویزا رو هم گرفته باشی برادر .. Big Grin و الا دوباره کلیرنس و فیلان و بیسار .. پس بدو دنبال بلیط تا دیر نشده .. . یادت باشه از دوشنبه تا چهارشنبه بین ساعات 10:30 تا 12:00 صبح وقت داری پاس ها رو به سفارت بدی .. یک دقیقه زودتر یا دیرتر بدی ازت نمی گیرن . در ضمن قبل از رفتن از اینجا تعطیلی های سفارت رو هم چک کن یه وقت به مشکل بر نخوری ... موفق باشی دوست من ...
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: گل نهال ، SHABAH51 ، Szsanazsz ، zohre02 ، ikamaly ، mhb161 ، Rebekaa ، roeentan ، Alirezaa2013 ، daad ، jj bobo ، alirezass ، mehdi389 ، afshin4749 ، deineath
(2013-09-06 ساعت 13:29)Rebekaa نوشته:  سلام دوستان
تبریک فراوان به بچه هایی که امروز کلیر شدن ، امیدوارم بچه های دیگه هم بزودی کلیر بشن.

آیا سفارت آنکارا شنبه و یکشنبه بازه و کار می کنن ؟ آیا احتمال اینکه شنبه و یکشنبه هم کلیر کنن هست ؟

چون توسایت تاریخ 8 سپتامبر برای گرفتن ویزا به کسانی که کلیر شدن زده شده

آیا کسی اطلاعی از این موضوع داره ؟

با تشکر

دقيقا همينطوره سفارتها دارن تو اضافه كاري هم شده استعلامات مربوط به كلير كيسها رو جمع كنن و يجا اعلام كنن
عرض كردم كه حتي در روزهاي تعطيل سفارت ابديت ميشدن دوستان كه به وقت انكارا هم اين اتفاق افتاده Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، zohre02 ، Ehsan1358 ، mhb161 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، roeentan ، Alirezaa2013 ، daad ، jj bobo ، mehdi389
سلام
تبریک به همه دوستان کلیر شده آنکارا
هووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: zohre02 ، Szsanazsz ، ikamaly ، mhb161 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، maaarabi ، Alirezaa2013 ، daad ، SHABAH51 ، mehdi389 ، jj bobo ، alirezass
(2013-09-05 ساعت 22:21)AsemanAbee نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 22:03)sh_aytak نوشته:  با 145 روز انتظار اول و 206 روز انتظار دوم و دوری و غریبی و این چیزا کلا لاتاری زهر مارم شد

SadSadSad

ﻫﻢ ﺳﺘﺎﺭﻩ
ﺑﺎ ﻫﻢ ﻫﻤﺮﺍﻫﯿﻢ

ما هم همدردیم و پر غصه.خدایا نظری بکن بر این ستاره ها.سخته خانواده بخصوص با بچه کوچک جدا جدا زندگی کنند.
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، zohre02 ، mhb161 ، Rebekaa ، sh_aytak ، maaarabi ، SK89 ، daad ، jj bobo ، mehdi389 ، alihmh ، princesess
(2013-09-06 ساعت 15:11)Given نوشته:  
(2013-09-06 ساعت 14:49)deineath نوشته:  این یعنی چی ؟ تا 15 سپتامبر باید پاس رو تحویل بدیم یا اینکه تحویل بدن تا اون موقع یا کلا چیز دیگیست موضوع .. ؟

یعنی باید تا 15 سپتامبر پاس ها رو داده باشی .. .ویزا رو هم گرفته باشی برادر .. Big Grin و الا دوباره کلیرنس و فیلان و بیسار .. پس بدو دنبال بلیط تا دیر نشده .. . یادت باشه از دوشنبه تا چهارشنبه بین ساعات 10:30 تا 12:00 صبح وقت داری پاس ها رو به سفارت بدی .. یک دقیقه زودتر یا دیرتر بدی ازت نمی گیرن . در ضمن قبل از رفتن از اینجا تعطیلی های سفارت رو هم چک کن یه وقت به مشکل بر نخوری ... موفق باشی دوست من ...
دو شنبه تا پنجشنبه ساعت ١٠:٣٠ تا ١٢ .
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، mhb161 ، Rebekaa ، Sonaen60 ، zohre02 ، daad ، jj bobo ، alirezass ، mehdi389 ، hsevensky2013 ، deineath
(2013-09-06 ساعت 15:11)Given نوشته:  

ﮔﯿﻮﻥ ﺟﺎﻥ
ﺩﺭﺳﺘﻪ ﻭﯾﺰﺍ ﮔﺮﻓﺘﯿﻦ
ﻭﻟﯽ ﭼﻪ ﺯﻭﺩ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﯾﻦ
ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ﺗﺎ ﭘﻨﺠﺸﻨﺒﻪ ۱۰/۵ ﺍﻟﯽ ۱۲
Big Grin
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: daad ، mhb161 ، zohre02 ، Rebekaa ، Sonaen60 ، roeentan ، Alirezaa2013 ، jj bobo ، mehdi389 ، valencia ، SHABAH51 ، alihmh ، deineath
(2013-09-06 ساعت 15:10)Mehrdadordi نوشته:  دوستان گل كلير شده ٦ سپتامبر تبريككككك فراوان به همتون Smile
ديروز حدسم درست بود ، گفتم اونايي كه رو تاريخ ٣ تا ٥ سپتامبر وايسادن ،
ا.............مروز
اپديت اخر و در سايت رويت شدن Smile
انكارا واقعا داره كار ميكنه عزيزان Smile)
ديگه از الان كلير اعلام كردن سفارتا حساب و كتاب نداره
با توجه به اپديت بعضي دوستان در ايام تعطيل سفارتا حتي Smile))))))
?????????????????????

سلام

ولی من که نبودم آپدیت من رو 3 سپتامبر مونده . انگار منو جا گذاشتن
تشکر کنندگان: daad ، mhb161 ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، far572000 ، Mehrdadordi ، jj bobo ، mehdi389 ، alihmh ، mehdi didam
راستی کسی از روند سیس واسه ایروان خبر داره؟
ابوظبی به محض اینکه دو تا آپدیت پشت هم بزنه کلیر میشین
آنکارا اصلا آپدیتاش حساب کتاب نداره
ایروان هم فعلا مثل اینکه فقط با ارسال ایمیل آپدیت میشه
پروردگارا
یک عدد آپدیت ساعت سه صبح عطا فرما که مطمن بشیم از آمریکاس
تشکر کنندگان: daad ، گل نهال ، mhb161 ، zohre02 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، Szsanazsz ، roeentan ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، mehdi389 ، powerb
اولندش كه nika,mamalino10,gole shabbo,arash bon,jjbobo,deineah
مباركه مباركه مباركه..... خيلي خيلي خيلي خوشحال شدم...يورووووهوووووو
دومندش كه من پس از آنكه ٣ سپتامبر مديكال رفتم ٤ سپتامبر سفارت ٥ سپتامبر ايشود شدم و ٦ سپتامبر روز موعود فرارسيد و خدا رو صدهزار مرتبه شكر پاكت زرد به دستمون رسيد و نمرديم!
سومندش هم ايشالا بقيه ي دوستان گل اينجا هم آپديت نشده ها آپديت بشن..كلير نشده ها كلير بشن..ايشود نشده ها ايشود بشن..... اميدتونو از دست نديد. دوستان بامرام مهاجرسرايي..
jjbobo ,,وبرديا موسي پور و gole shabbo ,, deineath ,, arash bon عزيزان به همه شما تبريك مي گويم اميدوارم هميشه شاد باشيد وبا آرزوي كلير شدن همه دوستان .Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: