2013-09-06 ساعت 15:04
(2013-09-06 ساعت 13:34)mrbonbon نوشته: دوستان سلام، تبریک به تمامی کیلیر شدگان در این هفته...خیلی برای بچه های آنکارا ناراحتم!!
دوستان امروز درست بنده 9 ماهم تموم میشه و وارد دهمین ماه انتظار میشم، فکر میکردم با این آپدیتهای هر روز این هفته بنده کیلیر میشم، اما با کمال تعجب امروزم نشدم. دیروز بعد از گرفتن جواب مدیکال مجددم رفتم سفارت، خدمت بر و بچ محترم، اما با کمال تعجب، خیلی ریلکس وقتی بهش گفتم آفیسر شما در روز مصاحبه به من گفت "5 الی 6 هفته دیگه، سایت رو چک کنین" در جواب گفتند که نه اون به صورت تقریبیه، منم گفتم "الان 39 هفته شده یعنی تا الان این مراحل اداری من تموم نشده؟" گفتند خیر هنوز تموم نشده، و این امکان هم هست که تموم نشه حتی ...بعدشم گفتم "که من میتونم مدارک رو اینجا بزارم که هر وقت کیلیر شدم، شما بدون هیچ فوت وقتی ویزا رو بزنین؟" با کمال تعجب گفتند خیر، تا شماره در سایت نیاد ما تحویل نمیگیریم...
دوستان یه نکته دیگه اینکه، با شلوغ شدن مطب دکتر اونگان، خواهشاً اونایی که باید تجدید مدیکال کنن، اگه واقعاً به دنبال ویزاشون هستند حتماً حتماً ماکزیمم تا سه شنبه اینجا باشن... دیروز نمیدونین چه خبر بود سر دکتر اونگان...
راستی امروزم تاریخ اکسپایر شدن بک گراند چک، بازم تا 15 سپتامبر بود، دوستان هر چه سریعتر یه تصمیم عاقلانه بگیرین...

آخه این چه وضعیه؟!!
سال دیگه هیشکی نره آنکارا...
اصلا باید 2014 ایی ها آنکارا رو ندید بگیرن.
با این مدیکال و پروسه چک آپ شون!!!