کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-07 ساعت 01:13)omidt10 نوشته:  دوستان مدیکال چقدر اعتبار داره ؟ من متوجه نمیشم واکسنا که ما زدیم که اعتباری نیست! کلا منظور از مدیکال چیه؟ممنون.
همون دكتر سفارت و معاينات دكتر كه البته فقط اين قضيه واسه آنكارا مهمه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: omidt10 ، daad ، sadeghi897 ، aghaghia ، rouzbehdarvishi ، پدی ، jj bobo ، Alirezaa2013 ، soruosh ، zohre02 ، Rebekaa
خیلی نگرانم میترسم این شانس بزرگ زندگیمو از دست بدم و از فرط فکروخیال و غصه افسردگی بگیرم یا راهی تیمارستان بشم
خدایا هممونو خوشحال کن
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
(2013-09-07 ساعت 01:24)abshar_wf نوشته:  خیلی نگرانم میترسم این شانس بزرگ زندگیمو از دست بدم و از فرط فکروخیال و غصه افسردگی بگیرم یا راهی تیمارستان بشم
خدایا هممونو خوشحال کن

منم مثل شما هستم...شبا خوابم نمیبره!!!
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: abshar_wf ، r91 ، الا ، پدی ، Sonaen60 ، jj bobo ، zohre02 ، alihmh ، mehdi389 ، daad ، Rebekaa
(2013-09-07 ساعت 01:24)abshar_wf نوشته:  خیلی نگرانم میترسم این شانس بزرگ زندگیمو از دست بدم و از فرط فکروخیال و غصه افسردگی بگیرم یا راهی تیمارستان بشم
خدایا هممونو خوشحال کن

ایشالا ویزا رو میگیری . اما قبل اینکه افسردگی بگیریم و راهی بیمارستان بشیم . . یه سر بریم بیمارستان و بدبختی و گرفتاری مردم رو دیدیم ، شرمنده میشیم که ناسپاسی کردیم . این پروسه لاتاری به همه ما یه درس هایی داد ، مثل صبور بودن ، امیدوار بودن ، و توکل بخدا . من خیلی با خودم فکر کردم که چطور می تونن با ابن مسله کنار بیام ، تنها راهش اعتماد به خدا در مسیر زندگی هست .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
سلام
نمیدونم این موضوع رو گفته بودم یا نه ؟
ولی واسه بچه هایی که موندن، بهتره پیگیری کارشونو از سفارت بیشتر کنن، میل بزنن معمولا این اواخر جواب تلفنو نمیدن
ولی اینو بدونین پارسال به خیلیا بدون کلیر ویزا دادن من خودم ویزای خیلیا رو دیدم که تاریج کلیر بش نخورده بود و گرین کارتش بعد از تموم شدن پروسه کلیر تو امریکا بدستش قرار بود برسه (فکر کنم تشخیص افسر مهاجرتیه تو این زمینه دخیله)پس نگران نباشید. پیگیری کنید و امید داشته باشید.
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
سلام و صبح بخیییییییییییییییر....

تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده آنکاراییی....

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

امروز کلیر بیشتر میخواییییییییییییییییییییییم

Big GrinCoolBig Grin

کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: jj bobo ، Soap McTavish ، Alirezaa2013 ، ikamaly ، AsemanAbee ، zohre02 ، mehdi389 ، Szsanazsz ، mhb161 ، daad ، nasim ، Rebekaa
سلام دوستان دیروز انکارا اپدیت شده کسی کلیر شده یا نه چرا هیچکس هورا نمیکشه
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: soruosh ، zohre02 ، mehdi389 ، mhb161 ، jj bobo ، Rebekaa ، daad
(2013-09-07 ساعت 08:03)Nasimmmm نوشته:  سلام و صبح بخیییییییییییییییر....

Big GrinCoolBig Grin

الهی آمین
بابا دیگه بسه چقدر صبر و انتظار
اگه تا 15 سپتامبر کلیر نشم...میرم تو بیابون های ایروان (مگه بیابون داره؟؟؟) بست میشینم.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-09-07 ساعت 08:16)b_argi نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 08:03)Nasimmmm نوشته:  سلام و صبح بخیییییییییییییییر....

Big GrinCoolBig Grin

الهی آمین
بابا دیگه بسه چقدر صبر و انتظار
اگه تا 15 سپتامبر کلیر نشم...میرم تو بیابون های ایروان (مگه بیابون داره؟؟؟) بست میشینم.
كوه و كمر كه داره.من كلير نشم ديونم رو هم نميبرم اونجا كه كه دشمن شاد نشم تو همين جا سر به بيابون هاي خومون ميزارم.Cool
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اين بابك ما را هم كلير بفرماااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: e76779 ، b_argi ، ikamaly ، Mehrdadordi ، soruosh ، AsemanAbee ، powerb ، alihmh ، zohre02 ، sh-p ، mehdi389 ، Szsanazsz ، سو سو ، pari pariaaa ، mhb161 ، alirezass ، Niushagh ، nasim ، Rebekaa ، nika ، mehrdad pharm ، daad
کاربران در حال بازدید این موضوع: atin90_v2، b_argi، ikamaly*، raham، 2 مهمان
سلام صبح همگی بخیر

حالا ما با اینکه ساکن این تاپیک نیستیم ولی از بس اینجا هستیم ، دیگه صاحب خونه شدیم!!Big GrinTongueCool
من نمیدونم این مهمون کله صبح اینجا چکار داره؟!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
رفتم دفترخونه برای وکالت میگه فردا صبح حاضر میشه . دارالترجمه هم میگه سه روز کاری !! تا 15 سپ هم بیشتر وقت نیست . چی کنم ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: b_argi ، AsemanAbee ، zohre02 ، mehdi389 ، mhb161 ، Given ، زری وحدتی ، Rebekaa ، lilistar ، daad
(2013-09-07 ساعت 09:23)deineath نوشته:  رفتم دفترخونه برای وکالت میگه فردا صبح حاضر میشه . دارالترجمه هم میگه سه روز کاری !! تا 15 سپ هم بیشتر وقت نیست . چی کنم ؟

شما که نیاز به تائیدیه دادگستری نداری
برو دارالترجمه الیت خیابون میرداماد بس بشین تا برات ترجمه کنن
تشکر کنندگان: alihmh ، zohre02 ، Szsanazsz ، گل نهال ، pari pariaaa ، mhb161 ، Hedieh20 ، Niushagh ، nasim ، زری وحدتی ، Rebekaa ، daad
(2013-09-07 ساعت 09:23)deineath نوشته:  رفتم دفترخونه برای وکالت میگه فردا صبح حاضر میشه . دارالترجمه هم میگه سه روز کاری !! تا 15 سپ هم بیشتر وقت نیست . چی کنم ؟
برو سريع انجام بده. تا 30سپتامبر وقت هست نگران نباش. در ضمن با همين وضعيت هم شما ميتوني تا 15 سپ خودتو برسوني
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: alihmh ، zohre02 ، mehdi389 ، pari pariaaa ، mhb161 ، Niushagh ، زری وحدتی ، deineath ، Rebekaa ، daad
کسی بوده از ایروان که دیروز بدون ایمیل کیسش آپدیت شده باشه؟
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، mehdi389 ، Szsanazsz ، گل نهال ، mhb161 ، Rebekaa ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان