کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
برای پیگیری حتما باید از صفحه contact us ایمیل بزنیم بهشون؟ subjectرو باید چی انتخاب کنیم؟ من دو بار به ca-ankara@state.gov ایمیل زدم.یعنی اون بی نتیجست؟؟؟؟؟؟ ایییی واااییییی
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: mazerati ، Rebekaa ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، 3rip ، daad
(2013-09-08 ساعت 14:10)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 12:25)mohammad fazli نوشته:  
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

اين تاپيك يك چپ دست منتظر داره
من بهش گفتم : كارش تمومه، ما را جلوش رو سفيد كن

منم چپ دستم Tongue

سلام دوستان .

چه جالب من هم چپ دستم .

خدایا همه چپ دستان و راست دستان منتظر سرا را بزودی زود کلیر بفرما

آمین
تشکر کنندگان: mazerati ، r91 ، shatsi ، b_argi ، AsemanAbee ، dove ، alihmh ، so_ar ، 5ina ، noura ، Soap McTavish ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، 3rip ، Mehrdadordi ، mehdi didam ، daad
(2013-09-08 ساعت 16:57)Rebekaa نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 14:10)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 12:25)mohammad fazli نوشته:  

اين تاپيك يك چپ دست منتظر داره
من بهش گفتم : كارش تمومه، ما را جلوش رو سفيد كن

منم چپ دستم Tongue

سلام دوستان .

چه جالب من هم چپ دستم .

خدایا همه چپ دستان و راست دستان منتظر سرا را بزودی زود کلیر بفرما

آمین

من هم چپ دستم...خخخ

(2013-09-08 ساعت 16:50)marsha نوشته:  برای پیگیری حتما باید از صفحه contact us ایمیل بزنیم بهشون؟ subjectرو باید چی انتخاب کنیم؟ من دو بار به ca-ankara@state.gov ایمیل زدم.یعنی اون بی نتیجست؟؟؟؟؟؟ ایییی واااییییی

میشه به من جواب بدید...که اگه باید از اون جا ایمیل بزنم زودتر این کارو بکنم
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: Aida.s ، Rebekaa ، dove ، alihmh ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، 3rip ، daad
(2013-09-08 ساعت 15:51)b_argi نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 15:18)gifa نوشته:  به خدا به پیر به پیغمبر کم آوردم اینکه همه کلیر میشیم ویا..................................... من دیگه بریدم واقعا بریدم میگن به ته خط رسده کسی اون منم
Gifa عزیز و بقیه دوستان ، اونایی که چند صد روزه دلتون میلرزه و غم دارین..تا اونایی که چند روزه منتظرین..من هم در میان شما قرار دارم با 160 روز انتظار!!! خیلیا میگن نباید از اول روی برنده شدن لاتاری حساب باز میکردی که حالا اینجوری آچمز بشی... اما من میگم حالا که بزرگترین شانس زندگیم جلوم داره خماری میکنه و ناز و ادای زیادی داشته.. تا آخر وایسادمو و نمیذارم از دستم در بره.. خیلیا میگن خیلی دلت خوشه .. ولی هیچ عیبی نداره ..بذارین همه مسخرم کنن.. اما تا آخر ساعت اداری روز 30 سپتامبر هم دلم خوشه که ..
Sad

بابک جان و gifa عزیز ما همه با شما هستیم تا آخرین دقیقه .....خیالتان تخت تخت ....منم میدونین عین خودتونم....ول هم نمیکنم شما رو.....پا به پا میام باهاتون.......دوستتون داریم رفقای خوب......
ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد....در دام مانده صید و صیاد رفته باشد......
امشب صدای سنگی از بیستون نیاید....گویا به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد...
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، Rebekaa ، far-dv2013 ، dove ، zohre02 ، alihmh ، so_ar ، gifa ، r91 ، mehdi389 ، Arash R ، raham ، b_argi ، Doe ، lilistar ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، 3rip ، Mehrdadordi ، mehdi didam ، daad
(2013-09-08 ساعت 15:48)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 15:18)gifa نوشته:  به خدا به پیر به پیغمبر کم آوردم اینکه همه کلیر میشیم ویا..................................... من دیگه بریدم واقعا بریدم میگن به ته خط رسده کسی اون منم

آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!

گیفا جان داشتم میرفتم این پستت من رو میخکوب کرد !!!
دمت گرم چی رو بریدی ؟ مگه خیاط خونه کار نکردی ؟ حد اقل از دم درشون که رد شدی ؟ نه ؟ تو خونتون که دیدی عزیزم !!!
همه خیاطها اول میبرن بعد میدوزن ، همه اتفاقهای بزرگ درست در همین لحظاتِ بریدنه که اتفاق میافته ، اوس کریم دوست داره ببری ، بعد خودش تیکه هات رو جمع میکنه ، همچی که از اولشم بهتر Big GrinBig GrinBig Grin
حالا همش هیچ ، 22 روز ناقابل دیگه مونده، اگه هو تو تو ، که هوتوتو و اگه شوتو تو که شو تو تو !!
میدونی کسانیکه طاقتشون رو از دست میدن فقط به این خاطره که زیادی به یه چیزی دل خوش میکنن ، هیچ چیزی تواین دنیا ارزش سلامتی رو نداره هیچی !!! همین امروز فردا برو به یک بیمارستان درجه سه ، صف مریضای بیچاره منتظر اعلام شماره رو ببین ، آه و ناله بدبختها رو بشنو که به خاطر یه ویزیت دکتر 4 ساعت باید تو نوبت بشینن ، ببین اقوام مریضای بستری شده رو که چطوری برای یه دارو مثل سگ پا سوخته این در اون در میزنن ؟؟؟؟ مریضای سرطانی و کلیوی و . . . رو ببین چه جوری منتظر مردنن بدون اینکه یه لحظه بتونن به ویزای آمریکا که هیچ ، به یه سفر شمال فکر کنن ....
عزیز برادر قدر سلامتیت رو بدون ،
دوست عزیز هیج مریص سرطانی یا کلیوی در انتظار مردن نیس بلکه در انتظار فرصتی برای زندگی کردن هس حالا چه با ویزا چه بی ویزا- اینا فرع قضیه هس نه اصلش
تشکر کنندگان: Rebekaa ، zohre02 ، noura ، gbtm ، Arash R ، mehdi389 ، soruosh ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، 3rip ، Mehrdadordi ، habibi ، daad
(2013-09-08 ساعت 15:05)nima-92 نوشته:  دوستان از ابوظبی خبری هست؟
لفا اگر کلیر یا آپ شدید خبر بدهید.
ابوظبی خیلی سکوت کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کیس ما امروز به تاریکه ۸ سپتامبر آاپ شد هر ۳ نفرSmile
(1970-01-01 ساعت 08:19)marsha 42848' نوشته:  برای پیگیری حتما باید از صفحه contact us ایمیل بزنیم بهشون؟ subjectرو باید چی انتخاب کنیم؟ من دو بار به ca-ankara@state.gov ایمیل زدم.یعنی اون بی نتیجست؟؟؟؟؟؟ ایییی واااییییی

ﻫﻤﯿﻦ ﺁﺩﺭﺱ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﺩﯼ ﺩﺭﺳﺘﻪ
ﺳﺎﺑﺠﮑﺖ ﻫﻢ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ ﺭﻭ ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ بزن. $$$$ ivstatus2013AS

ﺍﻣﺎ ﻋﺰﯾﺰ ﺟﺎﻥ
ﺷﻤﺎ ﺗﺎﺯﻩ ۲ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺷﺪﯼ
ﺻﺒﺮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ
ﻣﺎ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺒﯿﻦ ..... ﺁﺑﺎﺭﯾﮑﻼ Smile
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: Rebekaa ، zohre02 ، sadeghi897 ، jj bobo ، mehdi389 ، morvarid1364 ، Doe ، Alirezaa2013 ، 3rip ، Mehrdadordi ، habibi ، daad
(2013-09-08 ساعت 17:40)nilofar72 نوشته:  

ﺷﻤﺎ ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ ﻫﺴﺘﯿﻦ ﻋﺎﯾﺎ ؟؟!!
ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ
ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ .... ﻣﻨﺘﻈﺮﯾﻢ
ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﮐﻪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: dove ، saeid-ss ، zohre02 ، alihmh ، Rebekaa ، mehdi389 ، morvarid1364 ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-08 ساعت 17:49)AsemanAbee نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 17:40)nilofar72 نوشته:  

ﺷﻤﺎ ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ ﻫﺴﺘﯿﻦ ﻋﺎﯾﺎ ؟؟!!
ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ
ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ .... ﻣﻨﺘﻈﺮﯾﻢ
ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﮐﻪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ
ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ امیدوارم هر چه زودتر همه کلییر بشیم
تشکر کنندگان: Nora hashemi ، Rebekaa ، zohre02 ، mehdi389 ، AsemanAbee ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، daad
سلام دوستان

بخدا آنقدر تو فکرآنهائی که کلیر نشدن هستم و همش دارم براتون دعا می کنم انشا الله تا آخر سپتامبر با هم به قسمت سفر به آمریکا نقل مکان می کنیم.
Rolleyes
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
تشکر کنندگان: alihmh ، jj bobo ، mehdi389 ، so_ar ، sara_82 ، AsemanAbee ، morvarid1364 ، r91 ، zohre02 ، negar_karimi6 ، sfh ، marsha ، Alirezaa2013 ، 3rip ، daad ، Rebekaa
دوستان ببخشید مصدع اوقات میشم.
سوالی داشتم خوشحال میشم نظرتونو جویا بشم. من قریب به صد روزه که منتظرم بدون کوچکترین نشانه ای از پیشرفت در پرونده. سوال اینجاست که اگه مثلا من 28 سپتامبر کلیر بشم موضوع حله؟ اگه کلیر بشم ولی ویزا تا 30 ام صادر نشه چی؟ و اینکه اگه من پاسا رو بعد از 30 ام ببرم قبول نمیکنن؟
ممنون
کیس نامبر: 2013AS7xxx ، کنسولگری: ابوظبی افراد کیس: 2
ارسال فرمها:2012 June 7th- ارسال مجدد با ایمیل: June 19th
کارنتی کیس:-- مصاحبه:30 may کلیرنس:Sad ویزا:--
تشکر کنندگان: jj bobo ، mehdi389 ، ali_gh ، negar_karimi6 ، daad ، Rebekaa
(2013-09-08 ساعت 18:52)arashkhan82 نوشته:  دوستان ببخشید مصدع اوقات میشم.
سوالی داشتم خوشحال میشم نظرتونو جویا بشم. من قریب به صد روزه که منتظرم بدون کوچکترین نشانه ای از پیشرفت در پرونده. سوال اینجاست که اگه مثلا من 28 سپتامبر کلیر بشم موضوع حله؟ اگه کلیر بشم ولی ویزا تا 30 ام صادر نشه چی؟ و اینکه اگه من پاسا رو بعد از 30 ام ببرم قبول نمیکنن؟
ممنون

شما بهتره اول يه ايميل براشون بزنين بعد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: mehdi389 ، morvarid1364 ، negar_karimi6 ، 3rip ، daad ، Rebekaa
(2013-09-08 ساعت 00:06)ali 2013 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 23:44)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 20:41)ali 2013 نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 20:08)mahan L نوشته:  
(2013-09-07 ساعت 19:31)negar_karimi6 نوشته:  ای بابا این همه لقمه رودورگردن میپیچونید تا تودهنتون بزارینش؟
چه کارهای ریسک داری میکنید کشتی هزاراتفاقه مگرمیشه بلیط گیرنیاد

سلام دوست من
اصلا خودت رو نگران نکن، بهترین راه اینکه از بندر یا جزیره قشم بلیط بگیری البته کیش هم هست ولی کیش بخاطر رفتنش یکم دردسر داره ولی بندر عباس و قشم و ارزون ترند و هم اینکه راحتر به اونجا میرسی تازه روزی چند تا پروازم دارند. اگر خواستی از قشم بری هر روز عصر چند تا اتوبوس ViP از ترمینال کار اندیش به سمت قشم حرکت میکنه که اکثر روزها هم خیلی خلوته و تا خود جزیزه میبردتون .قیمت بلیتشم اگر گرون نشده باشه حدود 20 هزار تومانه. اینم شماره یه آژانس تو قشم 07635225155-07635225156-07635227255-07635227256 - ما یک بار از همین طریق و از قشم رفتیم که اون موقع پول بلیطش از شیراز خیلی ارزون تر بود. موفق باشید.

ممنون دوست خوبم اما ای کاش زودتر باشما و نگارجون مشورت کرده بودم که 250 درهم پول اضافی بابت ویزای یکماهه نمی دادم! فقط نمی دونم چه تاریخی بلیت بگیرم که بموقع باشه

من هنوزمتوجه جریان این ویزای یک ماهه نشدم کشتی ؟خوب عزیزپولتون که هدرنرفته هراتفاقی میخوادبیفته توی همین یک ماه میافته حتی کمترازیکماه
پس اگرویزاروگرفتیدکاردرستی کردید افرین
فقط متوجه نشدم بلیط برای کشتی میخواید یاهواپیما

نگارخانم ویزای عادی دبی 14 روز اقامته با 2 ماه اعتبار که فقط به درد سفر هوایی می خوره قیمتش هم 260 درهمه اما ویزایی که برای سفر با کشتی لازمه باید ویزای توریستی با یک ماه اقامت باشه که البته میشه با اون ویزا هوایی هم سفر کرد قیمتش هم 490 درهمه، منم بخاطر اینکه آژانس ها می گفتن بلیت هواپیما تا پایان شهریور جا نمی ده رفتم ویزای یکماهه گرفتم که هر دو گزینه هوایی و کشتی رو داشته باشم. باور کنید من هواپیما رو ترجیح میدم فقط ترسیدم بلیت هواپیما گیرم نیاد رفتم این کار رو بخاطر محکم کاری انجام دادم. درضمن هنوز پیام خصوصی شمارو دریافت نکردم
دوستان عزیزی که نگران بلیط ابوظبی هستند اگه مشکلی ندارند و میتونن برن قشم هر روز بلیط دبی با هواپیمایی ماهان داره به قیمت 400 هزار تومن رفت وبرگشت هرروز هم داره فقط عوارض خروج از کشور رو باید تو خود فرودگاه بدی

تشکر کنندگان: mehdi389 ، AsemanAbee ، morvarid1364 ، Pishoo_25 ، soruosh ، negar_karimi6 ، daad ، Rebekaa
دوستان گل مهاجر سرا.. من هنوز, هر روز به این تاپیک سر میزنم و از ته دلم دعا می‌کنم که همه تون هر چه سریع تر کلیر بشین و همه تا اخره سپتامبر با دست پر این تاپیک رو ترک کنیم.. امیدتون به خود مهربونش باشه.
تشکر کنندگان: mehdi389 ، so_ar ، alihmh ، hamid_fs3 ، sara_82 ، Arash R ، AsemanAbee ، morvarid1364 ، b_argi ، r91 ، zohre02 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، marsha ، daad ، Rebekaa
یه ایمیل هفته پیش فرستادم یکی هم دیشب. هنوز که جواب ندادن
(2013-09-08 ساعت 18:59)smpf نوشته:  
(2013-09-08 ساعت 18:52)arashkhan82 نوشته:  دوستان ببخشید مصدع اوقات میشم.
ممنون

شما بهتره اول يه ايميل براشون بزنين بعد
کیس نامبر: 2013AS7xxx ، کنسولگری: ابوظبی افراد کیس: 2
ارسال فرمها:2012 June 7th- ارسال مجدد با ایمیل: June 19th
کارنتی کیس:-- مصاحبه:30 may کلیرنس:Sad ویزا:--
تشکر کنندگان: mehdi389 ، morvarid1364 ، negar_karimi6 ، daad ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان