کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-10 ساعت 00:54)mehdi didam نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 22:56)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 22:45)mychael نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 22:40)پدی نوشته:  (y صبر داشته باشیم

منم نظرم اینه یکم دیگه صبر کنید من مطمینم 98درصد باقیمونده ها کلیر میشن جز اونایی که ممکنه fbi چکشون مسله داشته .
اگر كساني كه براي مصاحبه دعوت ميشن ، و مدارك ارسال كردن و اگر گفته هاشون با مدارك يكي نباشه ،
يا خداي ناكرده دروغي عنوان بشه كه بتونن ثابت كنن ، در روند كلير تاثير منفي ميذاره ..

مهرداد جون !!
مرسی از کمکت ! من هی به خودم میگم من یه مشکلی دارم ، اما هر چی فکر کردم یادم نمی اومد چکار کردم !! جل الخالق Big Grin
آخه من اینجا ناسلامتی 9 ماه رو هم گذروندم . . . یکی از اون دروغگوها که میگی منم دیگه ؟؟ راستش من یه هفت هشت تا دروغ خفن گفتم !!!! یعنی فهمیدن ؟؟؟ Big Grin
اولش که گفتم من زن هستم نه مرد !! بعد گفتم من ویزای شوروی میخواستم نفهمیدم چطوری تو سفارت آمریکا پیدام شده ؟؟ بعد یارو چپ چپ نگام کرد !! به نظرت خیلی تابلو بودم ؟؟ جل الخالق !!! Big Grin
مهردادجان گذشته از شوخی با همه حرفات دربست موافقم ،
فقط اونها با کسی تعارف معارف ندارن ، البته مسائل پشت پرده هم کم نیست !!!
البته خودت که میدونی این چیزا اینجا عادیه ، اگر هم کسی بعضی کارها رو نکنه ، میگن مخش معیوبه یا ساده اس یا خره یا امثالهم ....
کسانی هم که از این کارا میکنن متاسفانه / همه بهشون میگن زرنگ !!! جل الخالق !!! عجب دنیای عجیبی داریم ، ما ؟؟؟ درست باشی شنگول حسن خانی ، شارلاتان باشی زرنگی / متاسفانه اکثر مردم هم هنوز فرق شارلاتان و زرنگ واقعی رو نمیدونن / یه چند صد سال دیگه هم نوفهمن /. خب همین چیزهای قشنگه که من رو پاگیر این مردم پاک و صادق و مهمون نواز و گرم و صمیمی و با مرام و نابغه پرور و پهلوون صفت و از خود گذشته و ایثار گر و خدا پرست و . . . دیگه یادم نمیاد !!! کرده داداش !! همون بیتر که که این بلاد کفریها بفهمن دروغ گفتم و نزارن من برم ، آخه من کجا برم بیتر از اینجا ؟؟

اینو ولش ...
حالا به نظرت ایمیل بزنم بگم غلط کردم یا دیگه فایده نداره ؟؟ ویزا میزا پر ؟؟؟؟ Big GrinBig Grin

آقا مهرداد خودمی!!
اقا من خيلي مخلصم Smile خداي نكرده سو تفاهم نشه ، من برداشت كلي خودمو و شناخت اندكي كه از تجربه هاي دوستان قبل بود رو اينجا عنوان كردم ،،ولي قضيه اينه كه ما بايد اول خودمون رو با اونا و شرايطشون تطبيق بديم
اگر كه ميخوايم تو كشورشون زندگي جديدي رو شروع كنيم Smile)
ايشالا كه بزودي شاهد كلير خودت و دوستان عزيزم باشم Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: dove ، joody ، daad
سلام دوستان

من بیشتر از اینکه از این فروم اطلاعات بگیرم , استرس گرفتم. چند تا صفحه رو خوندم چند تا سوال برام پیش اومد لطفا منو راهنمایی کنین.

۱-فرم ۹ سوالی و CV چیه ؟ از همه اینو می خوان؟ چون اصلا در این باره آفیسر با من صحبتی نکرد.

۲-من ۳ هفته پش سفارت رفتم و این سایت ceac رو تازه دیدم , من رو هفته قبل آخرین بار آپ دیت کردن این آپدیت دقیقا چه چیزی رو نشون میده؟ یعنی اول اینجا میزنه admin proccesiing تموم شده بعد سایت آنکارا یا چیز دیگه ایه؟

۳-اینکه چند جا خوندم زوزای آخر برین آنکارا و پاس رو تحویل بدین , آیا واقعا آونا بدون اینکه جواب کلیر بیاد پاس رو میگیرن؟

واقعا امیدوارم همتون ویزاتون بیاد , شرایططون فکز نکنم از من بدتر باشه که 30 سپتامبر دانشگاهتون یه کشور دیگه شروع بشه و هنوز ندونی بری نری..... خدا به همگی کمک کنه ایشالله .
تشکر کنندگان: daad
(2013-09-10 ساعت 01:19)amirnet نوشته:  سلام دوستان

من بیشتر از اینکه از این فروم اطلاعات بگیرم , استرس گرفتم. چند تا صفحه رو خوندم چند تا سوال برام پیش اومد لطفا منو راهنمایی کنین.

۱-فرم ۹ سوالی و CV چیه ؟ از همه اینو می خوان؟ چون اصلا در این باره آفیسر با من صحبتی نکرد.

۲-من ۳ هفته پش سفارت رفتم و این سایت ceac رو تازه دیدم , من رو هفته قبل آخرین بار آپ دیت کردن این آپدیت دقیقا چه چیزی رو نشون میده؟ یعنی اول اینجا میزنه admin proccesiing تموم شده بعد سایت آنکارا یا چیز دیگه ایه؟

۳-اینکه چند جا خوندم زوزای آخر برین آنکارا و پاس رو تحویل بدین , آیا واقعا آونا بدون اینکه جواب کلیر بیاد پاس رو میگیرن؟

واقعا امیدوارم همتون ویزاتون بیاد , شرایططون فکز نکنم از من بدتر باشه که 30 سپتامبر دانشگاهتون یه کشور دیگه شروع بشه و هنوز ندونی بری نری..... خدا به همگی کمک کنه ایشالله .

1. فرم 9 سوالی شامل 10 تا سواله که به ایمیل فرستاده میشه و باید جواب بدیم. و به ما آفیسر گفت که براتون فرستاده میشه. ولی برای همه نیست. اگه آفیسر بهتون نگفته پس نمیاد. راجع به شغل و تحصیلاته. Cv هم رزومه شخصه.
2. آپدیت نشون دهنده اینه که دارن رو پروندتون کار میکنن و نشونه خوبیه. بعد از اومدن اسمتون تو سایت سفارت و کلیر شدن شما پاس رو میدین سفارت و وقتی ویزا صادر شد تو سیس مینویسه issued.
3. سال های قبل خود سفارت گفته که اگه کلیر نشدید هفته آخر پاس ها رو بیارید بدید. من که از الان برای 22 سپتامبر بلیط رزرو کردم..ببینیم خدا چی میخواد...
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: amirnet ، mehrdad pharm ، gbtm ، Aida.s ، daad
چجوری اعلان کرده بوده ؟ ایمیل زدن یا خود افراد رفتن و این کارو انجام دادن ؟ احتمالا منم باید یه ایرلاین رزرو کنم برای هفته آخر , راستی میدونین بهترین ایرلاین برای آنکارا کدومه که بشه رفت رو حد اقل جا به جا کرد ؟ من هتل الیت رو گرفته بودم و احتمالا همین هتل رو مجددا رزرو می کنم.

(2013-09-10 ساعت 01:30)marsha نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 01:19)amirnet نوشته:  سلام دوستان

1. فرم 9 سوالی شامل 10 تا سواله که به ایمیل فرستاده میشه و باید جواب بدیم. و به ما آفیسر گفت که براتون فرستاده میشه. ولی برای همه نیست. اگه آفیسر بهتون نگفته پس نمیاد. راجع به شغل و تحصیلاته. Cv هم رزومه شخصه.
2. آپدیت نشون دهنده اینه که دارن رو پروندتون کار میکنن و نشونه خوبیه. بعد از اومدن اسمتون تو سایت سفارت و کلیر شدن شما پاس رو میدین سفارت و وقتی ویزا صادر شد تو سیس مینویسه issued.
3. سال های قبل خود سفارت گفته که اگه کلیر نشدید هفته آخر پاس ها رو بیارید بدید. من که از الان برای 22 سپتامبر بلیط رزرو کردم..ببینیم خدا چی میخواد...
تشکر کنندگان: DIVE ، gbtm ، Aida.s ، daad
(2013-09-09 ساعت 23:49)joody نوشته:  

منم نظرم اینه یکم دیگه صبر کنید من مطمینم 98درصد باقیمونده ها کلیر میشن جز اونایی که ممکنه fbi چکشون مسله داشته .

دوستان ميخواستم بگم كه صادق بودن و راستگو بودن خيلي مهمه در اين پروسه مهاجرت !
كه متاسفانه اين رفتارها در مملكت ما رو به تنزل هست و بعضا در اطرافمون هم ميتونيم به راحتي ببينيم و لمس كنيم ..
اگر كساني كه براي مصاحبه دعوت ميشن ، و مدارك ارسال كردن و اگر گفته هاشون با مدارك يكي نباشه ،
يا خداي ناكرده دروغي عنوان بشه كه بتونن ثابت كنن ، در روند كلير تاثير منفي ميذاره ..
اونا ابزار كنترلي فراواني دارن كه گفته هاي شما رو چك ميكنن ..
پس اگر با صداقت عمل كردين هيچ مشكلي نخواهيد داشت و خيالتون راحت باشه ولي اگر غير از اين هست ، معمولا جواب مشخصي نميدن و در حالت پندينگ نگه ميدارن طرف رو تا اون دوره تمام بشه ..و پشيموني سودي نداره Smile

اتفاقا اونايي كه صداقت دارن بيشتر توي حالت پندينگ هستن تا اونايي كه خيلي چيزا رو ننوشتن!

دقیقا درسته اشتباه منم راستگوی بوده مدت انتظار 180 روز
تشکر کنندگان: gifa ، dolood ، joody ، DIVE ، Aida.s ، daad

...
در حالت پندينگ نگه ميدارن طرف رو تا اون دوره تمام بشه ..و پشيموني سودي نداره Smile

اتفاقا اونايي كه صداقت دارن بيشتر توي حالت پندينگ هستن تا اونايي كه خيلي چيزا رو ننوشتن!
دقیقا همینطوره که فرمودید..
ظاهرا هر چه بیشتر و جزیی تر گفته باشیم باید بیشتر منتظر بمونیم ....
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: gifa ، e76779 ، dolood ، joody ، Aida.s ، daad
صبح همه دوستان بخیر ، با آ رزوی یه روز خوب برای همه دوستان منتظر مث من ;-) و به امید یک آپدیت جدی پس از اون حداقل 20 مورد الکی آپ شدن خودم تو یک ماه اخیر! ! :-D
تشکر کنندگان: dolood ، mehdi389 ، alirezass ، b_argi ، سو سو ، daad
(2013-09-10 ساعت 01:56)شایان احمدی نوشته:  

كه متاسفانه اين رفتارها در مملكت ما رو به تنزل هست و بعضا در اطرافمون هم ميتونيم به راحتي ببينيم و لمس كنيم ..
اونا ابزار كنترلي فراواني دارن كه گفته هاي شما رو چك ميكنن ..
پس اگر با صداقت عمل كردين هيچ مشكلي نخواهيد داشت و خيالتون راحت باشه ولي اگر غير از اين هست ، معمولا جواب مشخصي نميدن و در حالت پندينگ نگه ميدارن طرف رو تا اون دوره تمام بشه ..و پشيموني سودي نداره Smile

دقیقا درسته اشتباه منم راستگوی بوده مدت انتظار 180 روز

دقبقا اشتباه من هم راستگویی بود
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: b_argi ، joody ، e76779 ، Mehrdadordi ، daad
نظر من اینه که اگر در مورد کارمون مسئله ای دارن که ما رو کلیر نکردن تا حالا حداقل باید یه فرم 9 سوالی ازمون میخواستن ...
تشکر کنندگان: b_argi ، mehdi didam ، Szsanazsz ، mamalino10 ، daad
(2013-09-10 ساعت 08:31)Texassy نوشته:  نظر من اینه که اگر در مورد کارمون مسئله ای دارن که ما رو کلیر نکردن تا حالا حداقل باید یه فرم 9 سوالی ازمون میخواستن ...
دوست عزیزم کیسهای مختلفی رو بررسی کردم که خیلی هاشون بالای 100 روز کلیر شدن و فرم 9 سوالی و ... نداشتن..
یکیش خود من - درسته که هنوز پندینگ موندم - ولی کار من با C.V. اینجور چیزا حل نمیشه و فقط و فقط مطمئنم لنگ در هوا موندن پرونده ام بخاطر ت ح ر ی م بانکها و شرکت های تابعه هستش..چرا؟ چون افیسر روز مصاحبه فقط 5 سوال راجع به کارم پرسید..
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: Texassy ، joody ، mehdi didam ، Aida.s ، e76779 ، Szsanazsz ، shatsi ، linuxer ، daad
(2013-09-10 ساعت 08:45)b_argi نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 08:31)Texassy نوشته:  نظر من اینه که اگر در مورد کارمون مسئله ای دارن که ما رو کلیر نکردن تا حالا حداقل باید یه فرم 9 سوالی ازمون میخواستن ...
دوست عزیزم کیسهای مختلفی رو بررسی کردم که خیلی هاشون بالای 100 روز کلیر شدن و فرم 9 سوالی و ... نداشتن..
یکیش خود من - درسته که هنوز پندینگ موندم - ولی کار من با C.V. اینجور چیزا حل نمیشه و فقط و فقط مطمئنم لنگ در هوا موندن پرونده ام بخاطر ت ح ر ی م بانکها و شرمت های تابعه هستش..چرا؟ چون افیسر روز مصاحبه فقط 5 سوال راجع به کارم پرسید..

خب بابک جان
از منم فقط یه سوال پرسید
کاش یه فرم 9 سوالی بهمون میدادن زودتر کلیر میشدیم
یکی از دوستان من که تو شرکتی کار میکرد که تحریم بود در کمتر از 30 روز کلیر شد
واقعا ...
اسرار لاتاری نه تو دانی و نه من
تشکر کنندگان: joody ، mehdi didam ، b_argi ، e76779 ، Szsanazsz ، DIVE ، daad
سلام دوستان صبح بخیر امیدوارم امروز روز خوبی برای هممون باشه.
ولی یک چیزی که این روزها داره من و همه دوستان را اذیت می کنه ، امید کلیر شدنه و وقتی خبری نمیشه ناامیدی میاد به سراغمون نمیدونم واقعا چی پیش خواهد اومد ،امیدوارم که هر چی هست شادی وخوشی برای همه باشه در پناه حق باشید.
خدااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: e76779 ، Aida.s ، Texassy ، Pishoo_25 ، b_argi ، tajhizgaran ، DIVE ، sh-p ، nima-92 ، so_ar ، daad
سلام دوستان، سایت آپدیت شده به تاریخ 10 Sep،چند نفر کلیر شدن؟
تشکر کنندگان: e76779 ، shimoda ، Texassy ، b_argi ، tajhizgaran ، AsemanAbee ، sh-p ، mrbonbon ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، daad ، lilistar
انکارا اپدیت شد
تشکر کنندگان: e76779 ، shimoda ، Texassy ، b_argi ، tajhizgaran ، AsemanAbee ، alirezass ، sh-p ، yalda91 ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، daad ، lilistar
فكر كنم بيشتر آپديت هاي امروز آنكارا مربوط به كيس هاي خود تركيه هست.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: b_argi ، joody ، Texassy ، tajhizgaran ، alirezass ، sh-p ، shatsi ، yalda91 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان