کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-12 ساعت 12:24)AsemanAbee نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 12:13)Sonaen60 نوشته:  چرا آنكارا شماره ٢٨٤٤ رو دوبار اعلام كرده ؟؟ عجيبه نه ؟؟

ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ ﻋﺠﯿﺐ ﻧﯿﺴﺖ !!
ﻗﺒﻼ ﻫﻢ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ
ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﯾﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ۱۳۳ ﻫﻢ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﻫﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﺑﺎ ﺳﺘﺎﺭﻩ !!

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺣﺘﻤﺎ ﺳﺎﯾﺖ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﺭﻭ ﺩﻗﯿﻖ ﺑﺎ ﺷﻤﺎﺭﺗﻮﻥ ﭼﮏ ﮐﻨﯿﺪ
ﺣﺘﯽ ﺷﺎﯾﺪ ﺑﻌﻀﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻗﺎﻃﯽ ﭘﺎﻃﯽ ﺑﺰﻧﻪ

Sad ﺧﺪﺍﯾﺎ ...... ﮐﺠﺎﯾﯽ ...... ﭼﺮﺍ ﭘﯿﺶ ﻣﺎ ﻧﯿﺎﯾﯽ .....؟؟؟!!
آخه اگر تا فردا این ستاره ها رو برندارن چکار کنیم؟ تاریخ اکسپایر تا 15 سپتامبر هست...کسی هست که به ایمیلش جواب داده باشند؟؟؟؟
تشکر کنندگان: payampars ، AsemanAbee ، mehdi389 ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-12 ساعت 12:50)tata1344 نوشته:  دوستان ایمیل انکارا به من بدید.

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، sh-p ، daad
(2013-09-12 ساعت 12:24)rozelo نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 12:17)sh-p نوشته:  كيا از آنكارا كلير شدن بيان بگن براشون خوشحالي از خودمون در كنيمBig GrinBig GrinBig GrinTongueWink

ما كه بازم نيستيم دوست جان ها!Sad ولي هركي كلير شده مباركش باشه و دست راستش بر سر ماBig Grin

ما هم نیستیم نا امید نا امیدSad
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، AsemanAbee ، payampars ، rozelo ، sh-p ، Tir-Tapar ، mehdi389 ، daad
آفیسرهای محترم آنکارا یعنی فقط 6 نفر رو اعلام کردین اونم یکی رو دوبار
واقعاً خسته نباشید

2013AS3722
2013AS2844
2013AS5407
2013AS2844
2013AS6916
2013AS4867 

نمیشد جای اعلام دوبار 2844 یکی از دوستای مارو هم اعلام میکردیBig Grin
خواهشاً جمعه یه حرکتی به خودتون بدین...
منتظریما...
با شمام...
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، alirezass ، AsemanAbee ، r91 ، payampars ، sh-p ، rozelo ، mezamo ، Niushagh ، پدی ، Aida.s ، mehdi389 ، Mehrdadordi ، daad ، mehrdad pharm ، soruosh ، sh_aytak ، Alirezaa2013 ، Doe
من دیروز هم آپدیت شدم هم کلیر امروز دوباره آپدیت شدم جریان چیه؟
کیس نامبر 2013as10xxxx __ا__ سفارت ابوظبی __ا__ یک نفر __ا__ تاریخ مصاحبه هفته آخر آگوست __ا__ برگه سفید __ا__ سه بار آپدیت __ا__ کلیر بعد از 17 روز Big Grin __ا__ مقصد : لس آنجلس
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، AsemanAbee ، payampars ، sh-p ، rozelo ، پدی ، Niushagh ، mehdi389 ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-12 ساعت 13:15)maaarabi نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 12:17)sh-p نوشته:  كيا از آنكارا كلير شدن بيان بگن براشون خوشحالي از خودمون در كنيمBig GrinBig GrinBig GrinTongueWink

ما كه بازم نيستيم دوست جان ها!Sad ولي هركي كلير شده مباركش باشه و دست راستش بر سر ماBig Grin

ما هم نبودیییییییممممSad
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: alirezass ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، payampars ، sh-p ، abshar_wf ، rozelo ، daad
دوستان من الان من از حافظ برایتان فالی گرفتنم و حافظ در جواب من گفت

نوش کن جام شراب يک منی / تا بدان بيخ غم از دل برکنی
دل گشاده دار چون جام شراب / سر گرفته چند چون خم دنی
چون ز جام بيخودی رطلی کشی/ کم زنی از خويشتن لاف منی
سنگسان شو در قدم نی همچو آب/ جمله رنگ آميزی و تردامنی
دل به می دربند تا مردانه وار / گردن سالوس و تقوا بشکنی
خيز و جهدی کن چو حافظ تا مگر / خويشتن در پای معشوق افکنی

چرا بیهوده غم روزگار را می خوری؟ زندگی در گذر است و شادی ها و غم های آن نیز می گذرد و پایدار و باقی نخواهد ماند. انسان عاقل کسی است که از ریاکاران و دروغگویان بپرهیزد تا زندگی آرام و بی دردسری داشته باشد. غرور و تکبر را از خود دور کن و با خانواده ی خود، زندگی خوبی را بگذران.
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: marsha ، sh-p ، AsemanAbee ، e76779 ، rozelo ، Nora hashemi ، پدی ، SHABAH51 ، so_ar ، nima-92 ، mehdi389 ، ali 2013 ، shatsi ، daad ، tata1344
(2013-09-12 ساعت 13:05)iraj im نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 19:11)sh-p نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 18:59)bigharar نوشته:  دوستان خوبم عصره حسابی دلم گرفته یک عمر بحث اصلی تو زندگی مشترک ما این بود که با وجود تحصیلات عالی همسرم اجازه نداد من برم سر کار همیشه ناراحت بودم وقتی دوستانم رو می دیدم که سر کار می روند حالا هم ایشون کلیر شد ولی من دقیقا به خاطر همین تحصیلات عالی که یک قرون هم باهاش در آمدی نداشتم هنوز کلیر نشدم قربونت برم خداایااا

ناراحت نباش دوست خوبم انشالله بزودي كلير مي شويد و ما هم براتون هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا حتي از اين هم بلندتر مي كشيم .RolleyesShy

دوست عزیز همدردیم.البته من (همسر iraj im) تو دانشگاه تدریس می کنم
حق التدریس .نمی دونم جرمم چی بوده تدریس کردم بمب نساختم کهSad.اونم ریاضی که رشته حساسی نیست.بخدا دارم دیوونه می شم.امسال هم با دانشگاهها خداحافظی کردم.نمی تونم بچمو که خیلی وابسته به منه بفرستم دیار غربت.خدایاااااااااا.اونها هم که احساس حالیشون نمی شه.بنطرتون باز هم ایمیل کارساز هست؟

دوستان نااميد نباشيد آمريكا خيلي دلش بخواهد انسانهاي با علم وكمالاتي مثل شما عزيزان داشته باشد.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: alirezass ، payampars ، AsemanAbee ، e76779 ، rozelo ، پدی ، SHABAH51 ، so_ar ، mamalino10 ، mehdi389 ، daad ، nedaba

نا امید نباش دوست من. وضعیت هممون مثل هم هست. در هر صورت سعی کن حداقل هفته آخر سپتامبر رو آنکارا باشی خیلیا رو اون روزا اعلام میکنن. هر چند تا اون موقع خودشون با زبون خوش 3 -4 سری دیگه اعلام میکنن.
تشکر کنندگان: alirezass ، payampars ، AsemanAbee ، rozelo ، پدی ، sh-p ، Aida.s ، mehdi389 ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-12 ساعت 13:20)Fardaye Roshan نوشته:  

نا امید نباش دوست من. وضعیت هممون مثل هم هست. در هر صورت سعی کن حداقل هفته آخر سپتامبر رو آنکارا باشی خیلیا رو اون روزا اعلام میکنن. هر چند تا اون موقع خودشون با زبون خوش 3 -4 سری دیگه اعلام میکنن.

از کجا اینهمه مطمئن حرف میزنین؟
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: payampars ، پدی ، sh-p ، mehdi389 ، daad
hosa ﺟﺎﻥ
ﺧﯿﺮ ﻧﻪ ﻧﺎﺕ ﻧﻮﺭ ﺍﻭﺭ ........!!!
ﻫﻨﻮﺯ ﺟﻮﺍﺏ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻧﺪﺍﺩﻥ
ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﺑﺪﻥ
ﺑﮕﻦ : ﺑﻌﻠﻪ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ ..... ﺗﺸﺮﯾﻒ ﺑﯿﺎﺭﯾﻦ ﻭﯾﺰﺍﯼ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺗﺮ ﻣﺎ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﯿﻦ ﻭ ﺑﺮﯾﻦ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺖ !!!

ﺍﯾﻨﻢ ﯾﮏ ﻧﻮﻉ ﻧﮕﺮﺵ ﻣﺜﺒﺖ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺗﻮﻫﻤﺎﺕ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ! Rolleyes
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: marsha ، payampars ، rozelo ، sh-p ، پدی ، hosa ، SHABAH51 ، maaarabi ، r91 ، so_ar ، mamalino10 ، mehdi389 ، mrbonbon ، daad ، Ehsan1358 ، Alirezaa2013 ، Doe
(2013-09-12 ساعت 11:49)Sonaen60 نوشته:  ما كه تو همون ٦ آگوست شوم گير كرديم. يه بار هم ايميل زديم بلكه از اين ٦ آگوست نحس خلاص بشيم نشد كه نشد !!!!!!
يعني پرونده ما يحتمل گم و گور شده ......

دقيقا مث ما قبلشم چند بار خانوادگي آپ شديم Rolleyes
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: payampars ، rozelo ، sh-p ، پدی ، SHABAH51 ، Aida.s ، mehdi389 ، daad ، Ehsan1358 ، Alirezaa2013
خدایا نمیدونم چه کاری از دستم بر میاد تا دوستانم را خوشحال ببینم
حالی که دوستانم دارم کاملا میتونم درک کنم جون خودم همین حالو تا دیروز داشتم خدایا هر چی خواستم را دادی هر چی را نخواستم باز رحمت کردی بر من
پس یکبار دیگه از تو رحمان و رحیم میخواهم دل دوستانم را شاد کنی
تا ما براشون هورا بکشیم
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: marsha ، e76779 ، bigharar ، abshar_wf ، sh-p ، پدی ، Niushagh ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، Fardaye Roshan ، Aida.s ، r91 ، so_ar ، mamalino10 ، nima-92 ، mehdi389 ، shatsi ، daad ، Ehsan1358 ، فندق ، Alirezaa2013 ، Doe

همش ٤ نفرررررررررر
بابا من كلير مي خامممممممم

(2013-09-12 ساعت 12:24)r_ent نوشته:  به زودی همه منتظرین این تاپیک کلیر میشین، دونه دونه هووووووووووووورررررررررررراااااااااااااااااا کشیدنا تموم شد، قراره همه با هم هوووووووووووررررررررررااااااااااااااا بکشیم Smile
میدونم حس خیلی بدیه که آدم همش منتظر باشه، اما نذارین ناامید شین، همین روزا، شاید همین امروز، شاید همین لحظه، کلیر شدین ......
+++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
همگی کلیر میشین، فقط مثبت باشین و این چند ساعتی که مونده تا ویزاتونو ببینین رو شاد و پر انرژی باشین
مطمئن باشین کلیر میشین
مثبت باشین و آرامش داشته باشین و فقط از خود خدا بخواهید که زودتر ویزاتونو ببینین
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من برای همگیتون دعا میکنم
امیدوارم امروز کلی کلیر جدید داشته باشیم و هر 3 سفارت چند بار امروز آپدیت بشن Smile
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خاله قزي جان برامون خيلي دعا كن اون ورااااااا دعا مستجابه ه ه. ه ه ه ه
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: پدی ، sh-p ، payampars ، SHABAH51 ، Aida.s ، mehdi389 ، daad ، Alirezaa2013 ، Doe
امروز برای سومین روز متوالی آپدیت شدم.جالب اینه که برای دومین روز متوالی کل خانواده آپدیت شدند !!! فکر کنم گرفتن مارو.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان