کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-12 ساعت 18:07)sh-p نوشته:  آقا ما غلط قلت قلط غلت و......بكنيم هويت كسي را بدزديم .ما به همان روح خودمان بسنده مي كنيم .مي ترسيم اين لحظات آخري آفيسر بفهمه ما سارق صارغ سارغ صارق .....يا هر چي هستيم آن هم از نوع هويتي ديگه كلير بي كلير[/b::TongueTongueWink
شما که سروری ، تاج سری ..از سر خود کم کلیر بینی یه چیزی می گیم خوش باشیم دور هم Big Grin
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: sh-p ، 5ina ، azar1348 ، morvarid1364 ، mehdi389 ، mrr777 ، پدی ، mamalino10 ، Alirezaa2013 ، daad ، nedaba ، mehrdad pharm ، lonelyman
من فرصت نکردم همه صفحات رو بخونم همه کلیر شدن به سلامتی؟
ببینیم میشه قبل از 30 سپتامبر این تاپیکو قفل کرد ؟
تشکر کنندگان: sh-p ، morvarid1364 ، AsemanAbee ، Saeedv13 ، parastoo500 ، payampars ، پدی ، daad ، mehrdad pharm
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «رجبعلی» عزیز ღღღ Smile
و همه ی منتظران
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
(2013-09-12 ساعت 18:36)gbtm نوشته:  من فرصت نکردم همه صفحات رو بخونم همه کلیر شدن به سلامتی؟
منتظرسرا توي امضاي من رو ببينيد آمار كليري ها اونجاست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: rozelo ، SHABAH51 ، gbtm ، morvarid1364 ، ali_gh ، rouzbehdarvishi ، sh-p ، mezamo ، پدی ، Alirezaa2013 ، daad ، Niushagh
برسد به دست جناب آقای آفیسر

ای آنکه تو این روز و شبم کردی بد

ایام پریشــــانی مــن کردی صد

ویزا بـدهی دگر تو را نشناســـــم

" از دل برود هر آنکه از دیده رود" !

ورود افتخارآمیز خودم به باشگاه صدتایی ها بر همه سفارت های جهان مبارک باد
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
دوستان سلام

میدونم جای این مطلب اینجا نیست ( پست موقت )

لطفا یه نفر آدرس ptt که شنبه ها هم بازه رو بهم بده

سپاس
آنكارا - ٣نفر - مصاحبه هفته آخر مى - كلير هفته سوم آگوست
تشکر کنندگان: sh-p ، daad ، mehrdad pharm
(2013-09-12 ساعت 18:36)gbtm نوشته:  من فرصت نکردم همه صفحات رو بخونم همه کلیر شدن به سلامتی؟

نه بابا كلير كجا بود............
تشکر کنندگان: sh-p ، پدی ، gbtm ، daad
سلام به دوستان گل
تبريك فراوون به كساييكه اين دو روزه كليير شدن
ايشالا ما هم ميشيم غصه نخوريد Tongue
و باز به زور ايميل ، امروز من آپديت شدم Big Grin
خدا اين زورها رو از ما نگيره Big Grin
هفته بعد
هفته ماست

Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، mehdi389 ، saeed_gh ، azar1348 ، sh-p ، nima-92 ، Szsanazsz ، parastoo500 ، so_ar ، پدی ، Alirezaa2013 ، Tir-Tapar ، daad ، nasim19 ، majid194
(2013-09-12 ساعت 13:17)roham2012 نوشته:  من دیروز هم آپدیت شدم هم کلیر امروز دوباره آپدیت شدم جریان چیه؟
(2013-09-12 ساعت 13:39)پدی نوشته:  فکر کنم دستگاه آپدیت پخش کنشون رفته رو اتوماتWink
ولی من میگم کلیر شدین. حالا باید یه کم دیگه دندون رو جیگر بذارین تا کیس نامبرتون بره رو سایت. خیلی هاتون کلیر شدین و خبر ندارین. مثلاً دارن به تدریج اعلام می کنن که مورد هجوم متقاضی ها قرار نگیرن. همین الانش میگن مطب اونگان جای سوزن انداختن نیست. اگر سر اونگان خیلی شلوغ بشه حتماً به سفارت خبر میده. یکی از اقوام ما که مرتب با ویزای توریستی می رفته و میومده این دفعه کلیر نشده. حتی دو دفعه تاریخ بلیطش رو عقب انداخت. بهش گفتن از آخر سپتامبر به بعد گوش به زنگ باشه. به نظرم علاوه بر ویزاهای توریستی برنامه ویزاهای نامزدی و خانوادگی رو هم معلق کردن تا تکلیف لاتاری ها معلوم شه. بعضی از بچه های ازدواجی سایت خودمون خیلی ناراحتن به خاطر این موضوع. اینهایی که گفتم برای دلخوشی شما نیست بچه ها. بیکار نیستن که بشینن پرونده های شما رو مرتب بررسی کنن و آپدیت های سیس هم همینطوری الا بختکی اتفاق نمیوفته. پیشاپیش کلیر شدن همتونو تبریک میگمRolleyes. ارادتمند: سعید
(2013-09-12 ساعت 19:07)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 13:17)roham2012 نوشته:  من دیروز هم آپدیت شدم هم کلیر امروز دوباره آپدیت شدم جریان چیه؟
(2013-09-12 ساعت 13:39)پدی نوشته:  فکر کنم دستگاه آپدیت پخش کنشون رفته رو اتوماتWink
ولی من میگم کلیر شدین. حالا باید یه کم دیگه دندون رو جیگر بذارین تا کیس نامبرتون بره رو سایت. خیلی هاتون کلیر شدین و خبر ندارین. مثلاً دارن به تدریج اعلام می کنن که مورد هجوم متقاضی ها قرار نگیرن. همین الانش میگن مطب اونگان جای سوزن انداختن نیست. اگر سر اونگان خیلی شلوغ بشه حتماً به سفارت خبر میده. یکی از اقوام ما که مرتب با ویزای توریستی می رفته و میومده این دفعه کلیر نشده. حتی دو دفعه تاریخ بلیطش رو عقب انداخت. بهش گفتن از آخر سپتامبر به بعد گوش به زنگ باشه. به نظرم علاوه بر ویزاهای توریستی برنامه ویزاهای نامزدی و خانوادگی رو هم معلق کردن تا تکلیف لاتاری ها معلوم شه. بعضی از بچه های ازدواجی سایت خودمون خیلی ناراحتن به خاطر این موضوع. اینهایی که گفتم برای دلخوشی شما نیست بچه ها. بیکار نیستن که بشینن پرونده های شما رو مرتب بررسی کنن و آپدیت های سیس هم همینطوری الا بختکی اتفاق نمیوفته. پیشاپیش کلیر شدن همتونو تبریک میگمRolleyes. ارادتمند: سعید

همین طوره . کلیر من تو ویزا 8 آگوست زده بود در حالی که 6 سپ اعلام شد .
راستی عمو سعید شماره 412 که گفتی شانس میاره کاره خودش رو کرد امروز خلاص شدم .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
(2013-09-12 ساعت 14:41)گل نهال نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 14:11)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 14:05)گل نهال نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 13:44)SHABAH51 نوشته:  این اعلام دیشب ایروان(2کیس) و اعلام امروز آنکارا (4کیس) اساساً از بیخ و بن اعلام نبوده و نیست و نخواهد بود!
این اتفاق یه جور نشتی بوده در VisaBox هر دو سفارت!
والا به خدا با این ویزاباکس سوراخ شون
Big Grin

ايروان ديروز ٣ تا كيس اعلام كرده بود
گل نهال عزیز شایدم من اشتباه می کنم اما شماره 2013AS954$ قبلاً هم بود. ضمن اینکه تاریخ اکسپایر کلیرنس اش 15 سپتامبره. یعنی آخروقت یازدهم شماره اش اعلام شده تا پونزدهم باید ویزاش رو گرفته باشه وگرنه کلیرنس مجدد می خوره؟ نمیدونم والا...البته که ازشون بعید نیست!
نه اين كيس جديد بوده و هوراش رو هم كشيديم واسه آقاي majid194
دوستان خوبم سلام ، من يكشنبه ٨ سپتامبر به سفارت ايروان ايميل زدم ادرسم رو در امريكا اعلام كردم .
البته در زمان مصاحبه گفتن زمان كلير شدن و امدن به سفارت ميتونم ادرسم رو اعلام كنم ،
دوشنبه ظهر٩ سپتامبر ايميل زدن كه شما كلير شدين و قبل از ١٥ سپتامبر اينجا (ايروان) باشين ، اين گفتم كسايي كه نقص كوچيكم داشتن زودتر اقدام كنن و ايميل بزنن !
تشکر کنندگان: sh-p ، Ehsan1358 ، parastoo500 ، پدی ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-12 ساعت 19:17)deineath نوشته:  

واي منم شانس مي خوام خوب .Sadاين شماره كجاست عمو سعيد به ما هم بده تو را بخداTongueBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Saeedv13 ، parastoo500 ، پدی ، Alirezaa2013 ، daad ، nedaba
(2013-09-12 ساعت 18:44)SHABAH51 نوشته:  برسد به دست جناب آقای آفیسر

ای آنکه تو این روز و شبم کردی بد

ایام پریشــــانی مــن کردی صد

ویزا بـدهی دگر تو را نشناســـــم

" از دل برود هر آنکه از دیده رود" !

ورود افتخارآمیز خودم به باشگاه صدتایی ها بر همه سفارت های جهان مبارک باد

آقاي صد امتيازي (صد روزه؟) تبريك ما را پذيرا باشيد انشالله جشن كلير شدنتان را بزودي بگيريم توي همين تاپيك .Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongue
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Ehsan1358 ، payampars ، parastoo500 ، پدی ، Alirezaa2013 ، mamalino10 ، daad ، nedaba
(2013-09-12 ساعت 19:17)deineath نوشته:  

ببخشید تو این فاصله آبدیت هم میشدین؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: sh-p ، mehdi389 ، SHABAH51 ، payampars ، parastoo500 ، پدی ، DIVE ، Tir-Tapar ، daad
عمو سعيد شماره 412 چيه خوب؟Sad ما هم مي خواهيمTongueTongueBig GrinBig GrinWink
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، ali_gh ، Saeedv13 ، SHABAH51 ، parastoo500 ، azar1348 ، payampars ، Alirezaa2013 ، daad ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان