کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان شماره آژانس مسافرتی برای سفر زمینی به ارمنستان رو دارین؟
تشکر کنندگان: daad ، sadeghi897
سلامممممم .. روز ادينه همه دوستان خوبم به خير بعد از چند روز دسترسي نداشتن به اينترنت امروز كه امدم ديدم تعدادي از دوستان خوبمان خصوصا روز بالايي هاي عزيز mehdi did am.hsevensky .raham.princes كلير شدن از صميم قلب بهتان تبريك ميگم و به دوستان ديگر هم اطمينان ميدم همه كلير ميشن من تاريخ كلير شدنم ٢٠ روز قبل از اعلام بود و zohre 02 كيس أصلي فورية و همسر ٢٠ روز قبل از اعلام دوستان ديگر را هم كه من ديدم همه ٢٠-٣٠ روز قبل از اعلام كلير شده بودن دوستان بهتر برنامه ريزي كنند كه به محض اعلام بتوانند به سوي سفارتها حركت كنند اين هم كه هفته آخر بدون اعلام پاسها را تحويل مي گيرن جهت ويزا به احتمال زياد به اين دليل كه دوستان همه كلير شدن و فقط أسامي هنوز اعلام نشده ...، راستي مديران عزيز اقاي hazrat هم كلير شدن و ويزاشون را گرفتن در منتظرسرا سبزشان كنيد .... امروز بي صبرانه منتظر كلير شدن بقيه دوستان خوبمان از جمله dormers.mrbonbon.aseman abee.2راه.alireza2013 .linuxer.رجبعلي. ووو همه وهمه هستيم . انشالله
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: Tir-Tapar ، sh-p ، daad ، nika ، Saeedv13 ، rozelo ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، mehrdad pharm ، Doe ، رجبعلی ، shatsi ، payampars ، mamalino10 ، lilistar
بقول فضلى...
خداياااااااااااااااا

يعنى ميشه اين هفته همه كليير بشن؟؟؟؟؟؟؟
يعني ميشه اين هفته تاپيك كليرنس با خوشحالى همه منتظرها قفل بشه؟؟؟؟

خدايااااااااااااااااا

نا اميدم نكن!!!!
we are one
we stand strong till the last clearance
love you guys
کاربران در حال بازدید این موضوع: alihmh، alvan، aminkhoshgeleh، Arash R، azem2014، daad، heidari1248، houmanmir، mar84، mehdi389، Mina1Mina، nadii، powerb، proje، sadeghi897، sh-p، SK89، zanganeh، سو سو، 3 کاربر مخفی، 3 مهمان
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
امروز اگر كسي از انكارا اپديت شد لطفا بگه
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-09-13 ساعت 08:05)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز لطفا به من میگین اینکه من اصلا آپدیت نمیشم چه معنی داره؟

منم مثل شما تو جدول منتظرسرا هم که با هم هستیم.فکر کنم پرونده من و شما افتاده پشت شوفاز
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: daad ، rozelo ، Alirezaa2013 ، alihmh ، Tir-Tapar ، payampars ، mehdi389
سلام دوستان ..ارمنستان امروز به نظرتون بازم اعلام می کنه..؟ یا بازم باید منتظر باشیم..
تشکر کنندگان: daad ، Alirezaa2013 ، payampars ، رجبعلی
(2013-09-13 ساعت 11:13)azem2014 نوشته:  دوستان شماره آژانس مسافرتی برای سفر زمینی به ارمنستان رو دارین؟
دیدار سیر ترمینال غرب
44659543
تشکر کنندگان: daad ، azem2014
(2013-09-13 ساعت 11:24)mehran14541 نوشته:  سلام دوستان ..ارمنستان امروز به نظرتون بازم اعلام می کنه..؟ یا بازم باید منتظر باشیم..

تو این چند ماه انتظار هیچ قانون و قاعده ای نبوده چه برسه به الان که همه چیز درهمه .به زندگیتون برسید اعلام کردند ممنون نکردند فدای سرمون Smile
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: daad ، sh-p ، rozelo ، mehrdad pharm ، رجبعلی
(2013-09-13 ساعت 11:11)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام دوستان اگه ما امروز هم کلیر نشیم کی صلاح می دونید بریم سفارت و اینکه 30 سپتامر سفارت پاس قبول خواهد کرد یا نه؟ لطفا" اگه کسی اطلاع متقنی داره پاسخ بده.
خدا آخر و عاقبت همه رو بخیر بگذرونه این روزها. مخصوصاً عاقبت من و امین خوشگله روTongue. هر چند وقت یه بار میاد یه سئوالی می کنه که نهایت فشار رو به بعضی قسمت های بدن آدمیزاد وارد می کنهTongue. بعد هم شرط می بندم که حوصله نمی کنه جواب ها رو بخونهBig Grin.
ببین امین خوشگله عزیزم. 30 سپتامبر آخرین روزه برنامه 2013 هست. بر شما واجب هست که چند روز جلوتر آنکارا باشی. کار از صلاحدید و مشورت گذشته پدر جان. اگر روز 30 سپتامبر بری به قول بچه ها هوتوتوTongue. ویزا بی ویزا. اگر مدت زیادی از مصاحبه ات گذشته که باید با خانواده برای تجدید مدیکال زودتر تشریف ببری. تو منتظرسرا رو نگاه کردم دیدم اونجا هم نیستیRolleyes. بیخود نیست که اینقدر دوست دارم منCool.
دوستان کسی ایمیل واشینگتن رو داره؟؟؟
تشکر کنندگان: daad
عمو سعيد قبول كن همه تو فشار هستند يكي ميخواد الان بره يكي ميخواد ٣٠سپتامبر بره خلاصه همه يه جوري گيج شديم ،حرفامونم جدي نگير

تشکر کنندگان: daad ، Tir-Tapar ، پدی ، payampars ، Saeedv13 ، رجبعلی
(2013-09-13 ساعت 11:17)gifa نوشته:  امروز اگر كسي از انكارا اپديت شد لطفا بگه

ما كه روي ٦ سپ گير كرديم نكنه خداااااااااااااااااااااا
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: daad ، Alirezaa2013 ، پدی ، رجبعلی
(2013-09-13 ساعت 11:35)Niushagh نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 11:17)gifa نوشته:  امروز اگر كسي از انكارا اپديت شد لطفا بگه

ما كه روي ٦ سپ گير كرديم نكنه خداااااااااااااااااااااا

ما هم به زور با ايميل رو٦مونديم،

تشکر کنندگان: Niushagh ، rozelo ، daad ، e76779 ، Alirezaa2013 ، mehrdad pharm ، پدی ، mehdi389 ، رجبعلی
RolleyesShyامیدوارم هر چه زودتر همه با هم یه جشن گود بای پارتی از این تاپیک بگیریمShyRolleyes
عمو سعید واسه قفل کردن این تاپیک قفل خریدی یانه؟Big Grin
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: Niushagh ، daad ، e76779 ، Alirezaa2013 ، alihmh ، maaarabi ، پدی ، Saeedv13 ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان