کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-16 ساعت 14:15)n51 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 14:13)gifa نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک مبارک باشه شاتسي عزيز ، رجبعلي، iraj im, nora hashemi, n51

مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرســـــــــــــــــــــــــــــــــی
واقعا برای کلیر دوستانمون (شاتسی -رجبعلی-نورا-ایرج -n51)خوشحال شدیم تبریک بهتون ایشالا همه 2013 ایها کلیر بشن
هووووووووورررررررررااااااااااااا
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: zohre02 ، javid737 ، n51 ، پدی ، اریوبرزن ، parastoo500 ، رجبعلی ، lilistar ، daad ، shatsi ، iraj im ، payampars
(2013-09-16 ساعت 16:15)smpf نوشته:  كسي از mrbonbon خبري داره ؟؟؟؟؟

بله در آنکارا بسر می بره و منتظره .

امید وارم امروز فردا اعلام بشه شمارش ..
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: mrbonbon ، گل نهال ، Niushagh ، Aida.s ، smpf ، n51 ، nedaba ، پدی ، e76779 ، sce ، parastoo500 ، lilistar ، رجبعلی ، daad ، alihmh ، payampars ، manila
[quote='smpf' pid='415431' dateline='1379331953']
كسي از mrbonbon خبري داره ؟؟؟؟؟
[/

با سلام خدمت دوستانی که هنوز مثل من کلیر نشده اند.

من هفته دیگه یکشنبه میخوام برم ترکیه که پاسپورتها رو تحویل سفارت بدم ، میخواستم از دوستان بپرسم ، هتل اتاپ بلوار (اطاق سینگل )شبی چقدره ؟. آیا به غیر از اون هتلی هست که قیمتش مناسب باشه و دوستان عزیز مهاجرسرا اونجا باشند.

2013as81xx
تشکر کنندگان: Niushagh ، Aida.s ، n51 ، پدی ، mohamadtj ، اریوبرزن ، sce ، lilistar ، رجبعلی ، daad ، negar_karimi6 ، payampars
تبریک به همه دوستان عزیز کلیر شده در آنکارا و به امید کلیرشدن بقیه دوستان در سه سفارت
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
تشکر کنندگان: Niushagh ، Aida.s ، n51 ، SHABAH51 ، پدی ، e76779 ، sce ، parastoo500 ، lilistar ، رجبعلی ، daad ، negar_karimi6 ، payampars
[font=Verdana]هوراااااااااااااااااااااااااهور هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک مبارک باشه شاتسي ، رجبعلي، iraj im, nora hashemi, n51 هورا مبارکه انشا الله[/font]
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: babaye yaas ، Niushagh ، Aida.s ، n51 ، پدی ، alirezass ، e76779 ، sce ، parastoo500 ، amir82 ، lilistar ، رجبعلی ، daad ، Soap McTavish ، dove ، negar_karimi6 ، abloom_ma ، shatsi ، payampars
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا شکرت ! الان ایمیل اومد پروسه پدرم هم تموم شد! کلیر شد. خدایا شکرت...
من در آنکارا هستم و منتظر دوست عزیز، دیگه نمیدونم واقعاً به این دوستان سفارتی چی باید گفت...Cool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
فوری فوری من کی و چه جوری با انکارا تماس بگیرم ؟؟؟؟؟؟/ از 29 اگوست 3 با ر تراول هیستوری فرستادم تازه الان ایمیل زدن که نرسیده!!!!!!! دارم دیوونه می شم کممممممممک
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Szsanazsz ، nedaba ، پدی ، اریوبرزن ، lilistar ، رجبعلی ، daad ، dove ، mehrdad pharm ، payampars
ههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا و تبرییییییییییییییییییییییکککککککککککککک به تمام شما کلیر شده ها و با ارزوی کلیر شدن بقیه دوستان هر چه زودتر .ما منتظر کلیر شدن شما عزیزان هستیم. هورا هورا هورا هههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: Aida.s ، n51 ، پدی ، اریوبرزن ، parastoo500 ، lilistar ، رجبعلی ، daad ، dove ، payampars
به امید کلیر شدن دوست عزیزم soroshnia و دیگر عزیزان
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
(2013-09-16 ساعت 16:12)Aida.s نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 15:58)smpf نوشته:  خوب بعداز كلير امروز كيا موندن دستا بالا
اوليش همسرم

ما موندیم ما موندیم روحیمونو نباختیم
ما موندیم ما موندیم آنکارا رو از رو بردیم
ما موندیم ما موندیم روزای سختو با خنده گذروندیم

یعنی شعر گفتم واستون در حد لالیگا Big Grin

ما موندیم
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: Niushagh ، Aida.s ، n51 ، Nunu ، Szsanazsz ، پدی ، e76779 ، parastoo500 ، lilistar ، رجبعلی ، daad ، jjbahale ، dove ، payampars
(2013-09-16 ساعت 16:10)amin2222 نوشته:  سلام یه جواب فوری میخوام سفارت شنبه تعطیله یا پاسپورت تحویل میگیره

كدومشون سفارت اگه منظور تون آنكاراس بله بقيه رو نمي دونم آخه دارم دكتراشو مي گيرممممم Rolleyes
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: nedaba ، پدی ، daad ، dove ، payampars
(2013-09-16 ساعت 16:32)hosa نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا شکرت ! الان ایمیل اومد پروسه پدرم هم تموم شد! کلیر شد. خدایا شکرت...
مبارکشون باشه
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: پدی ، hosa ، e76779 ، hoseinizadehir ، رجبعلی ، daad ، dove ، abloom_ma ، Aida.s ، Mehrdadordi ، payampars ، manila
(2013-09-16 ساعت 16:36)سو سو نوشته:  فوری فوری من کی و چه جوری با انکارا تماس بگیرم ؟؟؟؟؟؟/ از 29 اگوست 3 با ر تراول هیستوری فرستادم تازه الان ایمیل زدن که نرسیده!!!!!!! دارم دیوونه می شم کممممممممک

به چه آدرس ایمیلی فرستاده بودین؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: سو سو ، رجبعلی ، daad
(2013-09-16 ساعت 16:31)afhamid نوشته:  

با سلام خدمت دوستانی که هنوز مثل من کلیر نشده اند.

من هفته دیگه یکشنبه میخوام برم ترکیه که پاسپورتها رو تحویل سفارت بدم ، میخواستم از دوستان بپرسم ، هتل اتاپ بلوار (اطاق سینگل )شبی چقدره ؟. آیا به غیر از اون هتلی هست که قیمتش مناسب باشه و دوستان عزیز مهاجرسرا اونجا باشند.

2013as81xx
من كه ماه پيش انكارا بودم وميخواستم هتلم و عوض كنم رفتم ازشون پرسيدم گفت شبي ٤٩دلار ميديم به شماولي رو بردشون بيشتر نوشته بودن
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: پدی ، اریوبرزن ، رجبعلی ، daad ، afhamid

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان