کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
هوووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارکتون باشه دوستان عزیز انکارایی
**Case number:AS201376
Clear:28 August
Yerevan
تشکر کنندگان: رجبعلی ، e76779 ، alirezass ، rouzbehdarvishi ، proje ، negar_karimi6 ، jjbahale ، daad ، arash bon ، n51 ، smpf
این نامردی که من دیشب 3 ساعت خوابیدم....اما خدا رو شکر شما کلیر شدید.....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اومد.........
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
تشکر کنندگان: so_ar ، Soap McTavish ، lonelyman ، proje ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، bigharar ، marigol61 ، aghaghia ، alihmh ، daad ، arash bon ، amir82 ، SK89 ، nedaba ، n51 ، smpf
سلام و تبریک به همه دوستانه کلیر شده.خدایا تا این تاپیک به صفحه 2000 میرسه همه 2013 ها کلیر شده باشند
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: proje ، Soap McTavish ، negar_karimi6 ، A.R.R ، Tabassomshojaat ، رجبعلی ، bigharar ، Pishoo_25 ، daad ، arash bon ، n51 ، smpf
(2013-09-16 ساعت 18:29)Pishoo_25 نوشته:  
١٣٩ روز انتظار

199 روز
تشکر کنندگان: alirezass ، SHABAH51 ، parastoo500 ، Ehsan1358 ، daad ، proje ، رجبعلی ، arash bon ، smpf
سلام من وهمسرم برای یکشنبه تاچهارشنبه هفته بعدبلیط چارترگرفتیم؟بنظرتون اگه این هفته امیدبخدا کلیرشیم ودوشنبه پاسهامون رو بدیم چهارشنبه ازپست میشه تحویل بگیریم؟اگه کارمون طول بکشه من برمیگردم وهمسرم میمونه.در اینصورت ترجمه وکالتنامه رو اینجابدیم یا همون ترکیه بهتره؟دارالترجمه ها میگن هفت تا ده روز طول میکشه ترجمه. وکالتنامه.
باتشکر
تشکر کنندگان: رجبعلی ، daad ، proje ، arash bon ، smpf
کیسی مون اعلام شد ....اعتراف می کنم که روز های خوبی رو این روز ها پشت سر نذاشتم و انتظار واقعا اذیت کننده بود ....اما باورتون می شه همسرم می گه نمی یاد و .... داستانش مفصله که حتما ازتون کمک خواهم خواست اما همینقدر بگم که ایشون از اول هم راضی نبوده که مهاجرتی داشته باشیم ....می دونم الان تو دلتون چی می گین اما واقعیت اینه که ایشون به امید ok نشدن تا اینجا اومد و .... حالا شما بگید من خوشحال باشم یا ناراحت :-#
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
(2013-09-16 ساعت 18:33)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان عزیز ابوظبی امروز خبری نبود؟
برای من که نهSad
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: so_ar ، dove ، daad ، proje ، arash bon ، smpf
همه دوستان کلیر شده...مبارکتون باشهSmile ایشالا اونور آب مزاحم میشیم واسه شیرینی گرفتن
ثبت نام:4نوامبر 2011
رویت قبولی:هفته 3 می 2013
مصاحبه:هفته 1،سپتامبر 2013
کلیرنس:صورتی - در انتظار کلیرنس
تعداد افراد کیس:2 نفر
آپدیت : 10و11 سپتامبر
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، alihmh ، marigol61 ، DIVE ، romance33 ، n51 ، daad ، Aida.s ، proje ، رجبعلی ، nedaba ، siyavash ، smpf
خدا
(2013-09-16 ساعت 18:37)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 18:05)shahin_xp نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید من خیلی نگرانم ها کلیرنس نشدیم فقط 14 روز مانده

شماره کیس : 91xx . مصاحبه 15/8/2013 آنكارا
[b]دوست عزیزم ، این نگرانی را همه ما باقیماندگان پروسه کلیرنس داریم اما چاره ای نیست ، باید صبر کرد و تحمل...همه ما داغ و دردهایی داریم که برای خودمان نگه داشته ایم تا این روزها هم بگذرد و در دو هفته آینده تکلیف مان روشن شود.

دلم گواهی میدهد که همه چیز ختـــــــــــم به خیــــــــر میشود RolleyesRolleyesRolleyes

سلام به همگی راست می گویید شبح عزیز .همه ما برای خود دل نگرانی ها و مشکلات خودمان را داریم .من با این همه همیشه سعی می کنم در فضای اینجا منفی نباشم و به دیگران انرژی مثبت بدهم (گاهی هم مدیران محترم پستهایم را پاک می کنند که اشکالی ندارد من به دل نمی گیرم) ولی می خواهم بگویم که امروز واقعا دلم گرفته واز صبح یک بغض بزرگ در گلو دارم و مدام گریه می کنم و از خدا کلیر شدن همه شما عزیزان را می خواهم تا بلکه همگی از این بلا تکلیفی در بیاییم .خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهمه ما را کمک کن.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: parastoo500 ، mehdi389 ، so_ar ، alihmh ، سو سو ، romance33 ، Ehsan1358 ، daad ، Pishoo_25 ، Aida.s ، proje ، رجبعلی ، mamalino10 ، hoseinizadehir ، nedaba ، smpf
(2013-09-16 ساعت 18:33)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان عزیز ابوظبی امروز خبری نبود؟

سلام ,ما که هنوز تحت همان پرو سه اداری هستیم.
تشکر کنندگان: mehdi389 ، alihmh ، daad ، negar_karimi6 ، proje ، رجبعلی ، smpf
(2013-09-16 ساعت 19:52)sh-p نوشته:  خدا
(2013-09-16 ساعت 18:05)shahin_xp نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید من خیلی نگرانم ها کلیرنس نشدیم فقط 14 روز مانده

[b]دوست عزیزم ، این نگرانی را همه ما باقیماندگان پروسه کلیرنس داریم اما چاره ای نیست ، باید صبر کرد و تحمل...همه ما داغ و دردهایی داریم که برای خودمان نگه داشته ایم تا این روزها هم بگذرد و در دو هفته آینده تکلیف مان روشن شود.

دلم گواهی میدهد که همه چیز ختـــــــــــم به خیــــــــر میشود RolleyesRolleyesRolleyes

سلام به همگی راست می گویید شبح عزیز .همه ما برای خود دل نگرانی ها و مشکلات خودمان را داریم .من با این همه همیشه سعی می کنم در فضای اینجا منفی نباشم و به دیگران انرژی مثبت بدهم (گاهی هم مدیران محترم پستهایم را پاک می کنند که اشکالی ندارد من به دل نمی گیرم) ولی می خواهم بگویم که امروز واقعا دلم گرفته واز صبح یک بغض بزرگ در گلو دارم و مدام گریه می کنم و از خدا کلیر شدن همه شما عزیزان را می خواهم تا بلکه همگی از این بلا تکلیفی در بیاییم .خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهمه ما را کمک کن.
گریه خوبه دوست من منهم چند روز پیش کلی حالم گرفته بود یک نذری به دلتون بگیرید
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، sh-p ، mehdi389 ، alihmh ، parastoo500 ، abshar_wf ، romance33 ، marigol61 ، daad ، proje ، رجبعلی ، nedaba ، smpf
(2013-09-16 ساعت 19:52)sh-p نوشته:  خدا

پشت هرگریه ای خنده است انشالا فرداجبران این گریه هاتون میشه
تشکر کنندگان: sh-p ، so_ar ، alihmh ، parastoo500 ، abshar_wf ، mehdi389 ، yalda91 ، romance33 ، Ehsan1358 ، marigol61 ، daad ، Aida.s ، proje ، رجبعلی ، mamalino10 ، n51 ، smpf
امروز از سفارت ایمیل بهم زدن با این مضمون:

An administrative processing for your case has already been completed. Your case number will be posted on our web page today. You may now come to this office on Monday through Thursday between 10:30 and 12:00 p.m. and submit your passports.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

امیدوارم همه ی بچه های این تاپیک کلیر بشن.
بخدا تنهایی خوشحالی کردن بهم نمی چسبه
خدایا تو رو به بزرگیت قسم دل همه ی دوستامو شاد کن
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
(2013-09-16 ساعت 19:41)siyavash نوشته:  کیسی مون اعلام شد ....اعتراف می کنم که روز های خوبی رو این روز ها پشت سر نذاشتم و انتظار واقعا اذیت کننده بود ....اما باورتون می شه همسرم می گه نمی یاد و .... داستانش مفصله که حتما ازتون کمک خواهم خواست اما همینقدر بگم که ایشون از اول هم راضی نبوده که مهاجرتی داشته باشیم ....می دونم الان تو دلتون چی می گین اما واقعیت اینه که ایشون به امید ok نشدن تا اینجا اومد و .... حالا شما بگید من خوشحال باشم یا ناراحت :-#

عزیز یه امار اگربگیرید میبینید خیلی کمند کسانی که هردونفر راضی به مهاجرت باشن من کاملا شما رو درک میکنم به نظرمن اگر مرد راضی نباشه بهتر میشه راضیش کرد به مهاجرت علیرغم غرولند هایی که می کنه ولی امان ازوقتی که زن راضی نباشه زندگی روجهنم میکنه اینوخوب میفهمم و همجنس خودمو خوب میشناسم ولی یه توصیه باارامش با ایشون برخورد کنید تا به قولی معروف خرتون ازپل بگذره و این روزهای تلخ درایران به پایان برسه بعد اونجا که پاتون برسه اینقدر رنگارنگی دنیا چشمشو میگیره که شایدچند سال دیگه بدونه شما چه لطفی درحقش کردید که به هر زحمتی او را اونجا کشوندید منم به درد شما مبتلایم اما راهشو بلدبودم وتا حالا هم خدا رو شکر یکی دوماه بیشتر به پایان دادن این تلخی نمونده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان