کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-23 ساعت 13:23)شهره اکبری نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 13:19)شهره اکبری نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 13:13)fereshtehind نوشته:  Man hotelam, fonte farsi nadaram to in vaziat
Alan chi shode??
Yeki be maham bege
Ankara passharo gerefte??
Ma Dubai hastim, chikar konim
??
Chera Hich kasi az Dubai nist o chizi nemige,,,
Torokhoda biaid maham yekari bokonim 

من هم دوبی هستم . بهتره ما هم فردا بریم دم سفارت.البته ایمیل هم بزنید.

یعنی چی بهتره! یعنی چی بریم یا نریم. نگید دیگه این حرفارو نگیییییییییید!!!!!
ما اینجا نشستیم داریم خون و دل شما رو می خوریم بعد شما ...
همتون جمع شید با هم باشید با هم برید شما صدای ما هستید تا آخرین لحظه تا آخرین لحظه از جلوی سفارت جم نخورید. آهاااااااااااای ایروانی ها، آنکارا و ابوظبی ها همه با هم باشید و دست از سر سفارت برندارید. اینجا و الان وقتیه که باید سمج و متحد باشید. ما ایرانی هستیم! ایرانی! این ما هستیم که همیشه می گیم دست از طلب ندارم تا کام دل برآرد یا جان رسد به جانان یا جان ز تن درآید
بچه ها الان با شوهرم ارتباط برقرار کردم.میگه نزدیک ص نفر دم سفارت بودند که همه هم کیس لاتاری بودند.یه عده هم برای مصاحبه اومده بودند که رفتند تو اما ازشون مصاحبه نکردند و بهشون گفتند دارند تکلیف قبلی ها رو مشخص می کنند .بعد بقیه رو راه دادند تو و ازشون پاسپورت و برگه صورتی و ادرس هتل رو گرفتند .
نمیدونم چی میشه.فقط بلند میگم خدایا هر چی تو میدونی خوبه همون بشه.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
دوستان سفارت آنكارا پاسامونو كرفتن
خداياااااااااا
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
سلام خوشبختانه پاسها رو گرفتن حتی از کلیر نشده ها هم گرفتن.اصلا نپرسیدن کلیر شدید یا نه؟امیدوارم واقعا پاسها رو سفید بر نگردونن. در ضمن من شنیدم تا چهارشنبه هم پاسها رو میگیرن
کیس نامبر**۹۸ مصاحبه ۱۵اگوست انکارا ۲نفر رویت قبلی مارچ ۲۰۱۳ مقصد میشیگان کلیر ۱۷سپتامبر فرم ۹سوالی+cv
(2013-09-23 ساعت 13:33)damoon نوشته:  بچه ها فردا صبح بابام میخواد بیاد انکارا... شماره کیسش رو سایت هست... ایمیلم نزدن بهمون... یعنی بیاد؟؟

2013as28xx تعداد افراد 2 نفر مصاحبه 5 بهمن کلیر 18 سپتامبر

این تصمیمی که خود شما باید بگیرین هیچ کس نمیدونه جریان چیه
ببینم اگه بیاد مگه چی میشه
یا میشه یا نمیشه
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
خدایا شکرت، شکرت خدا ، بازهم منتظر خبرای بهتری هستیمSmileTongue
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

متن ایمیلی که باید به ابوظبی بزنیم رو بگید ؟
تشکر کنندگان: ghoghnoos ، azar1348 ، parastoo500 ، پدی ، romance33 ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-09-23 ساعت 12:55)alihmh نوشته:  از کلییر نشده ها هم پاسهارو گرفتند یا نه؟

ببينيد يه نفر تو صف بود نميدونم چرا ازش پرسيد شماره تون اومده رو سايت جواب داد نه و پاسشو پس داد ولي از بقيه كليرشده و نشده كرفتن
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
فقط موج مثبت بفرستيد و با تمام وجود دعا كنيد كه همه شاد شيم
(2013-09-23 ساعت 13:33)shazad نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 13:23)شهره اکبری نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 13:19)شهره اکبری نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 13:13)fereshtehind نوشته:  Man hotelam, fonte farsi nadaram to in vaziat
Alan chi shode??
Yeki be maham bege
??

من هم دوبی هستم . بهتره ما هم فردا بریم دم سفارت.البته ایمیل هم بزنید.اگه الان فایده ای داره الان بریم.اخه ابوظبی فقط یک و سه شنبه ها پاسارو میگیره.

یعنی چی بهتره! یعنی چی بریم یا نریم. نگید دیگه این حرفارو نگیییییییییید!!!!!
ما اینجا نشستیم داریم خون و دل شما رو می خوریم بعد شما ...
همتون جمع شید با هم باشید با هم برید شما صدای ما هستید تا آخرین لحظه تا آخرین لحظه از جلوی سفارت جم نخورید. آهاااااااااااای ایروانی ها، آنکارا و ابوظبی ها همه با هم باشید و دست از سر سفارت برندارید. اینجا و الان وقتیه که باید سمج و متحد باشید. ما ایرانی هستیم! ایرانی! این ما هستیم که همیشه می گیم دست از طلب ندارم تا کام دل برآرد یا جان رسد به جانان یا جان ز تن درآید
تشکر کنندگان: محبت ، پدی ، kasrafo ، zohre02 ، fardad1390 ، alvan ، r_ent
Alan chi shode??
Yeki be maham bege
??

دوست عزيز من به سفارت ابوظبي نامه زدم و هنوز جواب نامه را ندادند، در حال حاضر عده‌اي از دوستان هم در دبي مثل شما متاسفانه بلاتكليفند.
حتما خبري شد، از طرف بنده و ساير دوستان اطلاع رساني ميشه.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
خدایا شکرت که نور امید باز گرمی بخش دل دلشکستگان شده- یاد نمیبرم کریمی و رحمانیت رو و عهد میکنم هر جا که باشم بنده خوب تو باشم-خدایا سپاس
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، nooshshahnar ، parastoo500 ، پدی ، amir82 ، romance33 ، SHABAH51 ، damoon ، pari pariaaa ، zohre02 ، parsush ، رجبعلی ، khmp ، Rasoul_j ، raham ، r91 ، EKAM
خدایاااااا شکرتتتتتتتت. بچه ها از صمیم قلب براتون خوشحالم Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، amir82 ، romance33 ، pari pariaaa ، zohre02 ، رجبعلی ، mrbonbon ، Rasoul_j ، EKAM ، مانترا
دوستان ما چيكار كنيم؟پاسپورتامون دوبي هستن خودمون اينجا !!!!!! رابطمونو بفرستيم سفارت؟ واسه كامنت براي اوباما و كاخ سفيد چيكار كنيم؟
مصاحبه هفته سوم July,ابوظبي،٣نفر،كلير بعداز ظهر ١٧سپتامبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، zohre02 ، مانترا
(2013-09-23 ساعت 13:37)شهره اکبری نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 13:33)شهره اکبری نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 13:30)roham2012 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 13:13)ali_gh نوشته:  سلام بچه ها
پس چرا بچه هاي ابوظبي هيچ فعاليتي نمي کنند؟
زود باشيد يه تکوني به خودتون بدين!!
لا اقل 20 نفر به سفارت ايميل بزنن،به kccو....
هر کس که براش مهمه يه جور پيگري کنه تا تعداد در خواستها بره بالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من به همه جا میل زدم kcc که گفت به ما ربطی نداره
ولی امیدوارم فردا هم ابوظبی مثل امروز آنکارا ایروان بترکونه
خدااااااااااااااا به امید خودت
لطفا متن امادتون را برای ما بفرسین.ممنون
اینم متنش فقط خواهشن میل کنید:

to whom it may concern
I'm the winner of Dv lottery 2013. I already had interview in abudhabi.and also were updated. but now you declare that it's impossible to take out visas. so what should we do now?we spent a lot of time and money. and also what do you mean by "You may still apply for future DV programs"?I appreciate if you acquaint me by your updated Thanks in advance for your support
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
تشکر کنندگان: romance33 ، pari pariaaa ، zohre02 ، Rasoul_j

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان