کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ما دوباره امروز آپدیت شدیم، آخرین بار 14 فوریه بود الان دوباره آپ شد زد 19 فوریه
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
تشکر کنندگان: f1f ، lilac ، ali3923 ، bmojtaba ، arian307 ، گل نهال ، ali2316 ، MARYAM2 ، AsemanAbee ، sayeh_m ، fereydoooon ، armin1 ، homayoon13 ، Tomas
من گفتم دیشب... فکر نکنم امروز اپیدیت بشن هیچ کدوم..... خوشبینانه میمونه واسه شب.. اگر نه هم فردا و پس فردا..... بالاخره که هووورا رو میکشیم دیگه... یه 2 تا افغانی ببرن تو سفارت به خدا سریع تر اپدیت میکنن سایت رو.... چرا انقدر تنبلی میکنن این امریکایی ها 12 ساله تو افغانستانن هنوز کار کردن و ازشون یاد نگرفتن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: سمانه777 ، MARYAM2 ، Saeedv13 ، گل نهال ، homayoon13 ، Tomas
(2013-02-19 ساعت 16:28)seperelia نوشته:  ما دوباره امروز آپدیت شدیم، آخرین بار 14 فوریه بود الان دوباره آپ شد زد 19 فوریه

ما هم آخرین آپدیتمون برا 15 فوریه بود ، الان چک کردم یک نفرمون شد 19 فوریه ، الان واشنگتن ساعت 7:10 صبحه ، آنکارا هم ساعت 14:10 بعد از ظهره
فکر کنم کارشون شروع کردن CoolBig Grin
تشکر کنندگان: f1f ، raham ، MARYAM2 ، sayeh_m ، ani_sheiton ، گل نهال ، armin1 ، nina22 ، homayoon13 ، Tomas
سلام سلام، من همون مريمم، با اون آيدي كذايي( ٣٠٢٣)
ما هم امروز مصاحبه شديم و آخرين نفر هم بوديم.
اتفاقا به جمع شما عزيزان منتظر پيوستيم! كاملا صورتي!
ولي به هر حال خيلي خوشحاليم..
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
بابا خوبه اون سایت کذایی آنکاراییارو میشناسه هر بار که آپدیت میشه امیدوار میشین ما ایروانیا فقط باید منتظر بمونیم و ببینبم کی فرج حاصل میشه.Sad
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، mohajer13 ، Saeedv13 ، sayeh_m ، afs ، fereydoooon ، گل نهال ، mrr777 ، arezoo bj ، nina22 ، homayoon13 ، Tomas
با سلام به تمامی دوستان و سروران عزیز

ما مصاحبه مون ژانویه در ایروان بود. کسی می دونه سایت سفارت کی آپدیت می شه؟ کلا" چند وقت به چند وقت سایت رو آپدیت می کنن؟

با تشکر فراوان از همه دوستان و به امید اینکه همه اونایی که خیلی وقت منتظر کلیر شدن هستند زودتر کلیر بشن
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، fereydoooon ، mrr777 ، ali2316 ، Tomas
(2013-02-19 ساعت 15:52)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 15:40)sayeh_m نوشته:  دوستان لطفا" یک کمی جمع و جورتر بشینین , مواظب بچه های عمو سعید هم باشین , مخصوصا" اون کوچولوهه , یه وقت دست و پاش رو له نکنید , به نظرم بهتره امروز اینجا یه خونه تکونی اساسی بشه Wink
امروز یک خانواده یهودی هم تو مصاحبه شونده ها بودن. از اینایی که ریش بلند دارن و ته کله شون کلاه های کوچیک می ذارن. 6 تا بچه داشتن. دختر کوچیکه گیر داده بود که با بچه هاشون بازی کنهTongue. یک قشقرقی راه افتاده بود تو سفارت که بیا و ببین. صبح اصلاً جای خالی نبود. گذرا 90 نفر رو شمردم. تعداد بیشتر از این حرفها بود.

عمو سعید فکر کنم شمام مثل من خودت از قبل حدس می زدی که برگه رنگی بگیری
به هر حال یه مرحله دیگه هم سپری شد ..مبارکه
اصلا ویزا با کلیرنس، مثل بردن فوتبال تو وقت اضافه است هیجانش بیشتره .ایشا..هر چه سریعتر کلیر میشی و میایی مرحله بعد پیش ماها
راستی منم روز مدیکال یه دونه از اون یهودیا دیدم با 6 تا بچه که بزرگترینشون فکر کنم 8-9 سال داشت ..یعنی چه پشتکاری دارن اینها (البته فکرکنم یه حقوقی چیزی بهشون اضافه میدن مثلا یه میلیون تومان به هر بچه ...Wink)
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-02-19 ساعت 16:53)rayanmoli نوشته:  با سلام به تمامی دوستان و سروران عزیز

ما مصاحبه مون ژانویه در ایروان بود. کسی می دونه سایت سفارت کی آپدیت می شه؟ کلا" چند وقت به چند وقت سایت رو آپدیت می کنن؟

با تشکر فراوان از همه دوستان و به امید اینکه همه اونایی که خیلی وقت منتظر کلیر شدن هستند زودتر کلیر بشن

بستگی داره برنامشون معلوم نیس.گاها تو ی هفته دو بار آپدیت میکنن گاها 10 روز آپدیت نمیکنن.معمولا دوشنبه و جمعه آپدیت میشه.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: kasrafo ، seperelia ، fereydoooon ، ani_sheiton ، گل نهال ، Tomas
سلام این سایته که همتون میگین واستون اپدیت شده چجوری ؟ چرا واسه من اپدیت نمیشه ؟ الان 13 روز از مصاحبم گذشته ولی هنوز اپدیت نشده . باید چکار کنم ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: seperelia ، fereydoooon ، Tomas
من هم براي ١٠امين بار امروز اپديت شدم،هورررررررررررااااااااار
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: sayeh_m ، f1f ، Saeedv13 ، seperelia ، bmojtaba ، raham ، ani_sheiton ، smartie ، ali2316 ، lilac ، homayoon13 ، Tomas
اينطور كه از تعداد اپديت شده ها پيداست يا امروز عصر و يا فردا اين موقع هورا داريم Wink
البته اون سايته براي ما تكون نخورده Sad
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: f1f ، bayat_r ، Saeedv13 ، seperelia ، fereydoooon ، bmojtaba ، ani_sheiton ، گل نهال ، mrr777 ، arezoo bj ، armin1 ، ali2316 ، Rouzbeh1976 ، lilac ، homayoon13 ، Tomas ، rezagh
بنظرم الان دارن تو اکسل لیست کلیر شده هارو مینویسن، منم یکم پیش نوشتن تو لیست ، تعدادمون زیاده طول میکشه، امشب جمیع مسلمین کلیرنس خورده هورا میکشن
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
من که اول راهم ولی امیدوارم زودتر سایت سفارت آپدیت بشه تا برای شما پیش کسوتان هورا بکشم ....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، fereydoooon ، sayeh_m ، bmojtaba ، raham ، گل نهال ، arezoo bj ، ali2316 ، usa lover ، lilac ، homayoon13 ، Tomas
ضمن خوش آمد به همه تازه واردها و سلام بر پیشکسوت ها

امروز و فردا هم کلیر نشیم همچنان امیدواریم و هرگز کم نمیاریم...Big Grin

بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد........ما چترمان خداستRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: seperelia ، fire dragon ، majid5980 ، Saeedv13 ، fereydoooon ، sayeh_m ، afs ، raham ، ani_sheiton ، ali2316 ، AsemanAbee ، Tomas
(2013-02-19 ساعت 17:03)fire dragon نوشته:  عمو سعید فکر کنم شمام مثل من خودت از قبل حدس می زدی که برگه رنگی بگیری
به هر حال یه مرحله دیگه هم سپری شد ..مبارکه
اصلا ویزا با کلیرنس، مثل بردن فوتبال تو وقت اضافه است هیجانش بیشتره .ایشا..هر چه سریعتر کلیر میشی و میایی مرحله بعد پیش ماها
راستی منم روز مدیکال یه دونه از اون یهودیا دیدم با 6 تا بچه که بزرگترینشون فکر کنم 8-9 سال داشت ..یعنی چه پشتکاری دارن اینها (البته فکرکنم یه حقوقی چیزی بهشون اضافه میدن مثلا یه میلیون تومان به هر بچه ...Wink)
راستش آره. حتی فرم 9 سئوالی رو هم حدس می زدمSad. هر چند که دوستان من باب دادن روحیه سعی می کردن مارو امیدوار کنن. به قول تو خوبیش اینه که ما بازیمون رو کردیم و حالا نوبت بازی اف.بی.آی و سفارت شده. نوبت ما شد که بشینیم نگاه کنیم اونها چه جوری بازی می کنن. امیدوارم این وسط زیاد پاسکاری نکنن و کشش ندن و دوباره قبل از رسیدن به دقیقه نود نوبت بازی ما بشهRolleyes. بچه یهودی ها امروز همینطور روی هم زیر و رو می شدن تو سفارت. 6 تا بچه در سایزهای مختلف که یکیشون شیرخوار بود ولی بزرگه 7-8 سال بیشتر نداشت. یکیشون از بس ورجه ورجه کرد خورد زمین و یک خانم مسنی دستمال رو کله اش گذاشته بود. خلاصه فکر کنم روز پر ماجرایی برای سفارتی ها بودTongue.
تشکر کنندگان: abloom_ma ، sayeh_m ، asal1907 ، bmojtaba ، afs ، raham ، mohajer13 ، fereydoooon ، گل نهال ، mrr777 ، arezoo bj ، nina22 ، s.s.h ، ali2316 ، tatoole ، pr.kia ، ensan ، Rouzbeh1976 ، lilac ، homayoon13 ، Tomas ، rezagh ، ASALI

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان