کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-19 ساعت 11:22)smartie نوشته:  امیدوارم اینکه گفتید زمان انتظارشون بیشتره صحت نداشته باشه... یه جا خوندم که عکس این حرف رو نوشته بود...
به نظر من چون تو این فرم اطلاعات بیشتری راجع به تحصیلات و تحقیقات و کارت رو باید بنویسی، اکثرا به اونایی که تحصیلات خاص (رشته های مهندسی/ ارشد و دکتری اکثر رشته ها) یا شغل های حساس دارند داده میشه...

دوستان عزیز یک سوال:
این برگه فرم 9سوالی رو همون لحظه مصاحبه بهمون میدند یا به ایمیلمون ارسال میشه؟؟؟؟
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان: ali2316 ، Tomas
(2013-02-19 ساعت 19:50)arian307 نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 19:42)masood182002 نوشته:  دوستان ایروان همیشه از کنتاکی آپدیت میشه؟

من فکر میکنم از خود ارمنستان آپدیت میشه.... چه دلیلی داره دوباره از آمریکا اپدیت کنن؟
گاهي از امريكا اپديت ميشه . دليلش اينه كه ساعت ١٠ يا ١١ شب اين اتفاق افتاده و امكان نداره كه سفارت اون زمان باز باشه . احتمالاً چون سفارت ايروان براي كيسهاي لاتاري و براي ايرانيا جديده ، هنوز اون امكانات لازم رو نداره . همچنان كه ميبينيم اون سايت كذايي هم براي ارمنستان هنوز فعال نيست .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-19 ساعت 20:21)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-19 ساعت 19:42)masood182002 نوشته:  دوستان ایروان همیشه از کنتاکی آپدیت میشه؟

من فکر میکنم از خود ارمنستان آپدیت میشه.... چه دلیلی داره دوباره از آمریکا اپدیت کنن؟
گاهي از امريكا اپديت ميشه . دليلش اينه كه ساعت ١٠ يا ١١ شب اين اتفاق افتاده و امكان نداره كه سفارت اون زمان باز باشه . احتمالاً چون سفارت ايروان براي كيسهاي لاتاري و براي ايرانيا جديده ، هنوز اون امكانات لازم رو نداره . همچنان كه ميبينيم اون سايت كذايي هم براي ارمنستان هنوز فعال نيست .

شاید هم schedule گذاشتن که سر یه ساعت خاص اپدیت شه مامان سایه....
خدا کنه این سایته که همه بش میگین کذایی واسه ارمنستان هم راه بیوفته... بی خبری مطلقه ارمنستان... ضمن این که کاش این کیس ها رو قاطی نمیکردن با هم... ما که نامزدی هستیم و نزدیک 8 9 ماه اقدام کردیم با توجه به مصادف شدن با لاتاری ها کار ما هم به کندی پیش میره... هر روز صبح ما من چک میکنم صبح امریکا نامزدم..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: sayeh_m ، homayoon13 ، Tomas ، Saeedv13 ، rezagh ، kasrafo

بله . 3ساعت هم به ساعات امیدمون اضافه شد.Big Grin
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: raam12000 ، sayeh_m ، homayoon13 ، Tomas ، rezagh
سلام
من سوالي دارم تعداد آپديت شدن سايت CEAC قبل از اعلام كلير شدن چند بار هست؟ و معمولا چند روز بعد از مصاحبه اولين آپديت انجام ميشه؟

(2013-02-19 ساعت 10:22)nirvana_kobin نوشته:  سلام saeeds61 سفرنامه آماده نشد Wink

سلام
آماده است
از دوستان راهنمايي خواستم كه چطور بذارمش رو سايت و لينكشو تو امضام قرار بدم
هنوز راهنمايي نشدمRolleyes
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، sooso ، Tomas ، rezagh
(2013-02-19 ساعت 20:51)saeeds61 نوشته:  سلام
من سوالي دارم تعداد آپديت شدن سايت CEAC قبل از اعلام كلير شدن چند بار هست؟ و معمولا چند روز بعد از مصاحبه اولين آپديت انجام ميشه؟

(2013-02-19 ساعت 10:22)nirvana_kobin نوشته:  سلام saeeds61 سفرنامه آماده نشد Wink

سلام
آماده است
از دوستان راهنمايي خواستم كه چطور بذارمش رو سايت و لينكشو تو امضام قرار بدم
هنوز راهنمايي نشدمRolleyes

این شکلی Wink

[عکس: 2q7g3wfdf6mmm5a989p5.jpg]
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: sooso ، mohajer13 ، usa lover ، ali2316 ، saeeds61 ، AsemanAbee ، s.s.h ، 2013selectee ، Tomas ، Saeedv13 ، rezagh
من یک نامه به آنکارا زدم که آقا چرا بعد 63 روز کلیر نشدیم؟Tongue
بعد یک هفته امشب جواب دادند که داریم روی کیس همسرتون کار می کنیم به زودی جواب رو تو سایت می زنیم. الان هم تو سایت به قول دوستان کذایی امروز جفتمون آپدیت شدیم
امیدوارم به زودی همگی رستگار شویم
Big Grin
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: sayeh_m ، nirvana_kobin ، arian307 ، lilac ، سمانه777 ، mohajer13 ، ali2316 ، s.s.h ، saeeds61 ، AsemanAbee ، mrr777 ، armin1 ، homayoon13 ، Tomas ، Saeedv13 ، rezagh ، kasrafo
(2013-02-19 ساعت 20:33)arian307 نوشته:  

خدا کنه این سایته که همه بش میگین کذایی واسه ارمنستان هم راه بیوفته... بی خبری مطلقه ارمنستان... ضمن این که کاش این کیس ها رو قاطی نمیکردن با هم... ما که نامزدی هستیم و نزدیک 8 9 ماه اقدام کردیم با توجه به مصادف شدن با لاتاری ها کار ما هم به کندی پیش میره... هر روز صبح ما من چک میکنم صبح آمریکا نامزدم..
ارين جان
ميدونم انتظار از هر مدلي كه باشه سخته ولي باز هم خدا رو شكر كن كه به اندازه كافي وقت داري . يه چيزي كه كليرنس اين لاتاري رو اينقدر پر استرس ميكنه كمبود زمانه و مثل برق و باد هم ميگذره . الان مثلاً ما تا اواخر ارديبهشت فرصت داريم واگرنه مديكالمون تموم ميشه .و اونهايي كه كيسشون بالاتره به سپتامبر فكر ميكنن ، بعد فكر كن .... اصلاً هيچي ولش كن ، بهتره بهش فكر نكنيم ...
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: arian307 ، ali2316 ، f1f ، homayoon13 ، Tomas ، fereydoooon ، Saeedv13 ، lot2013 ، rezagh ، nooshshahnar ، kasrafo ، rozelo
(2013-02-19 ساعت 20:33)arian307 نوشته:  

خدا کنه این سایته که همه بش میگین کذایی واسه ارمنستان هم راه بیوفته... بی خبری مطلقه ارمنستان... ضمن این که کاش این کیس ها رو قاطی نمیکردن با هم... ما که نامزدی هستیم و نزدیک 8 9 ماه اقدام کردیم با توجه به مصادف شدن با لاتاری ها کار ما هم به کندی پیش میره... هر روز صبح ما من چک میکنم صبح آمریکا نامزدم..

آرین جان پروسه های ویزا درکتگوریهای مختلف به موازات هم پیش می ره. اینطور نیست که پروسه های شما با لاتاری ها مصادف بشه و جریانش کند بشه. هرسال کاری لاتاری از اکتبر شروع میشه و سپتامبر سال بعدش به اتمام میرسه و به محض اتمام یک سال کاری، سال کاری جدید و دوره جدید لاتاری شروع میشه. یعنی عملا در تمام طول سالها این فرایند هم به همراه سایر اشکال ویزا ( نامزدی، ازدواجی، خانوادگی، توریستی، دانشجویی، کاری و...) وجود داره که به هر گروه هم در هر سال سهمیه مشخصی ویزا اختصاص داده میشه .
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: arian307 ، hassan1358arab ، s.s.h ، sayeh_m ، ali2316 ، AsemanAbee ، Tomas ، fereydoooon ، Saeedv13 ، rezagh ، nooshshahnar ، kasrafo
داخل این سایت جلوی کیس ها ank و kdu میزنه یعنی چی ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: Tomas
امیدوارم همه ی بچه هایی که لاتاری بردن و این خوش شانسی شامل حالشون شده همگی کلیر شن.... ماشالا mohajer13 که خوش شانسی رو به حد اعلا داشت... نوش جونش با ارزوی خوشبختی و شادی برای همه ی اعضا از مامان سایه و عمو سعید تا همه از جمله خود من....

(2013-02-19 ساعت 21:21)miladswat نوشته:  داخل این سایت جلوی کیس ها ank و kdu میزنه یعنی چی ؟

این مشخص کننده ی کشوریه که توش مصاحبه شدین.. مثلا ank برای انکاراست و arm برای ارمنستانWink

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: mohajer13 ، sayeh_m ، ali2316 ، homayoon13 ، Tomas ، fereydoooon ، Saeedv13 ، rezagh ، nooshshahnar
(2013-02-19 ساعت 21:22)arian307 نوشته:  امیدوارم همه ی بچه هایی که لاتاری بردن و این خوش شانسی شامل حالشون شده همگی کلیر شن.... ماشالا mohajer13 که خوش شانسی رو به حد اعلا داشت... نوش جونش با ارزوی خوشبختی و شادی برای همه ی اعضا از مامان سایه و عمو سعید تا همه از جمله خود من....

(2013-02-19 ساعت 21:21)miladswat نوشته:  داخل این سایت جلوی کیس ها ank و kdu میزنه یعنی چی ؟

این مشخص کننده ی کشوریه که توش مصاحبه شدین.. مثلا ank برای انکاراست و arm برای ارمنستانWink

مرسی آرین جان.. ایشالا به زودی تو و سایر دوستان کلیر بشید. کمی حوصله کنی به زودی میری پیش نامزدت.. خوش شانسی از این بالاتر که هم نامزد خوبتو به دست آوردی و هم میری آمریکا؟ جنبه مثبت قضیه انقدر زیاد و پر رنگه که کمی انتظار در مقابلش چیزی نیست.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: arian307 ، sayeh_m ، ali2316 ، Tomas ، fereydoooon ، Saeedv13 ، rezagh ، kasrafo ، nooshshahnar ، H Pier
(2013-02-19 ساعت 21:22)arian307 نوشته:  امیدوارم همه ی بچه هایی که لاتاری بردن و این خوش شانسی شامل حالشون شده همگی کلیر شن.... ماشالا mohajer13 که خوش شانسی رو به حد اعلا داشت... نوش جونش با ارزوی خوشبختی و شادی برای همه ی اعضا از مامان سایه و عمو سعید تا همه از جمله خود من....

پس kdu مال کجاست ؟ اخه خیلی ها kdu هست .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: homayoon13 ، Tomas ، fereydoooon
اینا چرا انقدر تنبلن؟ آخرین آپدیت واسه 15 فوریه ست...
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: fereydoooon
(2013-02-19 ساعت 21:33)mori نوشته:  اینا چرا انقدر تنبلن؟ آخرین آپدیت واسه 15 فوریه ست...

خوبه که اخرین آپدیت انکارا 11 فوریه هست تازه اون تاریخ هم هیچی ار برندگان لاتاری اعلام نکرد
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
تشکر کنندگان: fereydoooon ، mori

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان