موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
کانفرم نگرفتم(کانفرم چی؟) چیزی هم بهم نگفتن فقط ایمیل زدن همه صفحات رو بفرست
میخوان سفرام چک کنن؟ کا یعنی مو تروررررریستم نه به جون خودم مو بچه مثبتم!!!!!!!
[/quote]
منظورم تاییدیه اینه که ایمیل و مدارکتونو گرفتنو چک کردین باهاشون 
نه یه روند نرماله سفرهارو چک کنن اما از ما همه صفحاتو نخواست تاکید کرده بودن صفحه اول (که اطلاعات توش هست ).کی بهتون ایمیل زدن ؟
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
مسعود جان
الان مهم این نیست که روی پرونده ات کار شده یا نه , مهم اینه که این مشکل باید برطرف بشه . من توی بچه های پارسال موردی شبیه شما ندیدم . البته یادمه یکی دو نفر بودن که بعد از چند ماه سربازی دانشگاه قبول شده بودن ولی نگفته بودن که سربازی رفتن . الان حضور ذهن ندارم که کی بوده . به هر حال باید با همون ایمیل کردن وثیقه و یا مدرکی که دال بر ادامه تحصیلته کار رو درست کنی . و یه چیز دیگه که به تجربه ثابت شده اینه که وقتی قانع نشن جواب ایمیل رو نمیدن .یعنی اگر مدرکی فرستادی و ازشون کانفرم خواستی و دیدی جواب نمیدن این رو بدون که اون مدرک اونی نبوده که اونها میخوان واگرنه سریع یه تشکر میفرستن .
از دوستان دیگر هم خواهش میکنم این مشکل مسعود رو توی تاپیکهای دیگه بگن شاید کسی راه حلی به ذهنش برسه .
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-13 ساعت 00:26)sayeh_m نوشته: مسعود جان
الان مهم این نیست که روی پرونده ات کار شده یا نه , مهم اینه که این مشکل باید برطرف بشه . من توی بچه های پارسال موردی شبیه شما ندیدم . البته یادمه یکی دو نفر بودن که بعد از چند ماه سربازی دانشگاه قبول شده بودن ولی نگفته بودن که سربازی رفتن . الان حضور ذهن ندارم که کی بوده . به هر حال باید با همون ایمیل کردن وثیقه و یا مدرکی که دال بر ادامه تحصیلته کار رو درست کنی . و یه چیز دیگه که به تجربه ثابت شده اینه که وقتی قانع نشن جواب ایمیل رو نمیدن .یعنی اگر مدرکی فرستادی و ازشون کانفرم خواستی و دیدی جواب نمیدن این رو بدون که اون مدرک اونی نبوده که اونها میخوان واگرنه سریع یه تشکر میفرستن .
از دوستان دیگر هم خواهش میکنم این مشکل مسعود رو توی تاپیکهای دیگه بگن شاید کسی راه حلی به ذهنش برسه .
ای بابا عجب مصیبتی گرفتار شدیم.همه مدارک رو واسشون فرستادم ولی هیچ ایمیلی نزدن.4 بار واسشون ایمیل زدم ولی جواب ندادن.باید دوباره زنگ بزنم ببینم چی میشه.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ماهم برگ صورتی گرفتیم...منم اسباب کشی کردم به این تاپیک...ایشالله که همه زود بریم به تاپیک اولین سفر به آمریکا...
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-13 ساعت 10:09)AsemanAbee نوشته: (2013-03-12 ساعت 22:01)masood182002 نوشته: ایهالناسسسسسسس.چه خاکی به سرم بریزممممممممممم.یکی منو راهنمایی کنه.چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 ماه رفتم سربازی و 16 ماهش مونده پایان خدمت ندارم.تو سفارت افسر قانع شد دوباره ایمیل زدن پایان خدمت بفرست.هرچی ایمیل میزنم که پایان خدمت ندارم جواب نمیدن که نمیدن.
با پوزش از اینکه پاسخ ایشون رو اینجا میذارم
دوست عزیز اقا مسعود
شما باید نامه ترخیص (اگه ترخیص شدین) و گواهی اشتغال به تحصیل(اگه دانشجو هستین) را ترجمه و براشون ایمیل کنین و واضح توضیح بدین که جریان چی بوده..... با ایمیل های مکرر و گیج کننده هم اونها رو گیج می کنین و هم خودتون استرس می گیرین....مطمئن باشین اونا کاملا متوجه ضوابط و قوانین نظام وظیفه هستن .
در ضمن لطف کنین سوالتون رو در تاپیک مربوطه مطرح کنین.
مدیر محترم تاپیک ... اگر صلاح هست این پستها جابجا بشه. ممنون.
دوست عزیز علت اینکه سوالمو اینجا مطرح کردم اینه که هم تو وضعیت کلیرنس قرار دارم هم دوستانی که اینجا فعالیت میکنن راحت تر میتونن راهنمایی بکنن.تو تاپیک مربوطه سالی یه نفر نمیاد ببینه چه خبره و من باید خیلی سریع راه حلی واسش پیدا کنم.همه این مدارکو واسشون فرستادم 1 صفحه کامل توضیح دادم ولی هیچ جوابی ندادن.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
مسعود جان
فعلا" به خودت مسلط باش چون هنوز وقت کافی هست . باید ببینیم از بچه های قبل کسی بوده که این مورد رو داشته یا نه و چه کاری انجام داده .
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی و تبریک به دوستانی که کلیر شدند
...مخصوصا elni عزیز.....elni جان درست هست شما نسبت به بقیه بیشتر سختی کشیدید و هزینه زیادتری پرداخت نمودید اما به هر حال به هدف خود رسیدید پس شاد باشید و از فرصتی که به شما رسیده به بهترین نوع ممکن استفاده کنید و فراموش نکنید که بسیاری از افراد آرزو دارند جای شما باشند و ویزای آ م ری ک ا را داشته باشند
.....بسیار بسیار از شاد بودن شما شاد شدیم...به امید فرداهائی بهتر
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-13 ساعت 13:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-13 ساعت 13:09 توسط bmojtaba.)
اقا این elni هم کلیر شده ها 102 روزه بود که گفت کلیر شدم ولی هنوز تو لیست حذف نشده ..افشین جان زحمتشو بکش
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس