کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-07 ساعت 16:58)Setare99 نوشته:  E: كليرنس برندگان ٢٠١٣
(دیروز 01:06 PM)تی تی موسوی نوشته است:
سلام دوستان و همراهان عزیز ضمن همدردی با دوستان که نتوانستند ویزا بگیرند.
1- مدارک را روز دوشنبه ساعت 10/30 تحویل سفارت دادند. پست ما ups بود.
2-چهارشنبه ترکیه تعطیل بود بخاطر روز کارگر
3- روز پنجشنبه2 may سفارت ایشیو زد یعنی تحویل به پست داده است.
4- جمعه 3mayقبل ساعت 12 به وقت ترکیه مدارک به دست ما رسید.
5- ویزای ما تا 7jun فرصت دارد.
باتشکر از تمام دوستان وکلیر شدن دوستان

سلام،

تبریک میگم که ویزاتون را گرفتین. می‌خواستم بپرسم شما که ۲ نفر بودید، جدا و با فاصله زمانی‌ کلیر شدید؟ یعنی‌ تو سایت سفارت اسمتون را جدا جدا اعلام کردند؟

و اینکه چرا تا ژوئن؟ اینکه فقط یه ماه دیگه هست؟ یعنی‌ از تاریخ مدیکال ۶ ماه اعتبار ویزا زدند؟

منتظر جوابتون هستم

Setare99 عزیز تاریخ اکسپایر ویزا بستگی به زمان انجام مدیکال داره حتماً ایشون مدیکالشون تا June 7 اعتبار داره واسه همین ویزاشون هم تا همون موقع اعتبار داره.
تشکر کنندگان: Hoormazd ، zohre02 ، shimoda ، پدی ، b_argi ، mhb161 ، mrr777 ، sce ، امیر مهاجر ، payam62
(2013-05-07 ساعت 16:52)mamanraya نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 14:03)Hoormazd نوشته:  Rezagh جان و mamanraya عزيز دوس داريم امشب يا فردا چشم ابوظى ها رو روشن كنين پيشاپيش تبريك. ابوظبى بجنب

فعلا که خبری نیست ،حتی اپدیت هم نشدیم ،جشمم رو سایت ابوظبی خشک شد .مثل اینکه تعداد 36 روز به بالا هم در ابوظبی کم نیست ؟

بابا نميخواى شام بدى نده اما انرژى منفيم نده شما الان بايد مشغول اب گرم و عسل خوردن باشى واسه تقويت گلوTongue
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: hushmandco ، zohre02 ، rouzbehdarvishi ، mamanraya ، lilac ، shimoda ، گل نهال ، Saeedv13 ، b_argi ، mhb161 ، mrr777 ، sce ، payam62
(2013-05-07 ساعت 16:48)گل نهال نوشته:  پس با این حساب feyzgostar , omid91 ,nina22, بقیه دوستانی که امروزسایت واسه همشون آپ شده کلیرن
تا یکی 2 ساعت دیگه سایت آنکارا آپدیت میشه
یادمه مامان سایه هم ساعت حدود 4:30 ایمیلشو جواب دادن که کلیر شده و ساعت 6 سایت آپدیت شد
پس امروز خیلی هورا داریما
نوسترداموس شدم

گل نهال عزیزم خدا از دهنتون بشنوه 105 روز انتظار !به اندازه 105 سال تموم شد.یعنی میشه؟؟؟؟ ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
هوررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من و خانمم و پسرم آپدیت شدییییییییییییییییییییییییییییمممم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-07 ساعت 16:57)mamanraya نوشته:  ابو ظبی کلیر شده ها را ساعت خاصی اعلام میکنه؟
خسته شدم اینقدر چک کردم .

ایشالا همین امروز و فردا آپدیت و کلیر میشید ما که بی صبرانه منتظر هورااااااااای شما و rezagh و بقیه دوستانیم
(2013-05-07 ساعت 17:05)hushmandco نوشته:   هوررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک میگم امیدوارم کلیر هم بشید من که این چند روز اخیر دیگه طاقتم طاق شده تحمل انتظارم به سر اومده
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
(2013-05-07 ساعت 17:05)hushmandco نوشته:   هوررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما نيزBig Grin
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
اگه این سری اعلام کنن و کلیر شم همه بچه های منتظر دعوت میشن شمال مهمون من . با پذیرایی ویژه در یکی از باغهای با صفای اینجا ! از گروههای رقص گنگنام استایلی هم دعوت میکنم با ابزار آلات طرب تشریف بیارن. اون دوست عزیزی هم که میخواست مانیتور بشکنه با مانیتور مربوطه بیاد منم یه چند تا مانیتور جور میکنم آخر شب مراسم مانیتور شکنی دارم.
دیگه خود دانین.
سفرنامه
نمیتونم از پای مانیتور تکون بخورم دست و دلم به کار دیگه ای نمیره اگه کلیر شدید منو فراموش کنید به راحتون ادامه بدین من زخمی شدم بخاطر من سرعتتونو کم نکنین اینو بدونین هیچوقت فراموشتون نمیکنم Sad

(2013-05-07 ساعت 17:12)hushmandco نوشته:  اگه این سری اعلام کنن و کلیر شم همه بچه های منتظر دعوت میشن شمال مهمون من . با پذیرایی ویژه در یکی از باغهای با صفای اینجا ! از گروههای رقص گنگنام استایلی هم دعوت میکنم با ابزار آلات طرب تشریف بیارن. اون دوست عزیزی هم که میخواست مانیتور بشکنه با مانیتور مربوطه بیاد منم یه چند تا مانیتور جور میکنم آخر شب مراسم مانیتور شکنی دارم.
دیگه خود دانین.

هوشمندجان اگه کلیر شدی من دیگه مانیتور نمیشکونم میام شمال کلا کامپیوترمو میارم میشکونم Smile اتفاقا خیلی به تغییر حالو هوا احتیاج دارم Smile
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
(2013-05-07 ساعت 17:17)sepand88 نوشته:  نمیتونم از پای مانیتور تکون بخورم دست و دلم به کار دیگه ای نمیره اگه کلیر شدید منو فراموش کنید به راحتون ادامه بدین من زخمی شدم بخاطر من سرعتتونو کم نکنین اینو بدونین هیچوقت فراموشتون نمیکنم Sad

سپند !! نکن این کارو با قلب من !! من خودم مرده رفیقم. اصلا گور بابای ویزا. نمیرم عمرا بدون تو. بچه ها دستی رو بکشین سپند زخمیه.
سفرنامه
(2013-05-07 ساعت 17:17)sepand88 نوشته:  نمیتونم از پای مانیتور تکون بخورم دست و دلم به کار دیگه ای نمیره اگه کلیر شدید منو فراموش کنید به راحتون ادامه بدین من زخمی شدم بخاطر من سرعتتونو کم نکنین اینو بدونین هیچوقت فراموشتون نمیکنم Sad

دوست خوبم انقدر ماءیوس و نا امید نباشید میدونید کیس ما بعد 97 روز آپدیت شد؟مطمئن باشید به زودی هورررررررررررررررررای شما رو هم ما میشنویم.موفق باشی Wink
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
کسانی که از کلیرنس شان 6 ماه بگذره بجز مدیکال مجدد چه کار باید بکنند.تشکر
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، گل نهال ، Hoormazd ، b_argi ، zohre02 ، mhb161 ، mrr777 ، رجبعلی ، sce ، princesess ، payam62
بیا برویم از این ولایت من و تو ,تو دست منو بگیرو من دامنتو ,بادا بادا مبارک بادا کلیر شدن مبارک بادا
همه دوستان و همسفرا دستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دسسسسسسسسسسسستتتتتتت هورررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بزرگترین شجاعت,صبر است
(2013-05-07 ساعت 15:48)abloom_ma نوشته:  یک بار سایه خانم قبل از اینکه کلیر بشه نوشت:نمیدونم بعد از این همه انتظار اگه کلیر بشم آیا واقعا خیلی شاد میشم و هورا میکشم یا انتظار دیگه این حس را ازم میگره
حالا واقعا من هم نمیدونم بعد از 148 روز اگر تازه شاید کلیر بشم ایا هنوز حسی برای فریادهای شادی باقی مونده یا نه.SadSad...البته اینا نگفتم تا خدائی نکرده موج منفی داده باشم...یه دفعه یاد نوشته سایه خانم افتادم.که امیدوارم هر جا هست موفق باشه............................اما شک نکنید که من هرگز امیدم را از دست نمیدم و همچنان سرحال و شاداب به پیش میروم........منتظران اگاه باشید که خبرهای خوب در راه است
دوست عزیز سلام
خواستم بگم که خیالت تخت باشه، یه روزی هم نوبت ماها میشه... Big Grin Wink
دیشب زنگ زدم به DOS یه آقای بسیار خوش برخوردی تلفن رو برداشت، خلاصه منم با حالت ناراحتی و زاری Big Grin "گفتم بابا چه خبره آخه، بیشتر متقاضیان بین 4 تا 6 هفته کیلیر میشن، اما کیس من بعد از 5 ماه هنوز خبری نیست؟ مگه چه مشکلی دارم؟ تمام برنامه ریزهای من بهم ریخته، آیا به نظر شما این امکان داره به خاطر تشابه اسمی من باشه که اینقدر طول کشیده باشه؟"
خلاصه که هر چی سوال بود ازش پرسیدم، اون بنده خدا هم با کمال آرامش همه رو گوش داد و بعدش گفت که به من اجازه داده نشده بهتون بگم که به چه دلیلی فرایند بک گراند شما طولانی شده، شما هنوز در حالت پندینگ به سر میبرین، اما نگران نباش تا پایان سپتامبر خیلی وقت مونده، شما مرتب از طریق سایت سفارتتون، چک کنید، به محض اینکه شماره تون رو دیدید برین به دنبال ویزاتون....
خواستم بگم که به نکته قشنگی اشاره کرد و گفت تا آخر سپتامبر خیلی وقت مونده... پس دوستم نگران نباش به قول معروف "ماهم یه روزی میپریم" Big Grin حالا با هورا یا بی هورا، اما من به شخصه قول میدم که مثل عمو سعید و یا حتی بیشتر از ایشون، از همین تهران که عازم آنکارا هستم هر نوع استایلی از گنگنام گرفته تا بابا کرم خودمون رو پیاده کنم تا دم در سفارت( البته نه داخل سفارت ها ) Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-07 ساعت 17:24)پدی نوشته:  کسانی که از کلیرنس شان 6 ماه بگذره بجز مدیکال مجدد چه کار باید بکنند.تشکر

باید ظل بزنن به چشمای آفیسرشون و بگن چطور روت شد ۶ ماه مارو بفرستی دنبال نخود سیاه، هاااااااااان؟!Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان