موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
برای عقد دائم نیاز به کارت پایان خدمت هست. و ایشون نوشته قصد دارم با یک خانم آمریکائی ازدواج کنم یعنی اینکه ایشون ایرانی نیستن.. در هر صورت همونطور که آقای یامی گفتن با ویزای دانشجویی تشریف ببرن یه کشور دیگه درس بخونن اونجا عقد کنن و همونجا هم بمونن تا کارشون درست شه... ولی فکر میکنم غیر قانونی باشه همچین کاری
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
جودی جان. پارسال برادر من عقد کرد، کارت پایان خدمتم نداشت. جدیدا اینطوری شده؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جان ما ۲ سال و نیم پیش که عقد کردیم گفتن حتما باید باشه و عقدمونم ۱ ماه بخاطر این کارت عقب افتاد چون همسرم کارتشو نداشت کلا بعد از ۲۶ سال اومده بود و نمیدونست همچین قانونی هست... خلاصه ۱ ماهه کارتشو گرفت.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون از پاسخهاتون ، متاسفانه یا خوشبختانه ایشون فقط و فقط آمریکایی هستن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا اگر اطلاعات یا راهنمایی دارید به من کمک کنید. من در اخرین مرحله گیر افتاده ام و نمی دانم چه باید بکنم. زندگی برایم تیره و تار شده است.
من تقاصای ویزای سی ار وان (ویزای ازدواج) از کنسولگری آمریکا کرده ام. من مصاحبه را انجام دادم و قبول شدم، منتهی در مورد مدارک به من گفتن که مدارکِ من راجع به وضعیت خدمتم کافی نیست. در واقع وضعیت به این صورت است که کنسولگری از من میخواهد که وضعیتِ خدمتم را نشان دهم. من به آفیسر گفتم که من سربازی نرفتهام برای اینکه من دانشجو هستم و از طریق معافیت تحصیلی از ایران خارج شدم. از من خواستند که کارتِ معافیتم را ارائه کنم. همان طور که میدانید نظام وظیفه یا هر سازمانِ دیگری در ایران برای معافیت تحصیلی کارت صادر نمیکند. در واقع چیزی که سفارت میگوید این است که وضعیتِ سربازیت را نشان بده. اگر سربازی رفته ای کارتِ پایان خدمتت را جهتِ اثبات نشان بده و اگر سربازی نرفته ای کارتِ معافی را نشان بده. در حالی که من هیچکدام را ندارم. چون سال ۱۳۸۵ از ایران با معافیت تحصیلی به قصد درس خواندن از ایران خارج شدم و تا حالا هم به ایران بر نگشته ام
حال سوالِ من این است که من چه مدرکی باید به اینها نشان بدهم که دال بر این باشد که من سربازی نرفتهام / معافیتِ تحصیلی دارم؟
یکی از مدارکی که من برای سفارت فرستادم یک پرینت از پلیسِ الکترونیک (پلیس+۱۰) بود که وضعیت معافی تحصیلی من را نشان میداد منتهی مهر و امضا نداشت. همچنین همراهِ این پرینت من یه نامه نوشتم برایشان مبنی بر اینکه کارتِ معافی که اینها میخواهند را نمیتوانم بهشان بدهم چون ادارهٔ نظام وظیفه همچین کارتی رو صادر نمیکند. من همچنین مدارک دیگری رو هم برایشان فرستادم از قبیلِ پاسپورت قدیمیام که مهره خروجِ دانشجویی روش بود و همچنین اینکه نشان میداد که توی این ۹ سال من به ایران برنگشتم بنا برین وقت نداشتم که ۲ سال سربازی را انجام بدم. من همچنین توضیح دادم که با توجه به تاریخ فارغ التحصیلی من از دانشگاه (لیسانس) و خروج من از کشور، زمان برای انجامِ سربازی نبوده است. بعد از تمام این توضیحات و مدارک با من مکاتبه کردند که مدارکِ مربوط به سابقه/ وضعیت سربازی من کافی نیست و نیاز به کارت معافیت دارند
در واقع من فکر میکنم چون اینها با وضعیتِ ایران آشنا نیستند برای اثباتِ سربازی نرفتن من از من درخواستِ کارتِ معافی می کنند.
در واقع من به یک نامهٔ رسمی از سازمانِ نظام وظیفه یا پلیس یا هر جای دیگر نیاز دارم که نشان دهد که من سربازی نرفته ام. چون من به عنوان یک شخص عادی وقتی اینها رو بهشون مکاتبه میکنم و توضیح میدهم از من قبول نمی کنند و تاکید بر این دارند که باید از جای رسمی باشد. به من پیشنهاد کردند که همچین مدرک یا نامهای رو از سفارتِ ایران بگیرم منتهی سفارتِ ایران اینجا همچین چیزی را به من نمیدهد. حال می خواهم بدانم یک همچین مدرکی یا نامهای را چگونه و از کجا میشود تهیه کرد که رسمی باشد (با مهر و امضا) که قابل ترجمهٔ رسمی با مهره دادگستری و وزارتِ امورِ خارجه باشد که کنسولگری به عنوان اثباتِ اینکه من سربازی نرفتهام قبول کند.
با تشکر از وقت شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و سپاس از دوستانی که دارن این موضوع رو جلو میبرن،
اول از خودم یه خلاصه ای بگم و بعد سوالم رو بپرسم.
من برادرم تو آمریکا زندگی میکنه و اونجا یه بیزینس هم برای خودش داره و در حال حاظر دنبال اینه که من برم اونجا، خودم هم از راه های مختلفی میخواستم اقدام کنم که شرایط تا العان برای من خوب نبوده.
من العان وارد 25 سال شدم و چون دنبال خروج از کشور بودم پرسه خدمت سربازی رو هر ساله با معافیت تحصیلی عقب انداختم.
در حال حاظر هم دانشجو هستم.
خوب حالا یه کیس پیدا شده که 100% آماده این هست که بتونیم ازدواج کنیم و از اون طریق من وارد آمریکا بشم.
ایشون آمریکایی هستن و از طریق برادرم معرفی شده.
حالا سوال اینجاست که من تصمیم گرفتم برم خدمت سربازی و تو این مدت کارای دیگه ای که نیاز هستش برای رفتن رو انجام بدم.
چند تا سوال دارم
1.من با این شرایطم میتونم بدون رفتن به خدمت سربازی با او فرد ازدواج کنم؟ اگه بله به چه صورت؟
2.آیا بهتره نامزد شیم یا ازدواج کنیم؟
3.اگر بخوام برم خدمت سربازی میشه زمانی که سربازم با او فرد ازدواج کنم که تا زمانی که خدمتم تموم میشه پرسه ویزام انجام بشه؟
شاید این سوالات به بخش مشکل سربازی برای خروج باشه ولی اونجا خیلی وقت که دیگه کسی مطلب قرار نداده.
اونجا هم مطرح کردم با ان حال
ممنون میشم راهنمایی کنید.