موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
آیا کسی هست که در هفته های اخیر در این کتگوری براشون AP به نتیجه رسیده باشه؟
این اتفاق داره برای دوستان لاتاری میفته، و بعضیها میگن به خاطر محدودیت وقت اوناست، و به همین دلیل کتگوریهای دیگه فعلا به نتیجه نمیرسه. میخواستم ببینم مثالی برای نقض این حالت وجود داره تا خیالمون کمی راحتتر بشه؟
ممنون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فوری فوری
سلام بچه ها، من چند روز پیش از آنکارا کلیر شدم و برام ایمیل اومد پاسپورتمو بفرستم، ولی متن ایمیل را برای وکیلم که فرستادم گفت این ایمیل مربوط به گروه family based است و نه employment based (که ما هم بعنوان NIW) تواین گروه هستیم. از طرفی هم وکیلم گفت که اصلا تا اکتبر ویزا صادر نمیشه برای گروه ما. منم واسه فردا صبح بلیط دارم و موندم چی کار کنم. سفارت هم نه ایمیل جواب میده و نه تلفنش کار میکنه. کسی پیشنهادی داره؟ و یا تلفنی از سفارت آنکارا؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ضمنا دوستان چون خود من خیلی به مشکل خوردم و هزینه و وقت زیادی ازم گرفت، هیچگونه ویزای مهاجرتی کاری تا اکتبر صادر نخواهد شد، بیخودی نکوبین برین تا آنکارا و ....
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
ساملیکم
من یک سوالی دارم از خدمت دوستان عزیز که این نوع ویزاهارا گرفتن و یا در شرف گرفتنش هستند ذهن من و کنجکاو کرده
من کارفرمایی ندارم ایا باید کارفرما را از طریق وکیل پیدا کنیم یا از سایتهای کاریابی ؟؟
من تماس گرفتم با یک وکیل منشیش بهم گفت خودتون باید کارفرما داشته باشید لطفا وقت مشاوره بگیرید 200 دلار هزینش میشه
این نحوه ی پیدا کردن کارفرما را من نفهمیدم ؟؟ از اون طرف می گن EB3 شرط زبان نمی خواد بعد چطور با کارفرما باید مکاتبه کرد ؟؟؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. ااگر در مورد پیدا کردن کارفرما کسی می تونه راهنمایی کنه ممنون میشم. که از چه طریق یا سایتهایی می شه شروع به اقدام کرد؟