2014-04-30 ساعت 05:23
(2014-04-29 ساعت 11:23)azadeh2014 نوشته:(2014-04-29 ساعت 02:48)Saeedv13 نوشته:ممنون عمو سعید؛ میشه همون موقع که پرمیت رو گرفتیم و کارهای ماشین انجام دادیم برای شهر هم امتحان بدیم ؟ یا نه حتمآ باید بین پرمیت و امتحان شهر فاصله مشخصی باشه؟اینکه در ابتدا کسی رو نداریم که کنارمون بشینه و اونهم گواهینامه داشته باشه چکار کنیم؟(2014-04-29 ساعت 00:12)azadeh2014 نوشته: سلام دوستان عزیز کارولینایی؛میخواستم بدونم با گواهینامه بین المللی در این ایالت چقدر مجوز رانندگی داریم و اینکه برای خرید ماشین حتمآ باید گواهینامه داشته باشیم یا نه برای گرفتن گواهینامه حتمآ باید ماشین داشته باشیم منظورم اینه کدوم لازم و ملزوم همند؟ تشکر(2014-04-29 ساعت 00:40)valencia نوشته: سلام دوست عزیز. متاسفانه با گواهینامه بین المللی نمیشه اینجا رانندگی کرذ و شما باید گواهینامه این ایالت رو بگیرید. برای خرید ماشین هم باید گواهینامه داشته باشید تا براتون پلاک صادر بشه و برای گرفتن گواهینامه هم باید ماشین داشته باشید. قضیه مرغ و تخم مرغهشما باید اول دفترچه مقررات راهنمایی رانندگی رو از سایت DMV دانلود کنی و بخونی. بعد که آماده شدی امتحان آیین نامه رو بدی و پرمیت بگیری. با پرمیت می تونی ماشین بخری و بیمه اش کنی ولی همیشه موقع رانندگی یک نفر که گواهینامه داره باید کنار دستت بشینه. بعد که یه خرده رانندگی تو اینجا دستت اومد می تونی امتحان شهر رو هم بدی. اگر قبول بشی یک گواهینامه موقت بهت میدن که اعتبار گواهینامه اصلی رو داره و می تونی از همون لحظه با خیال راحت رانندگی رو شروع کنی. هفته بعدش هم گواهینامه اصلی رو با پست می فرستن دم خونه.
فکر کنم یه نفر به من اطلاعات غلط داده چون بهم گفت با پرمیت نمیتونی ماشین بخری و حتی با برگه موقت درایور لایسنس هم نمیتونی بخری و حتما باید اصل لایسنس به دستت برسه. برم یقشو بگیرم چون اگه میدونستم با پرمیت میشه ماشین خرید تا الان خریده بودم
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی