موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
نه فكر نكنم
بعد از چند دفعه رفلش كردن دوباره همون صفحه دوميه كه entry داره با همون شماره ها اومد زدم بازم همين پيام داد.
با فكر كردن به آرزوهاي محال ذهن خود را از رمـــــــــــق نيانداز
كه از حال باز مانــــــــــــــي...
به زندگــــــــــــي اميدوار باش..
موضوعها: 9
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
خب اگر بعد از رفرش زدن هم همون صفحه( Part two-Entrant Information) میاد خب فکر میکنم به این معنی باشه که هنوز اطلاعات ثبت نشده دیگه .
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم
ممنونم از كمك و راهنماييهاي هميشگي و به موقعتان
پس دوباره ثبت نام ميكنيم انشاالله كه ثبت نشده باشه
با فكر كردن به آرزوهاي محال ذهن خود را از رمـــــــــــق نيانداز
كه از حال باز مانــــــــــــــي...
به زندگــــــــــــي اميدوار باش..
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2008-10-12 ساعت 17:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2008-11-26 ساعت 09:05 توسط admin.)
دوستان گلم من چند تا تجربه رو اینجا میگم برای هنگام ثبت نام . نخست اینکه همیشه همه چیز و همه مدارک و شماره ها رو آماده داشته باشید . و با خوندن این همه راهنمایی توی این سایت مطمئن باشید که مشکلی ندارید . یه پیشنهاد اینکه صفحه اول ثبت نام را باز کنید و دی سی کنید و با آرمش کامل همه چی رو بخونید به ویژه اونهایی که زبانشون زیاد خوب نیست . راه بهتر اینکه یه بار یه ثبت نام الکی با مشخصات الکی بدین تا کاملا جا بیفته ولی پیشنهادش نمیکنم چون هم کار درستی نیست هم اینکه پهنای سایت رو اشغال میکنید و ممکنه یک در هزار یه نفری باشه که مشخثاتش همون باشه و بیچاره خذف بشه .
دوم اینکه بهترینش اینه که با همون IE این کار رو بکنید که استاندارد تره . و هرگز و هرگز فراموش نکنید که pop up Blocker اینترنت اکسپلورر رو خاموش کنید . یکی از مشکلاتی که توی این پست بچه ها گفته بودن ناشی از همین بود. هرگز هم از ف.ی.ل.تر شکن استفاده نکنید و صعی کنید کانکشنی داشته باشید که خودش سایت رو باز کنه .
اصلا نگران نباشید . دادن همه اطلاعات اگر داشته باشید و حول نشید بیشتر از 10 دقیقه نمیشه و 30 دقیقه فرصت دارید.
از صفحه success هم یه پرینت یا اسکرین شات بگیرین داشته باشید.
شماره کیس>DV2010AS7*7
تاریخ دریافت نامه قبولی: همین روزا دیگه
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: زودی میفرستم
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
مشخصات و سعی اینجوری . البته من مثل کردان بی سواد نیستم ها این اشتباه تایپی بود چون لیبل فارسی ندارم. آخه کردان یه نامه نوشته بود که :
با صلام از کلیهه آموضگاران و صوات آموزان نحظت صوات آموزی سمیمانه اصطدعا دارم با هظور خود و ادای شحادط در شهن مجلص مانع از اصطیضاه من شوید با تشکر دگدر علی کردان
شماره کیس>DV2010AS7*7
تاریخ دریافت نامه قبولی: همین روزا دیگه
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: زودی میفرستم
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من عکس اول رو ارسال کردم ولی برای فرستادن عکس دوم صفحه رو نمیتونه باز کنه آیا باید عکس اول رو دوباره بفرستم یا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ایا در ایران middle name هم داریم؟ منظورم اینکه مثلا فامیل پور احمدی رو با ید پور انرا در قسمت middle name بنویسم یا همه ی فامیل پور احمدی رو در قسمت last name بنویسم؟
پور احمدی به لاتین= Pour Ahmadi ( البته در پاسپورت همینطوری جدا نوشته شده و اینطوری سرهم Pourahmadiنوشته نشده )
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه عزیزان
من 20 سال و 2 ماهمه ایا میتوانم در DV2010 شرکت کنم یا نه؟
میگن اگه مجرد باشی باید حتما 21 سالت تمام شده باشه!!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
زير 21 سال مگر مي تواند به طور مستقل شركت كند؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ایا در ایران middle name هم داریم؟ منظورم اینکه مثلا فامیل پور احمدی رو با ید پور انرا در قسمت middle name بنویسم یا همه ی فامیل پور احمدی رو در قسمت last name بنویسم؟
پور احمدی به لاتین= Pour Ahmadi ( البته در پاسپورت همینطوری جدا نوشته شده و اینطوری سرهم Pourahmadiنوشته نشده )
ممنون