2012-11-11 ساعت 15:13
سلام به همگی دوستان من ماه پیش ویزای نامزدیمو از انکارا گرفتم ولی متاسفانه پاسپوتمو گم کردم لطفا راهنماییم کنید که چی کار باید بکنم خیلی نگرانم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گم شدن پاسپورت با ویزا
|
2012-11-11 ساعت 15:13
سلام به همگی دوستان من ماه پیش ویزای نامزدیمو از انکارا گرفتم ولی متاسفانه پاسپوتمو گم کردم لطفا راهنماییم کنید که چی کار باید بکنم خیلی نگرانم
2012-11-11 ساعت 15:19
(2012-11-11 ساعت 15:13)shayni نوشته: سلام به همگی دوستان من ماه پیش ویزای نامزدیمو از انکارا گرفتم ولی متاسفانه پاسپوتمو گم کردم لطفا راهنماییم کنید که چی کار باید بکنم خیلی نگرانم من پاسخ سؤالتون رو متأسفانه نمیدونم. اما شدیدا توصیه میکنم تا رسیدن به پاسختون به سفارت تلفن کنید و قضیه رو شرح بدید. شاید قبول کنند که دوباره براتون ویزا صادر بشه. وقت رو تلف نکنید! Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا “You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill تشکر کنندگان: ASALI
به نظر بنده بلافاصله سفارت را در جریان قرار بدید چون در صورت سواستفاده احتمالی از پاسپورت و ویزای شما می تونه در آینده براتون دردسر ایجاد کنه (در صورتی که سفارت را در جریان قرار ندهید)
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: mercedeh2011
2012-11-11 ساعت 16:36
گرفتن پاسپورت مجدد فکر کنم تا شش ماه زمان میبره و کمی کاغذبازی داره. با اداره گذرنامه هم سریعا تماس بگیرین.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mercedeh2011
|