2012-11-15 ساعت 16:08
سلام
این تاپیک ایجاد کردم برای به اشتراک گذاری منابع آموزشی مهارتی
اینکه مثلا تمام کلاس ها رو در داخل ایران خودمون نریم و بتونیم تقسیم بندی بکنیم هزینه کمتری بپردازیم. چون کلاس ها در ایران فقط جنبه آموزشی داره و عموما مدارک باید خارج از ایران بگیریم.
مثلا جزوات دوره کنترل پروژه ، یک نفر که رفته منابع رو اینجا می گذاره برای استفاده دیگران
جزوات و سایت های خاص برنامه نویسی
جزوات و منابع آزمون تخصصی حسابداری
و..........
از این دست موارد زیادهستن و امیدوارم این تاپیک بتونه به همه مون کمک کنه
درمورد زبان چون بخش جدا داره مباحث مربوط به زبان انگلیسی رو در قسمت آموزش همه می گذارند.
این تاپیک ایجاد کردم برای به اشتراک گذاری منابع آموزشی مهارتی
اینکه مثلا تمام کلاس ها رو در داخل ایران خودمون نریم و بتونیم تقسیم بندی بکنیم هزینه کمتری بپردازیم. چون کلاس ها در ایران فقط جنبه آموزشی داره و عموما مدارک باید خارج از ایران بگیریم.
مثلا جزوات دوره کنترل پروژه ، یک نفر که رفته منابع رو اینجا می گذاره برای استفاده دیگران
جزوات و سایت های خاص برنامه نویسی
جزوات و منابع آزمون تخصصی حسابداری
و..........
از این دست موارد زیادهستن و امیدوارم این تاپیک بتونه به همه مون کمک کنه
درمورد زبان چون بخش جدا داره مباحث مربوط به زبان انگلیسی رو در قسمت آموزش همه می گذارند.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.