موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
کاش چپ پاها رو هم اضافه کنین ! اونهایی که فوتبال بازی نکردن 1 راهی داره برای اینکه بدونن چپ پا هم هستن و اونهم نحوه پوشیدن شلوار هست. اگه اول پای چپ بره برای پوشیدن شما چپ پایید. حالا میدونستین گفته میشه که افراد چپ دست چپ پا (هر دو در یک زمان) ادمهای بسیار متمرکزی هستن به لحاظ ذهنی ؟ حالا کی هست ؟
جالبه که من چون خواهرم چپ دست بود از بچگی برای تقلید از اون خیلی با دست چپ تمرین میکردم و حالا هم خیلی از کارها رو با دست چپ میتونم انجام بدم البته همونطور که اینجا میگن 1 امریکایی وقتی امریکایی اصل هست که نوشابه داکتر پپر بخوره و فیلم استار وارز رو دوست داشته باشه ! منم میگم که 1 چپ دست اصل کسی هست که راکت پینگ پونگ رو با دست چپ بگیره برا همین من چپ دست اصل نیستم ولی چپ پای اصلم و چپ دستهای اصل رو دوست دارم !
راستی زمانهای قدیم بچه های چپ دست رو توی مدرسه یا مکتب مداد لای انگشتشون میگذاشتن ! که تنبیه بشن و با دست راست بنویسن از این جهت هم شما ها مظلومیت تاریخی دارین !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
البته نمی دونم چرا دوستان به این زودی حکم صادر می کنن
من هم با دست راستم می نویسم هم با دست چپم
کمی تمرین بشه دو دست میشید،دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
متاسفانه پدر بنده با زور و کتک و محرومیت از شیطونی در بچگی باعث راست دست شدنمون شد
من و برادرم درخواست پناهندگی چپ دستی میکنیم به این انجمن
رتبه:
19
1 تشکر در 0 ارسال
من تو نوشتن راست دست هستم ولی در غذا خوردن چپ دست .
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
چپ دستم و خط ریزم هم خوبه. ولی خط درشت رو چند بار سمتش رفتم ولی نشد که نشد. با ماشین وایت برد میتونم خوب بنویسم ولی به قلم و دوات که میرسه همه چیز میریزه به هم.
تا به حال همه جور امتحان و کنکوری دادم و در همه هم در فرم ثبت نام نوشتم که چپ دست هستم ولی باز هم با صندلی راست دست مواجه شدم. فکر کنم اگر صندلی چپ دست هم بزارن که بعیده از بس چنین چیزی ندیدم اصلا نتونم پشتش صاف بشینم.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-25 ساعت 07:33)frozen mind نوشته: بهترین دوستم یا بهتره بگم پاره وجودم که سابقه دوستیمون به 22 سال قبل میرسه چپ دسته.
سهیل جان اینطور هم نیست که چپ دست و پاها همیشه آدمای متمرکزی باشن. یه همکار داشتم که چپ دست بود و دست کم 15 سال از من بزرگتر. با این که از خیلی از همکارام باسوادتر بود، همیشه گیج میزد و مایه خنده بقیه می شد! این بنده خدا هر کاری براش می کردم منفی برداشت می کرد اما نمی تونست چیزی بگه چون پستم ازش خیلی بالاتر بود. آخرش یک بار شنیدم که به یکی گفته بود «می دونین چرا با فروزن مایند آبم توی یه جوب نمیره؟ به خاطر این که اون راست دسته و از سمت چپ مغزش دستور می گیره، ولی من چپ دستم و از قسمت راست مغزم دستور می گیرم»!!!!!!! مغزم سوت کشید!
فروزن جان حالا مطمئنی چپ پا هم بوده ؟ فرق میکنه ها اگه فقط یکیش باشه !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
من پسرم چپ دسته، تازه برای نوشتن مثل اوباما خودکار رو میگیره از بالا مینویسه،یه وضعیه ها....
چپ پا هم هست و کلاً می تونه عضو ارشد این تاپیک باشه
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
2012-11-25 ساعت 16:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-25 ساعت 16:17 توسط امیر مهاجر.)
تا جاییکه بنده میدونم (لطفا در صورت نادرست بودن، پزشکان و مطلعین محترم اصلاح بفرمایند) نیمکرهٔ چپ مغز به اعضای سمت راست فرمان میده (مثل دست و پای راست) و نیمکرهٔ راست مغز به اعضای سمت چپ. حالا وقتی فردی چپ دسته در واقع میتونه دلیلش این باشه که نیمکرهٔ راست مغزش فعالتر از نیمکرهٔ چپ مغزشه.
نیمکرهٔ راست عهدهدار تخیل و تصویر سازی و خلاقیت و خیالبافیه و نیمکرهٔ چپ بیشتر مسائل منطقی رو آنالیز میکنه.
میگن ضمیر ناخودآگاه در نیمکره راست مغزه و ضمیر خودآگاه در نیمکرهٔ چپ.
هر چه نیمکرهٔ چپ فعالتر باشه نیمکرهٔ راست فعالیتش کمتر میشه. وقتی میخوابیم نیمکرهٔ چپ استراحت میکنه و نیمکرهٔ راست فعال میشه و شروع میکنه به خیالبافی و تصویرسازی.
در عوض موقع بیداری و هوشیاری نیمکرهٔ راست در حال استراحته. مواد توهمزا و روانگردان هم عملکرد نیمکرهٔ چپ رو به شدت مختل میکنند و فرد دچار تخیل و توهم شدید در عالم بیداری میشه.
علت اینکه کودکان خیلی تخیلشون قویه و همهاش به دنبال بازی و تصویرسازی هستند هم همینه. چون نیمکرهٔ چپ مغزشون خیلی فعال نیست.
بچهها زمانی که در خانه یا مهد کودک یا مدرسه شروع به یادگیری میکنند در واقع در حال بیدار کردن و اکتیو کردن نیمکرهٔ چپ مغزشون هستند و به مرور با فعالتر شدن نیمکرهٔ چپ، نیمکرهٔ راست مغزشون فعالیتش کمرنگ تر میشه و اصطلاحا میگیم بزرگ میشوند!
در واقع همهٔ ما کودک درونمون رو هنوز داریم. فقط شدت و ضعف داره.
آدمهای چپ دست به دلیل فعالتر بودن نیمکرهٔ راست مغزشون از قدرت تخیل و تصویرسازی خیلی بالایی برخوردارند و همین امر باعث میشه که خیلی مسائل رو تو یه چشم بهم زدن درک کنند و لازم نباشه از قدرت استنتاج نیمکرهٔ چپ استفاده کنند. میدونید که با تصویرسازی و تخیل قوی درک خیلی از مسائل برای آدم راحتتر میشه.
البته لازمه بگم هر کسی که با دست چپ مینویسه لزوما چپ دست نیست و همونطور که تو پستهای قبل هم دیدیم هر کسی که با دست راست مینویسه معناش این نیست که چپ دست نیست!
انسان با تلاش میتونه تمرکز و کنترل مغزش رو روی دست دیگرش قوی تر کنه و به خوبی در این امر مسلط هم بشه.
حالا اگر مثلا شخصی رو دیدیم که کودنه و عقل درست و حسابی نداره، دیگه نباید نگاه کنیم ببینیم راست دسته یا چپ دست. دیگه همچین آدمی نمونهٔ خوبی برای این نیست که بفهمیم راست دستها کودن هستند یا چپ دستها. یا کدامیک باهوشترند.
صحبتهایی که در این زمینه میشه حاصل تحقیقات بسیاری از محققین بوده و به یکی دو مورد هم خلاصه نمیشه.