موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزيز
من فوق ليسانس معماري با معدل ١٦ دارم ' و حدود ٥ ساله كه عضو رسمي هيئت علمي دانشگاه آزادم
فكر مي كنين بتونم براي phd معماري از دانشگاه هايي مثل هاروارد يا MITً پذيرش بگيرم
ممنون مي شم اگه راهنماييم كنين
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از لطف شما جهت راهنمايي
اينكه عضو هيئت علمي دانشگاه هستم ، امتياز مهمي براشون هست يا خير؟
با تشكر مجدد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز
بهتر بود فوق ليسانست رو توي يه دانشگاه معتبر خارجي ميگرفتي تا گرفتن پذيرش دكتري برات راحتتر بشه انطوري كه شنيدم گرفتن پذيرش از دانشگاههاي قديمي و پر سابقه امريكا مثل هاروارد پرينستون كلمبيا شيكاگو بركلي و... كار چندان راحتي نيست البته گرفتن پذيرش از دانشگاه هاي جديد التاسيس مثل تگزاس ميتونه كار راحتتري باشه ضمن اينكه در رنكينگ جهاني هم رتبه خيلي خوبي دارند پس با اسم دانشگاههاي پر سابقه ي عمدتا ايالات شرقي وقت خود را تلف نكنيد و بجاي ان براي قدرت هاي جديد دانشگاهي مثل تگزاس و پورتلند و حتي ايداهو اقدام كنيد ضمنا ميتونيد به نوشته هاي بنده در مورد ايالت ايداهو مراجعه كنيد كه در حال تكميل است با نام ايداهو از سير تا پياز
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-21 ساعت 15:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-21 ساعت 15:12 توسط s@har.)
سلام.میشه در مورد cv بیشتر توضیح بدین؟ چجوری بایدباشه تا قبول کنن؟من دیپلم دارم. درسم خیلی خوبه معدلم بالاست. میخوام انشاالله معماری بخونم. کلی ماکت و تری دی کار کردم اونم در سطح بالا. طوری که بعضی اساتید ممعماری دیده بودن کارامو اصلا ب
اور نمیکردن کار خودمه . بهم میگفتن اگر واقعا کار خودت باشه روزی یه زاها حدید دیگه میشی :دی به نظرتون از اونا میتونم استفاده کنم؟چرا میگین هاروارد نمیشه پذیرش گرفت؟ به خاطر ایرانی بودنمونه یا کلا سخت گیرن؟از لحاظ مالی هم مشکلی ندارم زبان هم خیلی عالیه میتونم نمره بالایی بگیرم.