ارسالها: 5
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Aug 2015
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تازه با این سایت آشنا شدم دنبال همچین جایی بودم که خوشبختانه پیدا کردم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
من 24 سالمه ترم آخر کارشناسی نرم افزار از دانشگاه آزاد هستم بعدش ۲ سال میرم خدمت !
هیچ سابقه کاری هم ندارم ا
ما زبانم خوبه از این بابت مشکلی ندارم
پسر عمه ی من مقیم آلمان هست و شرکت کامپیوتری و نرم افزاری داره
آیا ایشون میتونن کمکم کنن ؟
میخواستم بدونم چطوری اقدام کنم بهتر است و بهترین راه چی هست؟
خیلی ممنون از راهنماییتون
ارسالها: 1,193
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: May 2012
رتبه:
124
تشکر: 14
46 تشکر در 22 ارسال
کشوری از کشورهای اسکاندیناوی این کارت آبی رو تصویب کرده؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
ارسالها: 5
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2016
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یکی از موسسات مهاجرت در ایران ادعا میکند که با دریافت 40 ملیون بدون نیاز به زبان یا سابقه کار متقاضیان را به آلمان میفرستد و کار پیدا میکند
البته فقط در رشته های مثل مهندسی مکانیک و الکترونیک و چندتای دیگه که به شدت کمبود نیرو دارن... اول کار پیدا میکنن و بعد از سفارت رفتن و گرفتن ویزا 2ساله وارد آلمان و بعد از گذراندن دوره های 5-6 ماهه کار و زبان میریم وارد کار میشیم
میخواستم بپرسم همچین چیزی درسته یا نه عزیزانی که از آلمان خبر دارند راهنمایی کنید
ارسالها: 5
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2016
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
من یک ساعت توضیح دادم نمیدونم چرا ادمین تایید نمیکنه نظرات منو
ارسالها: 1
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Sep 2016
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
با سلام
من 2 سال پیش با یکی از این شرکتهای ایرانی که ادعا می کنه که نماینده یک شرکت بین المللی(wingates job finder ) است قراداد بستم . قرار بود که مدرک تحصیلی من از طریق این شرکت توسط سازمان نظام مهندسی آلمان ارزیابی شود و سپس با یک کارفرمای آلمانی قرارداد منعقد شده و جهت اخذ کارت آبی اقدام شود.متاسفانه پس از ارسال ترجمه مدرک تحصیلی ؛ سوابق کاری و سایر مدارک و پرداخت 2.5 میلیون تومان به حساب شرکت مذکور ؛ هیچ گونه فعالیتی در خصوص موارد مذکور انجام نشد و این شرکت حتی از ارائه مدرک ارزیابی شده هم شانه خالی کرد. نماینده این شرکت در تهران آقای دکتر درخشان و در دفاتر آلمان آقای سادات یا خانم میرزایی بودند که حتی پاسخ تماسهای تلفنی را نمی دهند. دوستان عزیز قبل از هرگونه اقدام جوانب آنرا بسنجید و در باره شرکتهای واسطه خوب تحقیق نمایید.
[/quote]
سلام
دوست عزیزی که دو سال پیش از طریق شرکت wingates jobfinder اقدام کردید
من نیز از طریق همان شرکت اقدام کردم
اگر ممکنه با ایمیل خودتون به این ایمیل پیغام بفرستید تا بتونیم با هم در این رابطه صحبت کنیم
m.r_alizadeh@yahoo.com
ارسالها: 73
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Aug 2012
رتبه:
13
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من حدود ۸ ماه پیش برای رفتن به آلمان اقدام کردم گفتم بد نیست تجربیات خودم رو در این باره برای دوستان بگم. شرکتهای زیادی در ایران هستن که ادعا میکنن میتونن برای شما ویزای کار آلمان بگیرن و با گرفتن هزینه های زیاد میبینید ویزایی که برای شما میگیرن یه ویزای جستجوی کار ۶ ماهه هست و این اتفاق برای یکی از دوستانم افتاد. برای این ویزا نیاز به هیچ شرکت ثانویه یا وکیل نیست و خود شما میتونید مستقیما از طریق سفارت اقدام کنید. ولی این نکته رو در نظر داشته باشید که اگه زبان آلمانی نمیدونید شانس پیدا کردن کار در اونجا خیلی خیلی کم خواهد بود. بهترین راه و اگه واقعا قصدشو دارید پیدا کردن کار از داخل ایرانه. من خودم این راه رو رفتم و برای بیشتر از ۱۰۰ تا شرکت درخواست فرستادم و بیشتر از ۲۰ مصاحبه با اسکایپ داشتم که بالاخره تونستم با یه شرکت قرارداد ببندم. زمینه کاری من برنامه نویسی هست و رزومه خیلی خوبی دارم و بازار IT هم در آلمان داغ داع هستش ولی نکته ای که هست برنامه نویسای چینی و هندی ۱۰۰ درجه بهتر از ایران هستن و اونا ۱۰۰۰ تا ۱۰۰۰ تا رزومه شون رو میفرستن. بعد از بستن قرارداد تشریف میبرین سفارت به همراه مدارک خواسته شده و یه ویزای ۳ ماهه به شما میده و بعد از رسیدن به آلمان اون ویزا رو تبدیل به ویزای یه ساله میکنید. فقط نکته مهم در این راه داشتن صبر زیاد و دانش زبان آلمانی یا انگلیسی و امیدواری هستش. چون آلمانیا خیلی سخت گیر هستن و در این راه خیلی شما رو ناامید خواهند کرد. بازم سوالی داشتین من در خدمتم
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني.
2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني.
ارسالها: 1
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Oct 2016
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه لیسانس برق قدرت گرفتم و زیاد در رابطه با کارم تجربه کسب نکردم و ۲۴ سال هم سن دارم می خواستم یدونم به همچین موردی اتو سوعد بها میدن یا نه....
ارسالها: 166
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Dec 2013
رتبه:
2
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
این خبر خیلی مهمی هست و راهگشا برای ایرانیان متخصص و توانمند، و پشت این راهگشایی کارفرماها و سوسیال دموکرات ها هستند و جای امیدواری داره چرا که این برنامه چند سال هست که پیش بینی میشد و سیستمی جایگزین سیستم متخصصین یا کارت آبی آلمان خواهد شد که شبیهش در کانادا هست و این بشکلی الگوبرداری از اون سیستم هست که نامش سیستم اکسپرس انتری کاناداست. در بخش کانادا بخشی برای این سیستم گذاشته شد. آمارها بیانگر این هستند که نزدیک به 80% ایرانی ها دارای سواد دیپلم و مدارک دانشگاهی و تخصصی هستند و ایرانیان مهاجر از شکل های مختلف مهاجرتی بالاترین رتبه میزان آموزش و سواد را دارند. این خود نشان از دلیل هایی برای توانایی همپیوندی اینان و دوباره آموزی از زبان گرفته تا دانش تخصصی را نشان می دهد، و همچنین ایرانیانی که این راه را برای دیگران هموار ساختند.
شرایط "مهاجرت کاری" در آلمان تسهیل میشود
طرح قانون جدید مهاجرت آلمان بر اساس جدولی که رئوس آن با نمره و معدل ارزیابی میشود، تنظیم شده است. سن، مدرک تحصیلی، تجربه کاری، دانستن زبان و "داشتن ظرفیت همپیوندی با جامعه" از جمله معیارهای این جدول است.
موضوع مهاجرت و چگونگی تامین کمبود نیروی متخصص در آلمان همچنان یکی از بحثهای داغ احزاب این کشور است. نزدیکی زمان انتخابات پارلمانی آلمان در سال ۲۰۱۷ نیز در حال حاضر بر اهمیت موضوع افزوده است. حزب سوسیال دموکرات آلمان SPD نخستین حزبی است که همزمان با ارائهی طرح قانون جدید مهاجرت، خواستار تصویب آن پیش از برگزاری انتخابات آتی شده است. این طرح، بنا به گفتهی توماس اوپرمن، رئیس فراکسیون حزب در مجلس، بهطورکلی بر اساس قانون مهاجرت کانادا تنظیم شده است.
ضرورت تصویب قانون جدید مهاجرت
اوپرمن در یک مصاحبهی رسانهای که در آن رئوس طرح یادشده را برشمرد از جمله هشدار داد که آلمان بدون بهرهگیری از دانش و مهارت کارشناسان مهاجر نمیتواند در سطح بینالمللی با کشورهای دیگر رقابت کند. او تاکید کرد که کشورهایی مانند کانادا، بریتانیای کبیر و ممالک اسکاندیناوی اقدامات بیشتری در زمینهی جذب مهاجران کارشناس انجام دادهاند و شرایط بهتری برای جلب آنان به کشور خود فراهم آوردهاند.
در حال حاضر در آلمان تقاضای مهاجرت داوطلبان در راستای جبران کمبود کارشناس در رشتههای گوناگون، بر اساس قانون مهاجرتی که به "قانون کارت آبی" معروف شده، بررسی میشود. بر این مبنا متخصصان خارجی میتوانند با ویزایی ۶ ماهه به آلمان سفر کنند و به جستجوی کار بپردازند. این افراد در صورت موفقیت و یافتن شغل، میتوانند اجازهی اقامتی با مدت اعتبار ۳۳ ماه دریافت کنند. اگر مدت قرارداد کاری متقاضی بیش از این زمان باشد، اقامت او نیز تا پایان فرصت شغلی تمدید میشود. از آن گذشته متقاضیانی که مدرک زبان آلمانی با سطحB1 را دارا هستند، از تسهیلات بیشتری بهرهمند میشوند.
از دیگر شرایط مهم دریافت "کارت آبی"، داشتن درآمدی با میانگین سالانه ۴۴ هزار یورو است. پیشتر این رقم نزدیک به ۶۴ هزار یورو بود. کارشناسان رشتههای علوم طبیعی، ریاضی، مهندسی، انفورماتیک و پزشکی میتوانند حتی با درآمد سالانهی نزدیک به ۳۵ هزار یورو نیز "کارت آبی" دریافت کنند.
مشخصات طرح جدید
طرح حزب سوسیال دموکرات آلمان اکنون بر اساس جدولی که رئوس آن با نمره و معدل ارزیابی میشود، تنظیم شده است. سن، مدرک تحصیلی، تجربهی کاری، دانستن زبان و "داشتن ظرفیت همپیوندی با جامعه" از جمله معیارهای این جدول است. پس از ارزیابی داوطلبانی که معدل آنان کمتر از ۶۵ است، از دور خارج میشوند و تقاضای کسانی که معدلشان ۱۰۰ است، در مرحلهی دوم در رقابت با یکدیگر قرار میگیرند.
بهگفتهی اوپرمن، مجلس آلمان مرجع تعیینکنندهی سقف مهاجران کارشناس است. این تعداد برای سال اول، ۲۵ هزار مهاجر در نظر گرفته شده است. رئیس فراکسیون حزب SPD در پارلمان در این رابطه میگوید: «نمایندگان بوندستاگ میتوانند هر سال بر مبنای نیاز بازار کار آلمان در بارهی تعداد مهاجران جدید تصمیم بگیرند.» اوپرمن معتقد است که تعیین ملیت داوطلبان نیز باید به عهدهی مجلس واگذار شود. او میافزاید: «به عنوان مثال اگر سهمیهی متقاضیان کشورهای عضو اتحادیهی اروپا کمتر از آنی است که بازار کار نیاز دارد، میتوان میزان آن را بالا برد.»
مدت اقامت کار
بر اساس طرح قانونی SPD داوطلبانی که پیش از ورود به آلمان از سوی شرکتهای آلمانی به کار دعوت میشوند، در مرحلهی اول برای مدت ۳ سال اجازهی اقامت دریافت خواهند کرد. این نوع اقامت تحت شرایط خاصی، قابل تبدیل به اقامت دائمی است. او در مورد داوطلبانی که در جستجوی کار به آلمان وارد میشوند، میگوید: «این افراد میتوانند یک سال اقامت بگیرند و پس از آن، اگر شغلی پیدا نکردند، باید آلمان را ترک کنند.»
حزب یادشده در طرح خود همچنین شرایط دریافت اقامت برای همسر و فرزندان مهاجران کارشناس را هم تدوین کرده است. به گفتهی اوپرمن «کسانی که بهاندازهی کافی درآمد دارند و میتوانند از عهدهی مخارج خانوادهی خود برآیند، میتوانند برای آنها هم اقامت بگیرند.» بر اساس طرح یادشده، اصولا امکان ارائهی تقاضای استفاده از کمکهای دولتی از سوی مهاجران کاری منتفی است. تنها کسانی میتوانند از امکانات مندرج در قانون تامین اجتماعی آلمان بهره برند که دستکم ۵ سال در این کشور کار کرده باشند. پناهجویان نیز نمیتوانند در چارچوب این طرح قانونی، تقاضای اخذ اقامت کنند.
مخالفت حزب بایرن
طرح قانونی SPD با مخالفت حزب اتحادیهی سوسیال مسیحی بایرن (CSU) روبرو شده است. هورست زهوفر، رئیس این حزب، در مصاحبهای گفت: «در حال حاضر هر ماه حدود ۸۰ هزار نفر به آلمان میآیند. ما اصولا با مهاجرت افراد بیشتری به این کشور مخالفیم.»
این حزب با این حال در نشست سالانهی خود که روزهای ۴ و ۵ نوامبر سال جاری میلادی برگزار شد، پس از بحثو گفتوگو در بارهی "معیارهای اصلی مهاجرت" تصویب "قانونی محدودکننده" در این زمینه را در دستور کار برنامهی سالآیندهی خود قرار داد. در این برنامه در باب "شرایط تکمیلی مهاجرپذیری" از جمله آمده است: «در کنار تخصص کارشناسان داوطلب، پیشزمینههای فرهنگی متقاضیان نیز باید مورد بررسی قرار گیرد.»
نظر کارشناسان
برخی از ناظران سیاسی آلمان از طرح قانونی SPD انتقاد میکنند و آن را "زیادی" میخوانند. اورکان کوزمن، کارشناس نهاد پژوهشی "برتلزمان"، معتقد است که قانون جذب متخصص که بر اساس خطمشی و ضوابط اتحادیهی اروپا تنظیم شده، پاسخگوی تمام نیازهای بازار کار آلمان هست. او با اشاره به "قانون کارت آبی اتحادیهی اروپا" که کسب رویداد ۶ ماهه از کشورهای عضو این اتحادیهرا مجاز میداند، در گفتوگو با دویچهوله میگوید: «ابزارهای کار موجود است. دولت ولی برای آنها تبلیغ نمیکند.» به گفتهی او از اینرو داوطلبان بالقوهای که علاقه دارند در آلمان کار کنند، به کشورهای انگلیسیزبان رو میآورند.»
حزب سوسیال دموکرات، ارزیابی این کارشناس را رد میکند و بر این باور است که قانون مهاجرت معتبر کنونی، "بسیار پیچیده و ناروشن" است. بورکارد لیشکا، سخنگوی فراکسیون این حزب در امور داخلی در پارلمان آلمان با اشاره به این که قانون موجود "یک کلاف سر درگم" است، میگوید: «دستکم ۵۰ عنوان مختلف برای کسانی که خواهان اقامت در آلمان هستند، وجود دارد.» به گفتهی او فهم مفاد قانون یادشده حتی برای "یک فارغالتحصیل رشتهی حقوق" هم دشوار است.
هنوز تاریخی برای آغاز بحث و گفتوگو در بارهی طرح SPD در مجلس آلمان در نظر گرفته نشده است. روزنامهی "فرانکفورتر آلگماینه تسایتونگ" از قول نمایندگان احزاب چهارگانهی این کشور مینویسد که بعید است بررسی و تصویب طرح، پیش از برگزاری انتخابات پارلمانی آینده صورت گیرد.
DW