موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
پشت نویسی یعنی اسم و تاریخ تولد و کیس نامبرتو پشت عکس بنویسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ببین ساناز جون شما یا همسرتون هر کدوم که مسئولیت اقدام رو بر عهده دارین ، باید به تمام نکات ریز و درشت توجه کنید . این نکته عکس که من گفتم نمیخواستم نگران بشی . در واقع فکر میکنم یکی از اهداف سایت اطلاع رسانی باشه .حالا که هم اسم خواهرمی مثل خواهرم دوست دارم پس پیشنهادم صبوریه .
به قوله معروف دیر و زود داره سوخت و سوز نداره .
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-29 ساعت 16:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-29 ساعت 16:43 توسط سانازی.)
عزیزم همسرم اونجا کارا رو میکنه و زیاد در مورد کار حرف نمیزنیم میگه در جریان منم دقیق نمیدونم.نه نگران حرف شما نشدم عزیزم مرسی که گفتی من خیلی ناراحت بودم اون موقع .
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-28 ساعت 02:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-28 ساعت 02:38 توسط mhy_1985.)
الهه
چی شد مصاجبه ات؟ مارو بیخبر نذار. چک خوردی نخوردی؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
در تاریخ 7 مارچ 2013 ما Approve شدیم و نامه ما را فرستاده اند ولی تا الان خبری نشده. نامه قبلی یک ماهه به دستمون رسید. به اداره پست مرکزی هم که زنگ زدم گفت به خاطر تعطیلات نوروزه. با احتساب دو هفته تعطیلات الان دیگه باید به دستمون می رسید. آیا می شه بهشون ایمیل زد و ازشون خواست تا مدارکی که از ما می خوان را با ایمیل بگن و یا اصلا" کلا" با ایمیل باهامون ارتباط داشته باشند؟ما در ابتدای کار وقتی فرمها را پر می کردیم ایمیل خودمون را هم براشون دادیم ولی چیزی به به ما ایمیل نکردند. در نامه قبلی 87 روز از تاریخ نامه به ما مهلت دادند که مدارک را براشون بفرستیم ولی در این نامه اگه به دستمون برسه وقت زیادی نداریم.البته ما هنوز کیس نامبر نگرفتیم و فکر کنم در این نامه ای که قراره بیاد کیس نامبر را هم می دهند.به نظر شما به جز تلفن چطوری می تونم پیگیری کنم؟
با تشکر
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
در تاریخ 7 مارچ 2013 ما Approve شدیم و نامه ما را فرستاده اند ولی تا الان خبری نشده. نامه قبلی یک ماهه به دستمون رسید. به اداره پست مرکزی هم که زنگ زدم گفت به خاطر تعطیلات نوروزه. با احتساب دو هفته تعطیلات الان دیگه باید به دستمون می رسید. آیا می شه بهشون ایمیل زد و ازشون خواست تا مدارکی که از ما می خوان را با ایمیل بگن و یا اصلا" کلا" با ایمیل باهامون ارتباط داشته باشند؟ما در ابتدای کار وقتی فرمها را پر می کردیم ایمیل خودمون را هم براشون دادیم ولی چیزی به به ما ایمیل نکردند. در نامه قبلی 87 روز از تاریخ نامه به ما مهلت دادند که مدارک را براشون بفرستیم ولی در این نامه اگه به دستمون برسه وقت زیادی نداریم.البته ما هنوز کیس نامبر نگرفتیم و فکر کنم در این نامه ای که قراره بیاد کیس نامبر را هم می دهند.به نظر شما به جز تلفن چطوری می تونم پیگیری کنم؟
با تشکر
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-02 ساعت 04:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-02 ساعت 05:05 توسط mhy_1985.)
خب همونطور که حدس میزدیم و تو امضام ار قبل نوشتم، نامه مصاحبه ما May اومد اونم تو اولین روزش ، اما امروز دیدم تو ایمیلم. مصاحبه من افتاده june.
پس با این حساب نامه من برای مصاحبه یکماه و 11 روز طول کشید بیاد از روز اپروو/ ولی چون نظر سنجی ات زمان زیر دوماه رو نداشت نتونستم شرکت کنم.
الهه من کل نامه شونو خوندم. دارم این x و y و c و بقیه رو چک میکنم ببینم چین اینا
یه سوال دارم، تو رفتی مصاحبه چیز دیگه ای هم بغیر از مواردی که تو این پی دی اف attachemt گفتن خواستن که منم ببرم که عقب نیفتم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
۲ هفته بعد از ارسال مدارک, NVC ایمیل زد که پروندت تکمیل فقط TURKEY POLICE CERTIFICATE باید بفرستی . منم زنگ زدم گفتم من ایرانی هستم گفتن باید بفرستی.
منم از کنسولگری TURKEY POLICE CERTIFICATE گرفتم و سکان کردم و میل زدم.
که ۲ هفته بعدش ایمیل زدن که پروندت تکمیل شد و به آنکارا فرستاده شد.
یک هفته بعدش هم وقت مصاحبه رو علم کردن
در کلّ تکمیل پرونده شد ۲۰ روز
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-03 ساعت 02:16)sikilizobu نوشته: سلام
۲ هفته بعد از ارسال مدارک, NVC ایمیل زد که پروندت تکمیل فقط TURKEY POLICE CERTIFICATE باید بفرستی . منم زنگ زدم گفتم من ایرانی هستم گفتن باید بفرستی.
منم از کنسولگری TURKEY POLICE CERTIFICATE گرفتم و سکان کردم و میل زدم.
که ۲ هفته بعدش ایمیل زدن که پروندت تکمیل شد و به آنکارا فرستاده شد.
یک هفته بعدش هم وقت مصاحبه رو علم کردن
در کلّ تکمیل پرونده شد ۲۰ روز
سلام دوست عزیز
نامه ما امروز بالاخره از NVC آمد و کیس نامبر را هم داده اند و فرم DS-3032 را باید پر کنیم و به همراه 88 دلار که آنلاین باید پرداخت بشه براشون بفرستیم. می خواستم بدونم که:
1- باید فرمی را که پر کردیم و امضا کردیم (برای ما دو تا فرم DS-3032 فرستادند یکی برای من و یکی برای همسرم که سیتیزن آمریکااست) را با پست بفرستیم و یا با ایمیل قبول می کنند؟
2- بعد از این مرحله چقدر طول می کشه که جواب بدهند و مرحله بعدی چیه؟
3- چطوری می تونم با کیس نامبر وضعیت پرونده ام را چک کنم؟
با تشکر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-29 ساعت 00:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-29 ساعت 00:47 توسط farbod_frz.)
سلام
یک سوال داشتم ما فرم ds3032 با پست فرستادیم و 88 $ آنلاین پرداخت کردیم فرم I 864با پست فرستادیم حالا من نگرانم آیا فرم DS3032 به دستشون رسیده یا نه چون با پست سفارشی همسرم نفرستاده بوده .
1- نباید Email می زدند وقتی فرم DS3032 به دستشون می رسید؟
2- از این مرحله به بعد با Email با ما تماس دارند یا پست برای پر کردن ds230 و پرداخت 230$ ؟
با تشکر
یک سوال داشتم ما فرم ds3032 با پست فرستادیم و 88 $ آنلاین پرداخت کردیم فرم I 864با پست فرستادیم حالا من نگرانم آیا فرم DS3032 به دستشون رسیده یا نه چون با پست سفارشی همسرم نفرستاده بوده .
1- نباید Email می زدند وقتی فرم DS3032 به دستشون می رسید؟
2- از این مرحله به بعد با Email با ما تماس دارند یا پست برای پر کردن ds230 و پرداخت 230$ ؟
با تشکر
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
ما هم مثل شما فرم DS-3032 را با پست فرستادیم. ولی سفارشی. به هر حال انشالله که به دستشون رسیده. NVC هیچوقت برای دریافت نامه یا مدرکی من ندیدم رسید بده یا ایمیل بزنه. اگر به دستشون نرسیده باشه حتماً دوباره باهاتون با ایمیل یا پست تماس می گیرند.
شما بعد از پرداخت 88 دلار ، روی همون سایتی که پول را پرداخت کردید منتظر دریافت پول از آنها باشید و وقتی که رسید دریافت 88 دلار را دریافت کردید و روی سایت نشان داد شما مبلغ 230 دلار را پرداخت می کنید و بعد از دریافت رسید این مبلغ فرم DS-230 و فرمهای اسپانسر را براشون پست می کنید.
موفق باشید
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
نامه كيس نامبر شما چند روزه اومد؟؟؟
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟