موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
K1
ارسال مدارک به USCIS در April10/ دریافت receipt number در April21/ دریافت نامه NOA2 و Approved در April28
الان منتظر case number از NVC هستیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-04 ساعت 12:32
سلام
من امیر هستم از تبریز. اردیبهشت یا همون می 2013 با خانومم که آمریکایی هستش آنکارا ازدواج کردیم.فبریوری یا همون بهمن 2014 اپروو شد.الانم که 14 اردیبهشت 93 هستش و من این پیغامو میدم برگه اسپانسر و یه هفته پیش با اوریجینال مدراک یعنی 28 اپریل فرستادیم nvc حالا میخوام بدونم کی به من وقت مصاحبه میدن؟و تو مصاحبه چه سوالهای میپرسن؟چه مدارکی باید ببرم مصاحبه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من سپتامبر 2014 از طریق گرین کارت همسرم برای ویزای ازدواج اقدام کردم، فوریه 2015 کیس نامبرم از ان وی سی اومد و چون با پست فرستادند آوریل 2015 به دستم رسید. در این فاصله من گذرنامه م رو عوض کردم و نام من در یک حرف با گذرنامه ی قدیمی ایم اختلاف داره می تونم اسمم را بر اساس گدرنامه ی جدید در فرم ان وی سی تصحیح کنم یا باید گدرنامه م رو عوض کنم؟
تا کی فرصت دارم که فرم رو برای ان وی سی ارسال کنم؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-17 ساعت 19:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-17 ساعت 19:59 توسط Saba Si.)
ممنون از راهنمایی تون، الان در نامه ای که کیس نامبر و اینویس نامبر من هست آدرس سایت ویزا سنتر آمده که در اون جا باید در 6 مرحله فرم هایی را پر کنم و فی پرداخت شود. مشکل تعویض گذرنامه این هست که رضایت همسر رو می خواند و الان منتظر نظر دادستان هستم برای دریافت گذرنامه بدون رضایت همسر چون ایشون در آمریکا هستند که البته معلوم نیست که دادستان حکم می کنه یا نه ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مشکل از خودم بوده متاسفانه و بی دقتی کردم. خوشبختانه مشکل حل شد؛ خانوم هایی که مشکلی مشابه من دارند می تونند با مراجعه به اداره گذرنامه ی شهر خودشون از رییس اداره نامه ای برای معاون دادستان در دادسرای مرکزی شهرشون بگیرند. وقتی که به دادسرا مراجعه کردید، باید با مراجعه به یک دفتر اسناد رسمی سه شاهد همراه خودتون ببرید و آن ها براساس استشهادشون گواهی امضایی ارایه می دهند که همسر شما خارج از کشور هستند؛ این ها را همراه با نامه ی رییس اداره ی گذرنامه و کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی تون و مدرکی که دلیل مسافرت شما به خارج از کشور هست رو (من نامه ی ان وی سی رو ضمیمه کردم) به معاون دادستان ارایه می دید و ایشون هم به اداره گدرنامه نامه زد. مرحله ی بعد رییس اداره گذرنامه نامه ای رو به دفتر پلیس +10 نوشت من گذرنامه ام رو دریافت کردم (البته هنوز به دستم نرسیده) نکته ی مهم در این پروسه این هست که با این گذرنامه فقط یک بار می توان از کشور خارج شد و با پرکردن فرم رضایت توسط همسر در دفتر حفاظت منافع یا سایر سفارت خانه ها یا اداره ی گذرنامه این محدودیت نیز برداشته می شود.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطف می کنید ادرس سایت nvc و تلفن آتجا را برایم بنویسید تا من بتونم پیگیری کنم. ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چون از ایمی گریشن نامه اومده که اپروو شدید و مدارکتون به nvc فرستاده شده اگه تا سی روز خبری نشد با ما تماس برقرار کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من مدارکم از اداره مهاجرت رفت nvc . بعد از یک ماه nvc نامه داد که مدارکت رسیده و تا یک ماه آینده منتظر یک پیام از nvc باشید و اگر بیشتر از یک ماه شد به nvc ایمیل بزنید. الان حدودا 2ماه گذسته و هرچی هم ایمیل زدم به nvc هیچ جوابی ندادن. چیکار کنم نگرانم این طبیعی هستش یا نه؟ بعد سوال دومم اینه که nvc به ترتیب مدارکی که ازم میخواد چی هستش؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من مدارکم از اداره مهاجرت رفت nvc . بعد از یک ماه nvc نامه داد که مدارکت رسیده و تا یک ماه آینده منتظر یک پیام از nvc باشید و اگر بیشتر از یک ماه شد به nvc ایمیل بزنید. الان حدودا 2ماه گذسته و هرچی هم ایمیل زدم به nvc هیچ جوابی ندادن. چیکار کنم نگرانم این طبیعی هستش یا نه؟ بعد سوال دومم اینه که nvc به ترتیب مدارکی که ازم میخواد چی هستش؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن